Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
vysavac je hlucnej ale masivne .)) mam skrin hesky v pokojicku za hlavou to by nebylo moc dobry .)
postavim si ten filtr.. ale mam tam vetrak z kompu 12mm prumer tak nevim jesli bude dostatecne vykonej aby protah ten filtr .) aby se mi nevracel teplej vzduch spatky do skrine
dira v GR 5cm, napojena trubka na vysovac ktery muze byt nekde jinde.... sepne na nejmensi vykon trena na 1-2-3-5-6 minut/h , staci na vysatin tepleho vzduchu.
jasne toto byl spis vtip. Ja musim pouzit, nebo spis musim se spolehnout na ten ionizator ktery bude v mezimisnosti..... mistnost mezi mistnosti pro ufony a mistnosti pro obycejne lidi co vidime venku na ulici-
pouzite veci:
-na vnitrni prumer sem pouzil odpad.trubku prumer 100mm
do ni vyvrtany diry (aktivni cast filtru 38cm, bylo to dohromady cca 850der) potazeno puncochou
-vnejsi prumer 150mm vyroben z pletiva, je velmi jemne oka (tak 1x1mm)
-dole spojeno miskou pod kvetinac, trubka prilepena a pletivo prisroubovano
-mezera cca 2-2,5cm vysipana aktivnim uhlim (koupil sem 2kg pricemz objem vysypavaneho mezikruzi je 3,1l a jeste mi zbylo)
-nahore nasazen vyrizli krouzek s plast. desky
-vetrak: Euro 1 (bezproblemu pofoukne, a co se tice hluku tak to je taky docela dobry)
je strcen do trubky do pulky (utesnen jakousi fleesovou latkou) a zdruhy strany napojena aluflex. roura
poznamka: ten tmel co je na fotce je na pichu.. na trubce drzel ale na ty podmisce ne, prilepil jsem tavnou pistoli a ta zatim fpoho
funkcnost: kytky v 30.dnu a temer nejsou cejtit, 100proc. spokojenost