Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Ganja a sport ???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 25 26 27 28
Autor
Téma 
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 417

v poslední době POKER .))

carpe diem

Old Post 21-10-2011 v 15:15 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
_Thom@s_
Nový Člen

Karma uživatele _Thom@s_ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 418

citace:
Původní příspěvek od ween
v poslední době POKER .))

A jak vypadají tvé hráčské schopnosti když si zhulenej?Já hrál zhulenej jednou a to jsem se absolutně nechytal:-D

Old Post 21-10-2011 v 16:22 PM
_Thom@s_ je offline   Profil uživatele _Thom@s_   Find more posts by _Thom@s_   Foto galerie člena _Thom@s_   Click here to Send _Thom@s_ a Private Message   Add _Thom@s_ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ween
Stálý Člen

Karma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% PěstitelskáKarma uživatele ween - 18% Pěstitelská

Příspěvek č. 419

citace:
Původní příspěvek od _Thom@s_

A jak vypadají tvé hráčské schopnosti když si zhulenej?Já hrál zhulenej jednou a to jsem se absolutně nechytal:-D

tak jelikož mám co se hulení týče vysokou rezistenci (bohužel), a psychicky mně dnes už v podstatě neovlivňuje, dovolím si tvrdit, že mé hráčské schopnosti zlepšuje.. v oblastech - motivace!, soustředění, sebevědomí... (seřazeno dle významnosti..) vac

a málem bych zapomněl - když hraju zhulený, brzy rozpoznám, pocitově, jak mi to ten večer jde a půjde... když to necítím, zabalím kešovku velmi brzy (turnaj samozřejmně dohraju.)..

carpe diem

Old Post 21-10-2011 v 16:55 PM
ween je offline   Profil uživatele ween   Find more posts by ween   Foto galerie člena ween   Click here to Send ween a Private Message   Add ween to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ralf23
Stálý Člen

Karma uživatele ralf23 - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 420

jaky sport mam nejradsi zhulenej? hmm tezko rict asi hackys a nebo fotbal v tv:-DDD

1.pokus 400w big bud xxl v posledni dobe ctu tolik o tom ze koureni skodi,ze jsem se nakonec rozhodl prestat cist

Old Post 26-10-2011 v 18:56 PM
ralf23 je offline   Profil uživatele ralf23   Find more posts by ralf23   Foto galerie člena ralf23   Click here to Send ralf23 a Private Message   Add ralf23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tulipán
Stálý Člen

Karma uživatele tulipán - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 421

Poslední dobou praktikuju dobrej pohyb, skákání přes švihadlo, jako malýho mě to bavilo a celkem jsem si to dával. Ale teď, jak se mi dostane do plic nějakej zelenej čoud tak nevim kdy přestat

Mno a jinak klasická chůze po přírodě
Všeobecně v přírodě mi to společně s konopím, pěkně profiltruje palici....

... Ať se daří ...

Old Post 28-10-2011 v 22:02 PM
tulipán je offline   Profil uživatele tulipán   Find more posts by tulipán   Foto galerie člena tulipán   Click here to Send tulipán a Private Message   Add tulipán to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Alkoholix
Nový Člen

Karma uživatele Alkoholix - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 422

dotu

Old Post 05-11-2011 v 07:30 AM
Alkoholix je offline   Profil uživatele Alkoholix   Find more posts by Alkoholix   Foto galerie člena Alkoholix   Click here to Send Alkoholix a Private Message   Add Alkoholix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dyzy
Stálý Člen

Karma uživatele dyzy - 70% PěstitelskáKarma uživatele dyzy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 423

zhulenej,mam nejradeji basket,pac si vetsinou zhulenej vsechno predem pekne promyslim.

Old Post 05-11-2011 v 08:05 AM
dyzy je offline   Profil uživatele dyzy   Find more posts by dyzy   Foto galerie člena dyzy   Click here to Send dyzy a Private Message   Add dyzy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hakr
Stálý Člen

Karma uživatele Hakr - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 424

SICE TO NENI SPORT ALE VĚŘTE NEBO NE JE CELKEM PRDA SI ZAHRÁT aktivity(JEDEN SI NECO MYSLI A NAPODUBUJE TO A DRUHY HÁDÁJ!!!! :0) kolikrat tahle primitivni hra předčí svoje očekávání!!!!

