Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Socky a přisrávači - lidé nesympatičtí
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 24 25 26 27 28 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 401

tak moje včerejší lahůdka...z domova jsem si předbalil osobáčka (přednášky už nemáme, už se píše diplomka, tak ať se pěkně píše :-) ) zajdu si do školy zalít matéčko a šup do parčíku. Normálně tam tou dobou nikdo nebývá, ale včera tam byl hlouček asi 5 lidí (2 holky a 3 kluci, všichni kolem 15). No nic, sednu si na nejvzdálenější lavičku od nich a zapálím si. Najednou jeden kluk přišel ke mě a jestli bych mu nedal na brko. Kdyby aspoň poslali toho největšího, ale tohle byl maximálně osmák. Tak jsem mu vysvětlil, že kvůli dětský školce nebudu nic riskovat. A najednou to začlo, zamával na ostatní a tyi přišli a udělali kolem mě něco jako podkovu... prostě moooc vtipná scéna ... já si pohuluju, všude kolem choděj lidi ze školy a kolem mě banda dětí... fakt jsem se bavil... nakonec jsem zahodil zbyteček (nikdy nedohuluju brka úplně až na filtr) a všech 5 se pro něj okamžitě vrhlo ... to jsem už nevydržel, vyprsknul jsem smíchy a ten nejmenší jenom zahlásil: "to se Ti to směje, když je co hulit, já mám už od večera absťák ... víš, my jsme na tom závislý" :demence:

Old Post 19-02-2008 v 07:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 402

citace:
Původní příspěvek od mugli

ty voe..tak to ja bych je asi musel poslat do pici...
nemuzu vystat kdyz decka pod 17 huli
ale je to hodne zajimava predstava jak tam tak sedis a hulis a oni jak supi cekaji co bude

flow,grow,glow

Old Post 19-02-2008 v 07:48 AM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 403

RAMONE natom nevidím nic zajímavějšího když nepíšu s interupcí ale chapej prostě to zabere vice času psát háčky a čárky nikdy sem tak nepsal (ani nevíš jak dlouho sem todle psal můj čas je drahocený)

Old Post 19-02-2008 v 09:46 AM
vaaanha
Stálý Člen

Karma uživatele vaaanha - 65% PěstitelskáKarma uživatele vaaanha - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 404

citace:
Původní příspěvek od HorrigEn

nemuzu vystat kdyz decka pod 17 huli

Nemůžu vystát, když má někdo tendence vnímat svět černobíle.

Ad socky - byly, sou a budou. Platí jedno pravidlo - když nabídnete, tak s jídlem roste chuť, takže spíš nenabízet.

Old Post 19-02-2008 v 14:58 PM
vaaanha je offline   Profil uživatele vaaanha   Find more posts by vaaanha   Foto galerie člena vaaanha   Click here to Send vaaanha a Private Message   Add vaaanha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Celller
Stálý Člen

Příspěvek č. 405

I tak, ja mam pravidlo, ze mladsim pod 18 let jointa nepodavam

Naposledy upravil Celller 19-02-2008 v 18:58 PM

Old Post 19-02-2008 v 17:02 PM
Celller je offline   Profil uživatele Celller   Find more posts by Celller   Foto galerie člena Celller   Click here to Send Celller a Private Message   Add Celller to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Celller! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 406

celler:souhlas- v tomhle se fakt vyplatí zásadovost...

Asi před dvouma rokama jsme pařili u kámoše. Měl tam dvě holky, takový písklata. Ale budiž no a já že si smotám a přitom řikám - soráč holky, myslete si třeba že jsem Dejv, já vám to stejně nepodám. Vypadáte na patnáct. Stejně už byly nějaký našblemtaný, řikám si proč ne já jim to stejně nepodám - jeho barák, jeho chlast, jeho kuny. No druhej den vstanu, sloupnu sušenku ze zad a otevřu sobotní noviny a tam po tý holce vyhlášený pátrání, že zdrhla od rodičů vzal jsem noviny a vyrazil zpět

Old Post 19-02-2008 v 17:31 PM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 407

citace:
Původní příspěvek od Celller
I tak, ja mam pravidlo, ze mladsim pod 18 let jointa nepodavam, (maximalne znamym, co vim, ze maji rozum)

