Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
No pokud vím tak s ním tady myslím UDL má nějaký skušenosti.. psal něco vo tom, tak mu skus napsat..jinak o něm taky moc nevím..ale myslím že to bude vklidu...
Ripen i do hlíny. Nesrat se s nima! Vyzkoušel jsem a f poho, taky je to pěkně nafoukne... Dávkování pro hlínu není nijak drastický (každou druhou zálivku), kytky pak hnojkama cejtit nejsou, gdyž se dobře propláchnou.
A aby se předešlo nějakým dezinformacím. Ripen NENÍ přípravek na flushing. Je to v podstatě PK13+14 obohacený o síru, která rostlině oznámí, že se blíží Dávám ho na posledních 10 dní (před Ripenem doporučuju na den enzymy, kytky pak žerou jak prosáplý). Po aplikaci Ripenu pak ještě flushuju. Doporučuju EC na 2,0. Pokud dodržíte dávkování dle návodu, EC bude max. 1,5!
tagže ste slyšeli slovo mistra!
ripen lejt i do hlíny...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.