Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No je pravda, že Straka má zvláštní metody .. ale v něčem má pravdu a to, že pokud ti borci srdcem nechtějí hrát, tak tam nemají co dělat. Pokud je pro ně reprezentace důvod k chlastání s spoluhráčema, tož je něco špatně.
Dáme mu šanci ... stejně s tím nic nezmůžeme a horší než teď to nebude.
Snad to Straka rozhýbe... Repre je hlavně o tom srdci a ochotě se položit pro národní tým...A Straka je dobrý motivátor, lepší než kouč.. Tak uvidíme. Když to nevyjde tak už se stejně nic nepokazí..
Jinak na fotbal chodím rád, sleduju i výsledky a zápasy v televizi. Myslím ale, že k fotbalu je lepší alko než brko... Alko mě nahecuje a brko zase vyčerpá nebo nevydržím ten fotbal sledovat..Je to ale jen můj názor..
Původní příspěvek od lukapa
tak to by se ti na Bohemce asi nelíbilo..
Ale jo, tak nemuselo by to být špatné...Ale z alka podle mě podáš lepší fanouškovský výkon..Je to ale individuální, každý je na něco jiného v konkrétní chvíli..Ani nevím, jestli sem ještě na fotbale být zpučený...Každopádně ať se zas Bohemka vrátí do ligy, aspoň bude souboj 2 největších fanouškovských klubů: Baníku a Bohemky!! Baník pi*o!!!!
no chlapi, finale bude hrat argentina-spanelsko
Ale uz podle prvnich vysledku to vypada, ze ten turnaj je vyrovnany jak svina, tak aby se nekonalo prekvapeni
musim fandit jedine nasim junakom a uspech je uz len to ze sme tam.dufam ze sa podari postup zo skupiny a to budem uplne najstastnejsi.favorit je pre mna tradicne brazilia a prekvapia niaky africani mozno juzna korea ktora proti grekom ukazala ze vie hrat futbal.
argentine sa mozno zadari ked sa chyti messi a bude premienat sance.ale diegovi to neprajem.
spanieli este zatial nehrali tak sa nevyjadrujem.
mudrejsi budeme po odohrati prvych zapasov.