Mám taky takový

Je jasné ,že sotiči co nemaji ani tucha o čem to hulení ,natož pěstování vůbec je a dokážou v tom, tak akorád vidět byznis, nebo jenom přemejšlet kde sehnat kvantitu ,nebo kam se přisrat,nebo udělat nějakej kauf za co nejnižší cenu a pak to třebas ještě házet po lidech po jejich přebrání jsou největší šprýmaři!Podzimový tvz. "posklizňový socky" jsou taky dobrý!Příklad:Někteří si ani neuvědomí ,že co rádoby káma co jste mu vytrhli trn z paty s nějakým kouřem pro vlastní plíce ,je tak blbej a co dostal radši nevykouří sám popř. v úzkém kruhu ,ale je jasný ,že původní vlastník se většinou po pár dnech hned přesně dozví od kud vítr fouká.Samozřejmě ,když přijede fér káma ,tak dostane na nějakýho toho popse bez debat,když je co darovat,ale mezi kámošema to tak prostě funguje a to zrovna ani nemyslim jen ve formě zeleně!!Je to smutný no, co jsou někteří lidi pro to ,aby si daly špeka všechno schopný udělat,při tom kdo pěstí má na ty kytky a hulení všeobecně úplně jinej, cajkózní pohled..Třeba ,že neveme do huby leckdejaký seno co mu na ulici podá nějakej oplendující zewloun a tak prostě,,doufám že to někomu nevyznělo arogantně,to bych vážně nerad,vždyť důležitější je přeci kvalita než kvantita žjo..?!!

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 19-02-2008 v 17:49 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Palec nahoru Příspěvek č. 408

S těma nezletilejma se mě vybavilo tohle http://www.ceskatelevize.cz/vysilan...2008-22:10.html
sice jde trochu o něco jinýho ale vyznělo to tak že podle zákona když podáš
brko mlašímu 18 let jdeš na 8 let. Takže nezletilý FUCK OFF !!!

edit: Já mám co povidat když pálim od 14 ale jde špíš o to že kdybych to brko jenom někomu podal a nebylo mu 18 dotyčnej se sprasil a řešily to třeba rodiče tak podle české legislativy 8 let za katr.
Takže pozor na to chrantě svoje hydroskunky před mládeží

Naposledy upravil 19-02-2008 v 18:52 PM

Old Post 19-02-2008 v 18:44 PM
HorrigEn
Stálý Člen

Karma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% PěstitelskáKarma uživatele HorrigEn - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 409

tak o zakon mi teda nejde...taky sem zacal ve 14 ale stejne bych to tem frackum nikdy nedal do ruky...proste az od 17 kdy maji jakz takz dovyvinuty mozek...

flow,grow,glow

Old Post 19-02-2008 v 20:44 PM
HorrigEn je offline   Profil uživatele HorrigEn   Find more posts by HorrigEn   Foto galerie člena HorrigEn   Click here to Send HorrigEn a Private Message   Add HorrigEn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
TouchWood
1. FC THC

Karma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% PěstitelskáKarma uživatele TouchWood - 42% Pěstitelská

Příspěvek č. 410

mě nedávno zaujalo když jsem si den před touto situací pokoupil gramík skérka , druhý den u mne zazvonil zvonek. Vykouknu z okna a tam 3 "kamarádi" kteří u mne nezazvonili tak 2 roky a hodně jsem je zhuloval. Ptám se, co se děje, co si přejí. Že prý jestli jdu ven na brko - říkám si, mno, šli do sebe, když mně pozvou. Vyjdu ven, dám si cigáro a čekám, kdy to smontujou. Nic se neděje. Tak se ptám co se bude dít

a jeden z nich najednou " my jsme slyšeli, že máš něco ty tak už to motej"

mít zbraň, tak je o 3 přisrávače méně omg

I Ty, se můžeš stát malým teroristou

*****Kroužek mladých teroristů*****

*****větrné mikroelektrárny + ty větší*****

*****Out byTouchWood, Endy & Paichan*****

Old Post 20-02-2008 v 09:54 AM
TouchWood je offline   Profil uživatele TouchWood   Find more posts by TouchWood   Foto galerie člena TouchWood   Click here to Send TouchWood a Private Message   Add TouchWood to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 411

hehe.....tak ja nikomu z mojho sirsieho okolia neponukam. jedine kamosom na ktorych sa mozem spolahnut a viem, ze ked oni nieco budu mat, tak ma pozvu. tiez mam par prihod s prisravacmi

a takisto v ziadnom pripade nedavam nic mladsim ako 18(pokial ich teda nepoznam a neviem ako su na tom mentalne(kamoska ma 17 a to je este v poho)). co ak by sa tomu decku nieco stalo(uz je jedno ci kvoli MJ abo nie)? hned by doma povedalo, ze ten mi dal marijanku a kedze byvame na dedine, tak by ma aj ukrizovali... cuz

