Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od Vemenex Tak třeba se ještě něco priucim a přesně jak říkáš rve mi to srdce. No jsem zvědav jak to pokoumes budu sledovat.
Pěkně narvana kytka to se musí nechat ne že ne.
Ha ha ha , pri-ucis...jo..?
Ja bych se mohl priucit u tebe .
No , u me to je spis jen zkouska , jsem zvidavy.
Tak uvidime co z toho nakonec vyleze ....pri my smule
Luubaan- No bohuzel ta fotka , to neni moje kytka
Je stazena z internetu.
V hydru , s mineralnimi hnojivy vypadaji kyticky taky trochu jinak nez v hline a hnojene organikou. Takze o te kyti na fotce se mi muze jen tak mozna zdat
Naposledy upravil Madical-Strains 15-07-2019 v 10:14 AM
Jelikoz je tato technika pro me uplne nova a nemam s ni zadne zkusenosti a nechci neco podelat , tak jsem se primo radeji obratil na amika , doted jsme se spolu bavili jen vseobecne ale ne konkretne o mych rostlinkach..
Poslal jsem mu par fotek rostlin a info kdy presne jsem naposledy odlistoval i s fotkami po odlisteni.
Dozvedel jsem se od nej podstatnou informaci a to , ze se zamerne odlistuje presne , tesne pred prepnutim na kvet , ne zadny tyden po defilaci , to by udajne postradalo , ztratilo ten nasledny efekt .
Vsude se ale nekompromisne uvadi ze pred prepnutim na kvet a zastipovanim kdy se kyti dostanou do stresu musi byt nejmene 5-7 dni pauza aby se kyti zotavily a vzpamatovaly a nebyly v te dobe pri prepnuti ve stresu.
Zkratka ze se kyti nikdy neprepinaji kdyz jsou ve stresu , jedina vyjimka je udajne pri teto defilacni technice.
Takze , prepinat na kvet budu behem teto nedele a v nedeli rano jeste bohuzel musim provezt posledni defilaci v rustu + odstraneni spodnich slabych vetvi.
Udajne jsem odstraneni spodnich vetvi i defilaci neprovedl dostatecne .
No , uz jsem se do toho pustil takze ted uz neni cesty zpet
ale ted me docela desi predstava ze vlastne budu na kvet prepinat v den , pri docela velkym stresu kytek. Mam obavy ze se tim zpozdi nebo narusi nakvet.
============================================
citace:
Původní příspěvek od Vemenex Bych s tím prepnutim moc neotalel nejvyšší čas.
Vemi - Ano mas uplnou pravdu , mohl jsem prepnout na kvet i podle amika uz prevcirem hned po tom odlisteni , kdybych , ovsem , to odlisteni byval provedl spravne. (Ale fakt jsem nemohl prepnout , jelikoz tam mam jeste tech 5 CBD semenacku na predpest.)
Ted uz to mam pry nechat az do nedele odpocinout a odlistit znovu az v nedeli a ihned pak prepnout.
Takze - prepnuti na kvet v nedeli , pri odlisteni a odvetveni , ....bojim , bojim !!!
To priznavam otevrene.
Preroste ti to ty vemi 😁 a nech si to já když viděl jak tě nazývají madi tak bych dal facku každýmu kdo to napsal, to je jak na vojně plácnu jmenoval ses Novák byl si novi atd. Sice pochybuji že tu vojnu tady většina zažila, ale poslouchat číst se to nedá stejně. Už mi tak nikdy neříkej moc prosím, samo se jmenuju úplně jinak i přezdívku mám diametrálně jinou ani nevím proč jsem si tam ten nick dal zřejmě kvůli oblibenymu (ty si ale vemeno) a momentálně aktuálnímu pojídání hemenexu.
No svůj názor jsem napsal a nebudu ti to tu zasirat, měj se ať se daří a poperes se s tím se ctí.
Dnes, pri zalivce , jsem to vsechno povyndaval z boxu na denni svetlo abych videl jakou maji kyti ve skutecnosti barvu a abych zjistil jesli uz potrebuji zacit hnojit.
Ne, delam si legraci , barvu sleduju prubezne porad.
Pekna zdrava barva, kytky si evidentne chrochtaji blahem. Ted na dennim svetle jsou trochu tmavsi nez kdyz fotis pri zapnute LEDce. Mohu-li se zeptat, ty je planujes prepnout vsechny, nebo si zachovas geny na dalsi generaci?
Nemam bohuzel skrin na matku a tu skrinku nizkou na klony , jsem uz vyhodil.
Takze odpoved je nebudu .
SS od Sensi se da vzdycky koupit.
Co bych zamatkoval kdybych mel matkarnu , je ten BDS a Nova OG od kamose z USA.
Z jednoho jointu se udajne zhulily 2-3 lidi , jako kdyz lusknes prstem Prej sila.