Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od sunking určite ano! hulim pravidelne a venuji se gymnastice a freeruning. ale určo né do kómatu jen tak zlehka a pak létate vzduchem
Klucí a holcí, teď jsem slez po hodině a půl z windsurfovýho prkna, odložil plachtu, čapnul notes a musim se vám pochlubit, že ...JE TO ÚPLNĚ JINEJ ZÁŽITEK jezdit si po širym moři jak a kam se mi zachce, nechat si vítr šumět ve vlasech a lehce se nechat ocákávat (debilně slanou) vodou.
Ačkolil někde vzadu pod vestou jsem přecejen cejtil ten strach, že to nemam plně pod kontrolou a ..co kdyby..
Můj MaaaYský projekt 2012 Konec světa se nekonal, zázraky na zahrádce taky ne.. MaYa´s 1st AF grow 2012
Pokud u mě v threadu chcete cokoli komentovat, zkuste to neprve přes karmu nebo PM, uděláte mi tim rozhodně větší radost..
Původní příspěvek od W3m3n0 Zhulenej uz nesportuju. Jednou sem jezdil na skatu a rozsekal sem se tak ze sem 3 dny nemoch lezet jak me bolely zada a na snowboardu si zas kamos rozsek holen jak svine, me se jak zazrakem nic nestalo.
Rada: Kdyz ste zhuleny, hrajte sachy...
zhuleny?? jedine skejtujte anebudte vocasi !! hrajte si treba na gamesu thps je to fakt švanda every day hit a bong and go skate
teď jsem hrál volejbal a nějak jsem to nedával. hlavně organizačně. motoricky v pohodě, jen sem si nebyl zaboha schopnej zapamatovat, kdo má jít na podání. postupně jsem tím nakazil i zbytek týmu
dát brko nahoře na sjezdovce, a pak to pálit dolů a prožívat každý carve oblouk (radius mojich fun-carve lyžiček je 9,5m)... neznám nic lepšího.. samozřejmně ne zhulen na kaši...
Když nejsem zpálenej tak nic, vadí mi jak všichni všechno strašně hrotěj :P takhle mi to je jedno a zdá se mi že se dokážu daleko víc soustředit na hru proto hraju i stolní fotbálek jenom zhulenej jinak bych ten míček snad ani netrefil XD :p