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 20-02-2008 v 09:56 AM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kenyn
Nový Člen

Karma uživatele Kenyn - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 412

tak to proste v zivote chodi groweři a nejen s hulenim uz sem si taky udelal selekci svejch radoby kamošů to stale slysis "nemas neco u sebe,nebo muzu se k tobe stavit"je mi jasne pro co asi,že!ja uznavam a naucil sem se po zkusenostech jednou zahulime s meho podruhy zase nabidne kamos a tak to ma bejt,to beru,a vychcany socky posilam do prdele,!!
A VY JE POSILEJTE TAKY!!! mejte se groweri a pestu zdar.

Naposledy upravil Kenyn 22-02-2008 v 08:34 AM

Old Post 22-02-2008 v 08:28 AM
Kenyn je offline   Profil uživatele Kenyn   Find more posts by Kenyn   Foto galerie člena Kenyn   Click here to Send Kenyn a Private Message   Add Kenyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 413

Raz v Brne sme sa boli pozriet na harekrishna festival. Bolo to zadarmo takze samozrejme nechybali Brnensky squatters.. chvilu sme posedeli, a potom ze ubalime brko. Ked bolo hotove, zrazu sa pri nas objavil jeden z nich, a ze ci si s nami nemoze zapukat.. boli sme 3ja, hulenia sme mali malo, ale tak jeden clovek navyse.. lenze chlapik miesto toho aby si sadol k nam sa vratil pre celu svoju bandu (asi 6 smradlavych bezdomovcov + jeden pes), posadali si okolo nas a samozrejme, kazdy z nich hulil.. jeden extra magor navyse miesto decentneho prasku stiahol na dva nadychy tretinu brka, a este ako posledny kliniec do rakve prisla hlaska toho manika co prisiel ako prvy: "hmm, no ale co to je, jedno brcko pro tolik lidi ze.." .

A dalsia prihoda .. idem v Brne podchodom co ide popod hlavak asi o jednej v noci aj s holkou a oproti nam dvaja z tej istej homeless particky aj so psom.. hned klasicka otazka "nemas cigo?" a moja klasicka odpoved "ale jasne".. zacal som sa hrabat v kapse a typek zrazu "no sem s nim, nebo na tebe poslu toho psa".. tak na neho pozeram jak puk a vravim "Kamo tak teraz si si to posral. Nazdar." A sli sme prec.. ako co je vela to je moc.

Old Post 23-02-2008 v 08:44 AM
Host
Host

Příspěvek č. 414

No v TouchWoodovom pripade by som ich asi bez vsetkeho poslal doprdele.. ale asi by som sa par minut na nich len v tichosti dival takym tym xichtom v style "ti nahodou nej*be"???

Old Post 23-02-2008 v 13:16 PM
Frouman
Stálý Člen

Karma uživatele Frouman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 415

Jdu po ulici s kámošema a najednou nás zastaví cikán, postupně se všech ptá, jestli nemáme na brčko. Když ho každej pošle do prdele, zeptá se, jestli teda nemáme na prodej Ten kokot si snad myslel, že se rozdává hulení zadarmo...

This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?

Old Post 23-02-2008 v 13:35 PM
Frouman je offline   Profil uživatele Frouman   Find more posts by Frouman   Foto galerie člena Frouman   Click here to Send Frouman a Private Message   Add Frouman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zlosin*
Stálý Člen

Karma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% PěstitelskáKarma uživatele Zlosin* - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 416

2 Frouman:

hh drsný, tos mi zrovna pripomnel vtipnou vzpominku... du tak s kamosem a potkame typka co mu dluzi prachy. Tak mu kamos rika, jako at mu ty prachy vrati. No ten borec je samozrejme jako vzdy nemel a tak mu kamos zahrozil ze mu sunda boty a pujde zpatky bosky (to byl jeste snih ). Nakonec ten dluzitel kamose zase ukecal. Na jeho miste bych se pak klidil co nejdriv pryc ale on nas dorazil svou otazkou: "A co hosi, mate neco do dymky?"

radsi nic...

Old Post 23-02-2008 v 19:37 PM
Zlosin* je offline   Profil uživatele Zlosin*   Find more posts by Zlosin*   Foto galerie člena Zlosin*   Click here to Send Zlosin* a Private Message   Add Zlosin* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:30 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 24 25 26 27 28 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás