Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Poslyšte tak mě napadá add. to plesnivění, není ona náhodou ta plíseň a její produkty tak trochu dost karcinogenní? viz: mykotoxiny??
Ono už to kouření není moc košer a teď do sebe ještě cpát nějaké svinstvo kůží, no je to jen můj názor tak čekám že bude vyvrácen nebo mi to někdo potvrdí?
John.Mall - vyvrátit ti nic nemohu, ale mohu říci, že kvašeního nepoužívám a mast po aplikaci učinkuje "stejně" jako vykvašená... jen co mohu dodat, že po vykvašení se mast znovu zahřívá, tím je možné, že se toxiny spálí... a tím i možná učinné látky... kdo ví...
Zdravím, je možné použít bylinky čerstvé nebo musí být sušené? A ohledně té vody, musí být? S vodou se odplaví chlorofyl ale ten je taky přece užitečný. A pro ty co používají místo vazelíny ztužené roslinné tuky-jsou to přece emulgované oleje, tedy oleje s vodou, dokáže to po převaření vůbec zpátky ztuhnout? Díky
není to sice úplné pravidlo, ale při sušení nebo po usušení se v rostlině, bylině uvolňují učinné látky.. takže je zřejmě zapotřebí používat spíše ty sušené než čerstvé. alespoň se to tak od věky věků tak dělá.. Ohledně vody už jsem tu psal, že zapotřebí není a sám nevidím žádný důvod, proč by tam měla být.. ztužené rostlinné tuky lidé myslím už moc nepoužívají, zkušenost nemám, neporadím..
Tak ztužené tuky zpátky tuhnou chci je použít jako alternativu k vazelíně která je sice taky přírodní ale k výsledku je nutná ona rafinerie na sádlo zas maj lidi alergii jak tady zjišťuju, ale stejně ho asi použiju tak 50:50 protože má jinou hustotu než ty tuky. Na zahuštění je vždycky dobrej včelí vosk :-)
A nemáte někdo zkušenost s přidáním glycerolu(glycerinu)? Je to přece zvláčňující látka a v krémech je běžně