Old Post 05-11-2011 v 09:33 AM
Hakr je offline   Profil uživatele Hakr   Find more posts by Hakr   Foto galerie člena Hakr   Click here to Send Hakr a Private Message   Add Hakr to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erne100
Stálý Člen

Karma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 425

A čo takto paragliding? Nevenuje sa tu nikto tomuto nádhernému športu?

Old Post 09-12-2012 v 19:45 PM
Erne100 je offline   Profil uživatele Erne100   Find more posts by Erne100   Foto galerie člena Erne100   Click here to Send Erne100 a Private Message   Add Erne100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 426

citace:
Původní příspěvek od Erne100

Strejc se věnoval, potom sletěl a zlomil si pár obratlů... Tak už se nevěnuje. Já bych rád, ale nemám na to koule. A peníze.

Komár neni mucha pyčo

Old Post 09-12-2012 v 21:28 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erne100
Stálý Člen

Karma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% PěstitelskáKarma uživatele Erne100 - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 427

citace:
Původní příspěvek od Pflusik

Strejc se věnoval, potom sletěl a zlomil si pár obratlů... Tak už se nevěnuje. Já bych rád, ale nemám na to koule. A peníze.

Sám musíš vedieť na čo máš a na čo nie, kedy môžeš vzlietnuť a kedy radšej nie. Dosť ludí spraví tú chybu že keď už sa vyberú niekam lietať, vyšlapú si kopec, podmienky tam nie sú moc dobré a im sa nechce šlapať zase naspäť s ťažkým batohom po svojich dole tak si povedia že to iba zletia... Je fakt že aj tam hore sa môže prihodiť všeličo, podstatné je na to včas a správne zareagovať. A keby čosi máš aj záložný padák - aj keď dopadnúť na zem rýchlosťou 5m/sec. alebo zavesiť to niekde na strom nie je moc príjemné.. Mne aj tak nebezpečnejšie ako lietať príde pestovanie v Slovakistane, to už je celkom o držku.. Hold mňa proste priťahujú extrémy, rozmýšlam aj nad basejumpom.. toto už je pecka ale nedarí sa mi na to nikoho nahovoriť a samému sa mi do toho moc nechce. Tam už každá malá chybička môže mať fatálne následky..

to s tým tvojím strýkom ma mrzí ..nevieš o tom jeho páde nejaké podrobnosti? Kde spravil chybu? Väčšinou pri týchto nehodách to z 90% býva chybou pilota..

Naposledy upravil Erne100 10-12-2012 v 15:59 PM

Old Post 10-12-2012 v 15:47 PM
Erne100 je offline   Profil uživatele Erne100   Find more posts by Erne100   Foto galerie člena Erne100   Click here to Send Erne100 a Private Message   Add Erne100 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mooter
Stálý Člen

Karma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% PěstitelskáKarma uživatele mooter - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 428

ganja a sport ?

Myslím, že to k sobě velmi pasuje, ale zase je to na každém z nás!Jen asi nesmíte být uplně začátečnícký kuřak, protože začátky hulení jsou dost zasekaný,zpomaleny často nevíte jakej stávek najede a jak už ste četli výše nebudete schopni si ani zavázat tkaničky u bot .

Ale u zkušenějších kuřáku, bych určitě doporučil si zkusit zahulit a pak jít hrát, to co vás baví nemá cenu dělat, něco co vám poleze krkem.Osobně,když si zakouřím, než jdeme hrát fotbal,florbal, tak si připravím 2L vody holé vody (nejzdravější!!) na sušáka .A jde se na to! První věc, která je fakt super, že tráva mírní bolest, takže když dostane míčkem cítíte to min. o 50% méně.Je pravda, že někdo může říct, že je zasekanej, jak starej comp děte k umyvadlu osvěžte se a vraťte se zpět do hry!Když se rozehrajete de to už samo!

Hodně lidí, řekne třeba jak můžu hrát zhulenej?Mě to baví ještě 3x víc než nezhulenej.Dostanu takový spravný herní náboj,zápal do hry a nevidím kolem sebe ty lamy , a když tak se jen zasměju každý se to přece učí, tak proč řvát jak staří dědci po 3 pivkách

Je pravda, asi to není každému souzeno zahulit a jít hrát týmovi hry jako fotbal,futsal.Ale jsou i jiné sporty dobré k hulení kolo,plavání,posilka,tennis.

Pokud máte tu možnost, tak neseďte doma na prdeli.ZAHULTE
a něco dělejte, navštivte kámoše,sportujte,bavte se svým hobby,s marihuanou je to aspoň podle mého vždycky lepší!

Klikni zde pro návštěvu blogu o konopné přírode

Old Post 06-01-2013 v 13:11 PM
mooter je offline   Profil uživatele mooter   Find more posts by mooter   Foto galerie člena mooter   Click here to Send mooter a Private Message   Add mooter to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 429

Šport a fajčenie nejde k sebe. Teda vlastne záleži o aký šport sa jedná určite by som už nikdy nefajčil trávu pri športe kde musíte podať čo najlepší výkon alebo dávať veľký pozor na zdravie. Osobne jazdím v zime na snowboarde a hrám profesionálne hokej no ani pri jednom s týchto športov není dobré byť high. Nedávate pozor zmotávate sa na pi.. a zrazu bác dokrúteny ležite na snehu, ľade. No prechádzka po horách, futbal s prieteľmi a tak podobne je s ganjou best Hneď viac to vás baví a idete si svoje

Old Post 07-01-2013 v 17:08 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Karma uživatele Tibeth - 79% Pěstitelská

Palec nahoru Paragliding Příspěvek č. 430

citace:

Ahoj, já začal letos s PG a PPG. Párkát jsem se svezl i na rogalu
a ultralightem. Vzduchoplavba mě chytla za srdce a moc mě
to baví. Když se člověk vznese nohama nad zem, je to jako
by se splnil jeho dětský sen. Snad každý měl v životě sny
o létání a kdo to jednou zkusí, těžko už přestane. Je to
super pro fizickou kondici a hlavně super pro vyčištění
hlavy od všedních starostí. Nahoře se vždy směju
těm dole, že žijou jen ve 2D.

*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*

.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..

TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE , TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010,
TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010, HISTORIE HYDROPONIE, HASHISH BY TIBETH, MY,
JAPONSKO, CELÁ GALERIE FOTEK, TIBETH ALCOHOL BASE, JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT,

CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)

Old Post 14-02-2013 v 23:30 PM
Tibeth je offline   Profil uživatele Tibeth   Find more posts by Tibeth   Foto galerie člena Tibeth   Click here to Send Tibeth a Private Message   Add Tibeth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tibeth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Karma uživatele Tibeth - 79% Pěstitelská

Palec nahoru Rogalo Příspěvek č. 431

.. S tímhle je to trochu rychlejší (Subaru, 2000 ccm) ..

*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*

.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..

TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE , TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010,
TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010, HISTORIE HYDROPONIE, HASHISH BY TIBETH, MY,
JAPONSKO, CELÁ GALERIE FOTEK, TIBETH ALCOHOL BASE, JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT,

CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)

Old Post 14-02-2013 v 23:35 PM
Tibeth je offline   Profil uživatele Tibeth   Find more posts by Tibeth   Foto galerie člena Tibeth   Click here to Send Tibeth a Private Message   Add Tibeth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tibeth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
petis__
Stálý Člen

Karma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% PěstitelskáKarma uživatele petis__ - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 432

citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Šport a fajčenie nejde k sebe. Teda vlastne záleži o aký šport sa jedná určite by som už nikdy nefajčil trávu pri športe kde musíte podať čo najlepší výkon alebo dávať veľký pozor na zdravie. Osobne jazdím v zime na snowboarde a hrám profesionálne hokej no ani pri jednom s týchto športov není dobré byť high. Nedávate pozor zmotávate sa na pi.. a zrazu bác dokrúteny ležite na snehu, ľade. No prechádzka po horách, futbal s prieteľmi a tak podobne je s ganjou best Hneď viac to vás baví a idete si svoje

To mě se jezdí na prkně znatelně lépe když si zahulím

HM pacháč levně a funkčně
70W 2x Power widow
150W 3x Special queen
150W 4x_ERSB_3x_AK47_3x_WR
150W/250W 7x ERSB 1x BB
250w_WW_SS_MMxGG_DWCh

Old Post 21-02-2013 v 13:12 PM
petis__ je offline   Profil uživatele petis__   Find more posts by petis__   Foto galerie člena petis__   Click here to Send petis__ a Private Message   Add petis__ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:32 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 25 26 27 28  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás