Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od poison tak ludia takz uukaz jak mame mi v meste tak to je fakt ku kokota s prepaacenim ale prdstavte si situaciu kamarat od toho typka sa ho jako ludsky spytal ci by mu nebol ochotny poskytnut jako na dva piesty a on ze hej
nie a na druhy den ten typek proste ma gane po kokot a zakopane ani nevravim ne a on na druhy den vola kamosovy ze kde jee zo on jako hce tych dvoch piesto v a tsakto
proste nemam rad takych sockerov mne je uz blbe proste len to ze sak ked a mam tak pozvem ne navarime piesty a tak ne a je mi potom blbe ked krizujem pytat to radsej nekurim sak sem tam sa spytam aael nikdy sa neprizivujem jak trosecniik
No podle mě tam máte minimálně dva kokoty, jednoho co dělá debila a druhýho, který to podá tak, že to člověk luští půl hodiny
A abych nebyl OT, dneska jsem si v hospodě chtěl smotnout osobáčka a ejhle, nemám papírek. Poprosil jsem proto nejblíže sedícího týpka a ten měl. Tak jsem ubalil o trochu většího buřtíka a když jsem ho šel spálit, tak jsem ho pozval. Krásně jsme se spálili, zaplatil mi pivko a já jel domů s pocitem, že na světě je tááák krááásněěěě
Původní příspěvek od Moje Cus
-tezko se to popisuje ale pokusim se.....:
nakej cas uz kourim speky z tech ochucenych papirku,ktere sou uz na prvni pohled jine nez obyc. papirky ale to i na zemi kdyz zahodite vajgla.Mno ja kourim casto z okna a zrovna maly speky nebalim takze dokurovat je az k filtru je pro me skoro nemozny takze to co zbyde leti z okna pryc,snazim se nedelat si stopy pod oknem takze to zahazuju co mozna nejdal... do te doby sem tomu nevenoval moc poroznosti az nedavno pri otevreni okna sem to malem nerozchodil Pod okny 15-20 cm snehu a dva asi 16-leti smradi odhrabovali opatrne snih a hledali zbytky speku,tak to me hlava nebere tak sem si na ne dal pozor a opravdu sou tu obden!!!!Tak me napadlo ze asi z leta bo kdy jeste nebyl snih tak ty zbytky speku byly asi neprehlidnutelny pod mym oknem a naucil sem si je proste sem chodit,no jako supice!!!uz se pro ne bali spec. joint se smeskou vsech moznejch i nemoznejch veci ke koureni at si panacci daj poradnyho speka!!!
njn, člověk začal jako sběrač a až pak se naučil lovit :-)
u mě by si smlsli, z osobáčků nechávám opravdu celkem hodně (když nedokouřím do půlky, típám a nechávám, jinak letec dvorec)
hele, co je naučit chodit v určitou dobu a vybírat vstupný ???
Zdravim! Napadl mě před nedávnem takovej jeden hustej zážitek kterej se sem docela hodí!
Byl jsem (je to asi rok) s kámikama v jednom z našich podniků sedíme kalíme a najednou příjde dredatej týpek a říká chlapi já mám takovou chuť se skouřit...nebylo by něco naprodej??? Odvětím hele mi nic neprodáváme a máme pro sebe jen tak na žilku a to si necháváme až na později! On: Ok!
Netrvalo to ani hodku a už se k nám šteloval i s nějakým typosem kterej když mi podával ruku tak spouští, mě říkaj Máří Magdaléna
No nic že jo tak si přisedli,ale jako bych čekal co asi příjde že? Tak jak chlapi, povídá dredatej, dáme žilku??? No tak můžem no! Sice jsme si jí chtěli nechat až na později ale budiš! Já to ubalim ozve se dredař!
Dám mu materiál nastříhá ho a vytahne Javannese! Na poměr hulo tabák to dal asi tak že 0,2g hula a asi 0,8tabáku.....třeštili jsme oči,ale už bylo pozdě! Tak ubaleno jdem? Jo! Vyšli jsme ven na terasu typos odpálil toho buřta kterej z toho vznikl dal práska poslal dál! Byl to fakt kent nedalo se to skoro hulit! Když to dostal dredař zpět do ruky tak s nasáváním říká to je ten joint na kterej sem celej večer čekal....vyfoukne otočí se směrem od nás a krá krá! Hoši jak kdyby ste tam chrstli 10ti litrovej kýbl s blitkama Takovou kachnu sem dlouho neviděl a možná už nikdy neuvidim!
Jinak nevim jestli je to u nás zvykem ale na každym kroku nejakej socan nebo přisrávač už sem si musel zvyknout
Chce to bejt stejně nesympatickej. Jednuše: NIC NEMÁM a přerušit oční kontakt a dál pokračovat jako by se nic nestalo. Jak člověk začne diskutovat, přistoupí na jejich hru... socani jedni.
Zdravim tak jsem včera byl na jednom plese v Jablonci nad Nisou!
Jak to tak bejvá zábava plynula čas ubíhal a tak když už se nám začali všichni zdát pod vlivem jsme se rozhodli že na toho jointa ven nepůjdem a dáme ho nahoře na balkóně!(kouřit se totiž uvnitř nemohlo) No a tak si tam pálíme to brčko a najednou koukám jak si to k nám šteluje pinglice! Schováme bučka pod stůl a ona tak vážně dáte si ještě panáka??? No mi si kdyžtak příjdem na bar.... a ona tam furt tak nenápadně šmejdila kolem dělala že tam uklízí a v momentě kdy sebrala všechnu odvahu se na nás otočila a s vážným výrazem říká vy jste tady HULILI co??? Tak kámoš vytáhl toho jointa a říká jo hulili! No tak já vám sem pošlu STARÝHO dáte mu práska a JÁ to na vás neřeknu
Přišel její starej ruce zahnojený až po lokte od nějakýho šmíru stáhl nám půlku špeka na čouda div se neudávil zvedl se a odešel! Pak ještě tak půl hodky sondoval jestli nezačnem balit dalšího nakonec to asi vzdal vzal si starou a mazal domů.
u nas v hospode chodime vzdycky kourit ven jakoby za ruzek a je tam v zemi takova ta rohozka zelezna jak se da zvednout ( snad vite co myslim ) no a my tam vzdycky zahazujeme vajgly od speku. Jeden typek tam pravidelne chodi zveda tu rohozku a vybira vajgly. Minule uz nas to dost nasralo a tak sme mu ubalili prekvapko asi 2cm narvany vsemoznejma srackama od psich chlupu az po kousky vajglu ze startek. Na konci jsem to opalili aby to vypadalo jako vajgl a sup s nim pod rohozku. Druhej den tam nebyl asi si hezky pokouril panacek
Původní příspěvek od stream u nas v hospode chodime vzdycky kourit ven jakoby za ruzek a je tam v zemi takova ta rohozka zelezna jak se da zvednout ( snad vite co myslim ) no a my tam vzdycky zahazujeme vajgly od speku. Jeden typek tam pravidelne chodi zveda tu rohozku a vybira vajgly. Minule uz nas to dost nasralo a tak sme mu ubalili prekvapko asi 2cm narvany vsemoznejma srackama od psich chlupu az po kousky vajglu ze startek. Na konci jsem to opalili aby to vypadalo jako vajgl a sup s nim pod rohozku. Druhej den tam nebyl asi si hezky pokouril panacek
nevim nevim, každej má svůj životní styl. On tam chodil - proč ne?! a proč jste mu zničili plíce to taky nepochopim
Lidi, jinak se pripravte, jak uz mnozi psali, zvysena aktivita radoby kamaradu je na podzim v obdobi sklizne, caste navstevy,mobil, radi se drzi ve vasi blizkosti, nejsou to vsichni, nevim, jak vy, ale z meho pohledu sou ted prisravaci i lide, o kterych sem si myslel, ze jimy byt nemuzou, od te doby, co je vse zhulene do posledniho listecku, aktivita u naseho domu skoro 0. Nechci nekomu krivdit, ale sou i taci, kteri vas klidne obcas prijedou nahulit a v jejich myslenkach uz maji napad (ted ho obcas nahulim, a pak sem budu jezdit) muzu si to jen myslet, ted moc nehulim, a zacinam videt, jak ta (blba) trava je pro spoustu lidi tak (dulezita), ze kvuli ni, vznikaji hadky, pomluvy, atd., i mezi lidmi, kteri mezi s sebou nemeli zadny problem, ja beru ravu, jako zpestreni, konicek, zalibu, ale vetsina lidi co ji jen kouri, ale nepestuji, sou na trave, rekl bych az (zavisly), ty neberou travu jako neco navic, ale jako neco, co musi mit porad, nevim, jak to napsat, priklad je posezeni v hospode, staci, k dyz se ubaly jeden dva jointy, podle poctu lidi, nekomu ani nedojde, ze by mel joint obejit stul, a tahaji jako zbesily, co to jde, jini se radi vybavuji s jointem v ruce, jeste nez se dokouri, a pocka na ucinek (teda pokud neni okamzity tzv.- jednoprdak) zacnou balit dalsi sadu jointu, to bych rekl, ze je zbytecnost, dale tu mame dalsi pomerne obvykly jev, prijdu do hospody a slysim "cus, uz to balis?" kdyz u sebe neco mam, rad to umotam, nekreckuju, ale na oplatku cekma od lidi to same, i kdyz to tak bohuzel nebyva, kdyz nemam, je u stolu klid, nikdo si nema co rict, po dvou hodinach uz to nekdo nevydrzi a vytahne huleni, to me dokaze nasrat! Dalsi veci je pomoc takovym lidem, co sockuji, treba nemaji co do huby, a radi by si vypestovali, ale nevi jak, nemaji co zasadit, taky takove znam, ale svoje mineni si u nich poopravim, az sklidi (nechci je posuzovat kvuli trave, ale nekdo toho rad zneuziva, jak uz sem psal, po sklizni je kamaradu nejvic, a sou to lide, co nepestuji) rad jim nabidnu rizek, nedavno sem to par takovym lidem rikal, pri jizde v aute, slusne a otevrene, rikam, hele Karle, tak co? Budes letos petovat? Necham ti nejaky rezy, a on "Hele, ja vim, ale ja nevim, kde mam sazet a pak k tomu chodit, nemam cas............atd.." takovy vymuvy neberu, tak sem mu hned rek, nezlob se na me, ale jak si letos nezasadis, tak sou u me dvre zavreny a ani sem nemusite jezdit, on ma dostatek mista i casu na to, aby si zasadit, bydli na vesnici, jen je pro nej pohodlnejsi si dojet ke mne a nechat se zadarmo nahulit, je to proste jednodussi, nez si jet dkoupit do mesta pytel a jese za to platit, a zase je to vsechno kvuli trave! Nevim, jestli sem to napsal pochopitelne, ale chystam se i na selekci lidi ve svem okoli, portoze srat na hlavu si nenecham a o to je to vetsi zklamani, kdyz se z kamarada stane svine jenom kvuli trave, uprime, mam spostu kamaradu a spolehnuti a jistota toho, ze to nejsou svine, je jen u tech, co nehuli, asi tak, uz me nebavi byt porad hodnej, nechat si srat na hlavu
celler: tyjo úplně mi mluvíš z duše, líp bych to ani nedokázal napsat. právě ted přesně to co píšeš prožívám. kámoška se kterou sem ještě nedávno hulil asi nejčastěji se se mnou úplně přestala bavit jelikož sem si uvědomil že nepotřebuju mit vyhulenou hlavu 24hod. denně... dřív mi psala furt na icq a ted napíše jen občas jestli něco nemám nebo to co úplně k smrti nenávidím a to je icq konverzace v tomhle stylu: ona:"zdar, nechceš dojet..zapukáme." já:"já ale nemám žádnej materiál." ona: "hm tak nic ja taky ne." toto mě fakt dokáže vytočit.. to si fakt někdo myslí že budu furt jak blbec jezdit autem 30km i s hulením..naložím hladovej krk, smotám to, rozjedu to aby si slečna mohla zahulit? včera tomu všemu ještě nasadila korunu když mi napsala sms že se ze mě stal pěknej kokot + tam byla podepsaná ještě kámoška kterou asi během večera naverbovala na svou stranu...
a nebo jak píšeš o lidech kteří sou snad "závislí" a potřebujou motat jednoho za druhým tak přesně tyhle lidi mám v okolí taky. po 10ti minutách od dohulení špeka už by motali dalšího... nebo o víkendu hulej skla, špeky od rána a večer by furt ještě chtěli ikdyž už jim to přece nemůže nic dělat, ale prostě potřebujou asi ten pocit že kouří tu zakázanou marihuanu nebo co...už sem to jednou nedávno něco podobnýho psal do tématu o změně ega při užívání MJ.. jak byli tihle lidi dřív v pohodě a jací sou teď
fakt to chce si přestat nechat si srát na hlavui za cenu toho jak napsal drakchen že ti zůstane ze sta jeden kamarád, ale ono je to celkem těžký když s těma lidma chodíš do třídy nebo do školy a vidíš je každej den. ale zase to má tu výhodu že ti to otevře aspoń oči a vidíš kdo je skutečnej kamarád...v mým případě jsou to dva lidi ( z toho jednoho vídávám jen tak jednou do měsíce :/) je to možná smutný, ale podle mě lepší než být debil
Presne, na jednu stranu me to strasne mrzi, na druhou stranu sem plny vzteku, ja to videl uz predtim, ale nedokal sem si pripustit, ze to tak muze byt, celkem rad sem si stema lidma zahulil, co sem se s nima nasmal, ale kdyz nebylo co hulit, rec stala, nemam si s nima co rict, pak uz ty reci prechazeji v rejpani, blby keci, pomluvy a zase sem ten spatnej ja, a ne oni, oni se cejti byt strasne ukrivdeny, na tohle, je dobry prestat sam hulit, nebo to omezit a nevsimat si jich, co si vypestujou to budou mit, kdyz ne, nebudou mit co do huby, at si nekde kupujou, kdyz to tak potrebujou, napr. (kamos) na podzim i pri sklizni indooru tu byl fak uz snad kazdy den "cau, hele, nemas prosim te na speka, nejdes na pivko" Jo, jezdili sme do hospody, on mi platit pivka, pohoda, proc ne, ale jak ted nic nemam, ani se nestavi, a sem pripraveny az prijede, tak mu to pekne, ale slusne vpalim, je to clovek co sam tvrdi, ze huli 20 jointu denne, to pravda si nebude, ale v hopspode bali jednoho jointa za druhym, az je to protivny, rikam o nem, ze je to jediny clovek, co je na zavisly na trave, je mozne, ze ma nejake problemy, ale to uz je jen jeho vec, jak je resi
Nejsem pražák, ale jako vím co od Prahy čekat Jel jsem tam na veletrh a že si před hlavákem ubalím brko. Sem si sedl na takovou odlehlou lavičku a mý 4 kámoši semnou. No a kolem byli volný lavičky... a najednou jeden bezďák co tam seděl se zvedl a přisedl si vedle kámoše... a čuchal něco z kapesníku (Toluen?) a začal se na něj lepit a pak mu dal ruku na koleno
Zvedli sme se a mlčky odešli pryč akorát řekli té buzně že to fakt ne
Tak sme zkončili v tom parčíku vedle hlaváku - jak tam chodí fetky. Teď nevím jak se mu říká. Chtěl sem to mít hlavně uz dobalené... a najednou prišel týpek a říká: "Hele zhulíte mě?" Povídám: "Hele kámo, fakt sorry dyk vidíš kolik nás je..." a von se tak podíval na jednoho kámoše co jedl bagetu a povidá: "Hele necháš mi kus tý bagety?" (A ten typ nebyl bezďák, spíš vypadal jako fetka po tahu)
To už bylo fakt moc A pro mě je to dost hustý poučení co čekat kolem hlaváku
no jako v praglu kolem hlavaku je to pekny maras samy betel a cavo podelavaci sice sem se tam obevil tak dvakrat do roka kdyz sem jel na cektek a z5 ale vzdycky sem narazil na nakou existenci ktera me dokazala vytocit treba jak dome borec hustil at odneho koupim hasis mel to zabalene v 5 saccich a ze specha ze to nemuzu videt ale pry budu spokojeny chodil zamnou tak 20 minut pak sem musel zakrocit nasilim chtel sem si dat do toho trezoru na nadru batoh a on furt ocumoval jaky tam davam kod no proste malo pacienti se tam najdou nestaci jim rict jednou at tahnou potrebujou kopacku aby si uvedomili ze je to mysleno vazne
macekkO P..... BUĎTE SLUŠNÝ, A PŘI PSANÍ POUŽÍVEJTE ALESPOŇ ITERPUNKCI. TO PLATÍ ZVLÁŠŤ PRO NAŠE SLOVENSKÉ PŘÁTELE. KDYŽ NEPÍŠETE HÁČKY A ČÁRKY, PIŠTĚ ALESPOŇ ČÁRKY MEZI SLOVAMA, AŤ SE TO PO VÁS DÁ PŘEČÍST.
vim že se opakuju, ale to je to tak těžký?? Dyť na český klávesnici ty znaky JSOU tak proč je nepoužíváte??? To si myslíte že jste zajímavější když píšete bez interpunkce??
heheh...pamatuju si, uz to budou tak 3 roky, ze sme se jednou s bandickou slezli v parku a prisrala se k nam Xenie...takova docela dost zvlastni holka. Za normalnich okolnosti by nebyl problem, nejsme zmrdi a radi se o zelicko podelime, ale Xenie je mrcha.
Buřili jsme skla hashe a jak to sklo kolovalo tak ona se premistovala v kruhu tak, aby si dala co nejvic prdu a byla strasne urputna, Wevi mozna vi