Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Kdy vysadit ven?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24 25

dozrajou?
This poll is closed.
jasně že jo 7 100.00%
ani náhodou vole 0 0%
Total: 7 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Zdenda89
Stálý Člen

Karma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% PěstitelskáKarma uživatele Zdenda89 - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 1151

urcite ma...budu sázet i v červenci...sice to nebude tak ohromna kytka, ale takhle jsme to udelal minuly rok mel jsem kyti asi kolem 120 cm...

Můj out volume 1

Můj out volume 2

Můj out volume 3

Selekce OG Kush DINAFEM
600W OG, GWS, SSH, FLO

Old Post 04-06-2013 v 19:29 PM
Zdenda89 je offline   Profil uživatele Zdenda89   Find more posts by Zdenda89   Foto galerie člena Zdenda89   Click here to Send Zdenda89 a Private Message   Add Zdenda89 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1152

citace:
Původní příspěvek od Časlove

Ty vole kdybych už měl bejval zasazeno, tak mám kytky už někde v Německu...

Já jsem na kopci, ale stejně mám zatim pocit že pěstuju rejži a né trávu, jsem zhrzenej z tohohle jara, na čas si dalo a ještě se na nás totálně vych....

Old Post 04-06-2013 v 20:57 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1153

Mně už klíčí automaty z vlastní tvorby, tak to chci vidět, co z toho bude, za týden půjdou do lesa.. Ideální čas zasadit automaty ven si myslím, po tom jaru divokým..

Old Post 05-06-2013 v 09:07 AM
Korag
Stálý Člen

Karma uživatele Korag - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 1154

Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok

Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.

Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas .

Old Post 06-06-2013 v 22:43 PM
Korag je offline   Profil uživatele Korag   Find more posts by Korag   Foto galerie člena Korag   Click here to Send Korag a Private Message   Add Korag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1155

citace:
Původní příspěvek od Korag
Great White Shark, Lemon Skunk, White Rhino, Train Wreck, Cheese.
Ma to zmysel este objednavat??????vsetci ma odradzaju ze je to neskoro ale aj tak som to objednal :P. Pride to v pondelok a aj klicit v pondelok

Automaty mam 4 ale nic moc, prepite pody, vela dazdu ziadne slnko ale aj tak kupodivu sa dvom dobre dari a celkovo mam taky pocit ze to v tomto roku vyjde.

Inak lutujem aj vas Cechov mate tam este o 4 stupne menej a aj slnka menej snad sa zadari a uz konecne zacne poriadne leto jak u vas tak aj u nas .

No jestli je to sémně od Green House Seeds, tak budeš spíše litovat. Ne kvůli tomu, že si je zasadil pozdě, ale že Ti vyleze nejspíš přehlídka hybridů. Pokud vůbec vyklíčí.

Jinak já sem dneska zasadi nějaký ty AF, co půjdou za týden do lesa, a pak tasky ještě pár regulárů od místínho člena. Pozdě určitě ještě není.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 07-06-2013 v 11:52 AM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1156

Tak nakoniec ich nemali na sklade, objednal som si tieto:
3x Pyramid seeds:
Tutankhamon 1 ks Fem.
Fresh Candy, 1 ks Fem.
Anesthesia 1 ks Fem.
1x RQS:
Northern Lights 1 ks Fem
Co na to poviete odbornici?
Inak preco tu na tomto fore ste tak zaujati voci GHS? Viem ze sa sami precenuju a aj tie cannabis cupy su podozrive, ale myslim si ze svoju kvalitu maju, ved staci sa pozriet aj na podiel THC a celkom slavne modely... tak ale pre pokoj v dusi by mi to tu mohol niekto objasnit a hlavne nejake review tych styroch co som spomenul hore.

Old Post 07-06-2013 v 14:14 PM
Korag je offline   Profil uživatele Korag   Find more posts by Korag   Foto galerie člena Korag   Click here to Send Korag a Private Message   Add Korag to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1157

Zostalo mi zopár dobrých semiačok oplatí sa to dávať ešte do zeme ?

Old Post 03-07-2013 v 12:51 PM
Host
Host

Příspěvek č. 1158

citace:
Původní příspěvek od Jurgiano
Zostalo mi zopár dobrých semiačok oplatí sa to dávať ešte do zeme ?

Si piš, taky se chystám ještě něco zasadit, holt to nebude mít tři metry, ale třeba jen metr

Old Post 03-07-2013 v 13:36 PM
butan234
Nový Člen

Karma uživatele butan234 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1159

čaute , mam doma ešte štyri semiačka 2x Cream caramel a 2x Sweed dwarf (feminizovane) ... oplati sa mi ich ešte nasadiť ??? dik za radu

Old Post 24-07-2013 v 23:45 PM
butan234 je offline   Profil uživatele butan234   Find more posts by butan234   Foto galerie člena butan234   Click here to Send butan234 a Private Message   Add butan234 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Murph
Stálý Člen

Karma uživatele Murph - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 1160

butan234:Už klíčíš? Snad bude teplý podzim,taktéž jsem před 14 dny začal.

Naposledy upravil Murph 26-07-2013 v 12:41 PM

Old Post 25-07-2013 v 01:00 AM
Murph je offline   Profil uživatele Murph   Find more posts by Murph   Foto galerie člena Murph   Click here to Send Murph a Private Message   Add Murph to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
butan234
Nový Člen

Karma uživatele butan234 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1161

citace:
Původní příspěvek od butan234
čaute , mam doma ešte štyri semiačka 2x Cream caramel a 2x Sweed dwarf (feminizovane) ... oplati sa mi ich ešte nasadiť ??? dik za radu
A ešte jedna podstatná vec , všetky 4 su autofloweriky ked vydrži počasie tak za tych 2,5-3 mesiace by som to mohol stihnuť

Old Post 25-07-2013 v 05:43 AM
butan234 je offline   Profil uživatele butan234   Find more posts by butan234   Foto galerie člena butan234   Click here to Send butan234 a Private Message   Add butan234 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
nepleH
Nový Člen

Karma uživatele nepleH - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1162

[účet odstraněn]

Old Post 25-07-2013 v 10:35 AM
nepleH je offline   Profil uživatele nepleH   Find more posts by nepleH   Foto galerie člena nepleH   Click here to Send nepleH a Private Message   Add nepleH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koooki
Stálý Člen

Karma uživatele koooki - 8% Pěstitelská

Obecné Začátek sezóny letos dříve ? Příspěvek č. 1163

Čaute všici :-)

Jsem rád že to tady zase funguje jak má a doufám že bude vše při starém. Tímto bych chtěl tedy popřát groweru vše nej, protože si to zaslouží.

A teď k tématu. Letos nám nějak zima skončila dříve ( pokud teda se tomu zima dala říct ). A tak mě napadlo, poshlednutí dlouhodobé předpovědi, že by možná už i šlo zasadit. Zatím bych teda přes noc dával za okno a přes den kdy občas bývá i krásných 17©,. Na balkón. Co myslíte, je to dobrý nápad?

Máte k doporučení nějaké odrůdy, které vydrží řekněme víc ?

A co vy ouťáci, kdy se chystáte sadit?

S láskou k pěstu, konopí i rajčat
Koooki :-)

http://i207.photobucket.com/albums/bb273/lucky13thirten/smoke6kw3as.gif

Old Post 27-02-2014 v 05:45 AM
koooki je offline   Profil uživatele koooki   Find more posts by koooki   Foto galerie člena koooki   Click here to Send koooki a Private Message   Add koooki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
fry
Stálý Člen

Karma uživatele fry - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 1164

Dlzka dna je stale kratka, a teda ti to zacne prilis skoro kvitnut...

Old Post 27-02-2014 v 06:50 AM
fry je offline   Profil uživatele fry   Find more posts by fry   Foto galerie člena fry   Click here to Send fry a Private Message   Add fry to your buddy list     Navštiv homepage uživatele fry! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
koooki
Stálý Člen

Karma uživatele koooki - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 1165

A myslíš že kdybych sehnal autonakvétačky, že by to bylo lepší ? aspoň bych sklizel vicekrát )

http://i207.photobucket.com/albums/bb273/lucky13thirten/smoke6kw3as.gif

Old Post 27-02-2014 v 07:20 AM
koooki je offline   Profil uživatele koooki   Find more posts by koooki   Foto galerie člena koooki   Click here to Send koooki a Private Message   Add koooki to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PeeKay
Stálý Člen

Karma uživatele PeeKay - 68% PěstitelskáKarma uživatele PeeKay - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 1166

Škoda semen, schovej si je na později
Nemá to smysl, den je krátký a u AF platí čím delší den a silnější slunce, tím lepší materiál... A hlavně nikdo nedokáže zaručit, že třeba ještě nenapadne

Old Post 01-03-2014 v 00:39 AM
PeeKay je offline   Profil uživatele PeeKay   Find more posts by PeeKay   Foto galerie člena PeeKay   Click here to Send PeeKay a Private Message   Add PeeKay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
travodlak
člen

Karma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% PěstitelskáKarma uživatele travodlak - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 1167

nech to na květen...teploty a světlo sou ještě fakt na prd...

jestli seš nedočkavej a máš dost semen tak zkus pár za oknem...ale uvidíš že to bude bída

Old Post 01-03-2014 v 07:22 AM
travodlak je offline   Profil uživatele travodlak   Find more posts by travodlak   Foto galerie člena travodlak   Click here to Send travodlak a Private Message   Add travodlak to your buddy list     Navštiv homepage uživatele travodlak! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1168

Ještě je brzo nenechte se zmáct počasím! Nejlepši je konec března/začátek dubna předpěstovat za oknem aby to nenakvetlo. Konec dubna většinou po čarodkách házím ven.tak nikam nespěchat!

Old Post 02-03-2014 v 16:42 PM
ChuQ
Nový Člen

Karma uživatele ChuQ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1169

Mám už zasazeno pár dní, protože sem se nemohl dočkat a mám to daný za oknem, není to teda až takovej problém ?

Old Post 02-03-2014 v 17:35 PM
ChuQ je offline   Profil uživatele ChuQ   Find more posts by ChuQ   Foto galerie člena ChuQ   Click here to Send ChuQ a Private Message   Add ChuQ to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cocos
Stálý Člen

Karma uživatele Cocos - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 1170

citace:
Původní příspěvek od ChuQ
Mám už zasazeno pár dní, protože sem se nemohl dočkat a mám to daný za oknem, není to teda až takovej problém ?

nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil feminized, La Blanca

First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu

Old Post 02-03-2014 v 22:32 PM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 1171

citace:
Původní příspěvek od Cocos

nič si z toho nerob, ja som tiež dal 3 vyklíčiť a 2 pekne vyšli už sú taký 5ty deň za oknom a zatiaľ sa im darí bez problémov, keďže boli prázdniny a nudy hafo, tak som tam každej namontoval jeden malý vetrák na 12V nech ich vietor spevní tiež som mal dôvod taký že grower nefičal a furt mi to dáko honilo hlavou, tak som nedočkavo skúsil feminized, La Blanca

La Blanca....Ty seš můj člověk.

Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat.

Old Post 03-03-2014 v 07:34 AM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Smart
Stálý Člen

Karma uživatele Smart - 77% PěstitelskáKarma uživatele Smart - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 1172

Já už dal klíčit 5 samonakvétaček z minulího roku Dokaď tam nebude trošku hezky tak je nechám ve skříni,ale ven budu sázet asi na konci března

.

Old Post 03-03-2014 v 08:25 AM
Smart je offline   Profil uživatele Smart   Find more posts by Smart   Foto galerie člena Smart   Click here to Send Smart a Private Message   Add Smart to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Příspěvek č. 1173

Ven na konci března? Jakože uplně ven, třeba na zahradu? No nevim, mě minulej rok někdy asi 7. května zmrzly 3 kytky venku...Takže zlatý babský pravidlo "Až po zmrzlejch" je na místě...

Old Post 03-03-2014 v 09:00 AM
Host
Host

Příspěvek č. 1174

citace:
Původní příspěvek od frek

La Blanca....Ty seš můj člověk.

Ale sázet teď na začátku března jen za okno. To je ještě moc brzo. Pokud jsi nedočkavý, tak třeba na začátku dubna, ale i to je ještě celkem brzo. Snad Ti to nezačne nakvétat.

To je jasný že mu to nakvete!!!

Old Post 03-03-2014 v 09:43 AM
Cocos
Stálý Člen

Příspěvek č. 1175

jj máte pravdu Páni, viem už teraz že som to pokazil len som pozabudol dáko mesiace, toto nechám teda nakvitnúť doma pre okrasu, a na začiatku mája normalne zasadím

to Frek: aj ty budeš mať La Blancu?

First grow
2. veľké vyvrátené mýty: hrdzavé klince (hřebíky), strihanie listov v dobe kvitnutia pre zvýšenie výnosu

Old Post 03-03-2014 v 19:11 PM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Příspěvek č. 1176

Cocos: Už třetím rokem! Můj outdoor šampión

Old Post 03-03-2014 v 19:33 PM
Cocos
Stálý Člen

Příspěvek č. 1177

frek: tak to môžem byť rád že som dostal 30 seeds od kamoša

First grow

Old Post 03-03-2014 v 20:00 PM
frek
Stálý Člen

Příspěvek č. 1178

30??? Já si jich teď na cannafestu kupoval 5

Old Post 03-03-2014 v 20:07 PM
Cocos
Stálý Člen

Příspěvek č. 1179

dostal som koľko som dostal no tiež plánujem ísť max 5 kytiek, létos to boli 2 no name a stačilo mi to ako tak do nového roku

First grow

Old Post 03-03-2014 v 21:42 PM
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1180

Myslim ze uz je na case, na dalsi tyzden ma byt u nas 19/8, zima uz urcite skoncila. Ja hodim urcite aaspon nejake AF aby som mal skoru urodku.

Old Post 13-03-2014 v 12:09 PM
Kambu

Karma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% PěstitelskáKarma uživatele Kambu - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 1181

citace:
Myslim ze uz je na case, na dalsi tyzden ma byt u nas 19/8, zima uz urcite skoncila. Ja hodim urcite aaspon nejake AF aby som mal skoru urodku.

Je este cas-nevim,kam seci spechate.nejlepsi je davat ven,jak uz tu je milionkrat zminene-po zmrzlich..osobne davam kytky ven na konci kvetna-zacatek cervna a nestezujusi-viz.moje pesty v outdoor galerce..jinak af sadit ted me prijde zbytecne,lepsi je pockat a zasadit v cervnu-at v kvetu maji vic slunka..(cervenec-srpen)

Old Post 13-03-2014 v 12:27 PM
Kambu je offline   Profil uživatele Kambu   Find more posts by Kambu   Foto galerie člena Kambu   Click here to Send Kambu a Private Message   Add Kambu to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1182

No mne sa to vela krat vypomstilo tak, ze som dlho cakal ako ty a nakoniec mi zostala 1 klasika, lebo som mal nehoraznu smolu, preto si to chcem poistit co najrychllejsie, dat viac vrhov a tak... a nevravim vsetky ale aspon nejake, par AF, par klasik, uvidime.
Mimochodom mrazy budu maximalne prizemne, proti ktorym je lahka prevencia, takze toho sa nebojim.
Tak do cervna/juna by som urcite necakal, to je az moc neskoro, kamarat si pamatam 2 roky dozadu zasadil AF royal dwarf niekedy v marci a na zaciatku maja mal celkom slusny vyno.

Old Post 13-03-2014 v 13:00 PM
Darsilius
Stálý Člen

Karma uživatele Darsilius - 79% PěstitelskáKarma uživatele Darsilius - 79% PěstitelskáKarma uživatele Darsilius - 79% PěstitelskáKarma uživatele Darsilius - 79% PěstitelskáKarma uživatele Darsilius - 79% PěstitelskáKarma uživatele Darsilius - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 1183

[účet odstraněn]

Old Post 13-03-2014 v 13:10 PM
Darsilius je offline   Profil uživatele Darsilius   Find more posts by Darsilius   Foto galerie člena Darsilius   Click here to Send Darsilius a Private Message   Add Darsilius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1184

No a ja vravim o pocasi predloni, vtedy bola tiez skorej jar presne ako teraz, navyse najvacsi slnecna perioda je 21. juna, cize ten april, maj je pre AF dost idealne obdobie.

Old Post 13-03-2014 v 13:17 PM
ApPias
Stálý Člen

Karma uživatele ApPias - 75% PěstitelskáKarma uživatele ApPias - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 1185

Tento rok máme krásne počasie, ak nebude nočná teplota pod 5°C tak ja dám klíčiť 1.4., prvé dva týždne v boxe, ďalšie dva týždne na okne a 1.5. idú von...

Green House

Old Post 13-03-2014 v 14:34 PM
ApPias je offline   Profil uživatele ApPias   Find more posts by ApPias   Foto galerie člena ApPias   Click here to Send ApPias a Private Message   Add ApPias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1186

Nocna teplota ma byt u nas uz na dalsi tyzden 7-8

Old Post 13-03-2014 v 15:07 PM
ApPias
Stálý Člen

Karma uživatele ApPias - 75% PěstitelskáKarma uživatele ApPias - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 1187

citace:
Nocna teplota ma byt u nas uz na dalsi tyzden 7-8

Tak má byť už všade ale sa na predpovede nespolieham... jeden teplomer mám na balkóne a druhý v lese na strome, ak sledujem si najnižšiu teplotu...

Green House

Old Post 13-03-2014 v 15:14 PM
ApPias je offline   Profil uživatele ApPias   Find more posts by ApPias   Foto galerie člena ApPias   Click here to Send ApPias a Private Message   Add ApPias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Korag
Stálý Člen

Příspěvek č. 1188

Ja sa nespolieham na predpovede, tie beriem iba povrchne. Vsimam si urcite fazy ostatnej vegetacie. Napr. zivy plot uz zacina robit listky, to vacsinou znamena ze je definitivne jar, treba si vsimat aj ako sa sprava priroda a lahko sa z nej vydedukuje priebeh nastavajuceho pocasia.

Old Post 13-03-2014 v 15:24 PM
Frydrych
Stálý Člen

Karma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% PěstitelskáKarma uživatele Frydrych - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 1189

kluci a děvčata opravdu nikam nespechejte , a jak se říká kdo si počká ten se dočká ,taky budu mit předpěst a výška cca 3 patra u fem. semen a u regulárních si počkám trochu dyl na pohlaví doba ven vysazeni zas podle modelu ale ten konec dubna zacatek května , tam začíná energie pro kytičky at se daři a corkam maří

Mandala 2012

Sklep

Old Post 14-03-2014 v 11:23 AM
Frydrych je offline   Profil uživatele Frydrych   Find more posts by Frydrych   Foto galerie člena Frydrych   Click here to Send Frydrych a Private Message   Add Frydrych to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Disco_Stue
Stálý Člen

Karma uživatele Disco_Stue - 93% PěstitelskáKarma uživatele Disco_Stue - 93% PěstitelskáKarma uživatele Disco_Stue - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 1190

Zdar mam doma hromadu vselijakejch semen tak už sem je dal taky za okno, uvidim jestli to nebudiou naky degeni než zasadim pořádnou sadbu.
Ale jinak naky koupeny geny na tenhle rok bych jeste nedaval staci v puli května...

Old Post 15-03-2014 v 15:46 PM
Disco_Stue je offline   Profil uživatele Disco_Stue   Find more posts by Disco_Stue   Foto galerie člena Disco_Stue   Click here to Send Disco_Stue a Private Message   Add Disco_Stue to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Weederek
Nový Člen

Karma uživatele Weederek - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1191

Ahojte, já mám koupený geny na venek, chtěl sem zasadit už před týdnem ale řek sem si že ještě počkám na duben. jelikož tento týden má být zase hnusně tak vysadím hned na začátku toho dubna nechám klíčit za oknem. Minulej rok sem totiž sázel pozdeji koncem května a přišlo mě že mě 2 kytky z5ti na balkoně nechteli dozrát jelikož mě tu slunko svítí taky jen dopoledne, a září,říjen už moc teplý potom taky nebyli..

Naposledy upravil Weederek 24-03-2014 v 20:13 PM

Old Post 22-03-2014 v 08:50 AM
Weederek je offline   Profil uživatele Weederek   Find more posts by Weederek   Foto galerie člena Weederek   Click here to Send Weederek a Private Message   Add Weederek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Guano
Stálý Člen

Karma uživatele Guano - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 1192

Než to vyklíčí a udělá dobrej stonek aby to něco venku vydrželo....asi dam už naklicit a ,zatím to bude na balkóně a později ve skleníku než to půjde ven 1.května :-) + - a autokvety půjdou az 1 května ale primo do země :-)

http://guaninho.rajce.idnes.cz/celer/#P1010245.jpg

Old Post 22-03-2014 v 09:45 AM
Guano je offline   Profil uživatele Guano   Find more posts by Guano   Foto galerie člena Guano   Click here to Send Guano a Private Message   Add Guano to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
RedSkin
Nový Člen

Karma uživatele RedSkin - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1193

Tak během 1 týdne šup semeno do substrátu, pod lampou (8x36W, 20/4h) předpěstovat, první zástřih a počátkem května šup s tím OUT. Když by to venku náhodou až moc pálilo, tak ještě 3-4 dny sun-trainingu na balkoně. Osvědčeno mnoho let.

AF nechám ještě tak měsíc spinkat.

Old Post 24-03-2014 v 15:39 PM
RedSkin je offline   Profil uživatele RedSkin   Find more posts by RedSkin   Foto galerie člena RedSkin   Click here to Send RedSkin a Private Message   Add RedSkin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lokinek
Stálý Člen

Karma uživatele Lokinek - 89% PěstitelskáKarma uživatele Lokinek - 89% Pěstitelská

kdy dat rezy ven Příspěvek č. 1194

dostali se me do rukou nejake rezy, chci je dat ven, mam je ted pod clf, moje otazka zni, lze je dat za okno uz nyni?nepudou do kvetu?jsou cca 15 cm vysoke, dik za rady

Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít...

Old Post 29-04-2014 v 17:28 PM
Lokinek je offline   Profil uživatele Lokinek   Find more posts by Lokinek   Foto galerie člena Lokinek   Click here to Send Lokinek a Private Message   Add Lokinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolo
Stálý Člen

Karma uživatele lolo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 1195

Do kvetu určite teraz nepôjdu, takže ja si myslím, že kľudne ich môžeš dať za okno, ale ak ti nevadí na nich svietiť, tak svieť.
A vonku ja osobne by som nedával pre 15-tym májom(květnom), lebo vtedy sú "zimný chlapi" a dosť často sa stáva, že sú mrazy, aspoň u nás, takže na tvojom mieste by som ich ešte podržal doma približne 2-3 týždne a potom kľude môžeš vysádzať

Old Post 29-04-2014 v 17:58 PM
lolo je offline   Profil uživatele lolo   Find more posts by lolo   Foto galerie člena lolo   Click here to Send lolo a Private Message   Add lolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jufik
Stálý Člen

Karma uživatele jufik - 30% PěstitelskáKarma uživatele jufik - 30% Pěstitelská

Příspěvek č. 1196

Pokud můžeš dále svítit, svítil bych. Nevím jak u vás, ale tady slunce svítí málo, takže tak.

Old Post 29-04-2014 v 19:05 PM
jufik je offline   Profil uživatele jufik   Find more posts by jufik   Foto galerie člena jufik   Click here to Send jufik a Private Message   Add jufik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lokinek
Stálý Člen

Karma uživatele Lokinek - 89% PěstitelskáKarma uživatele Lokinek - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 1197

s teplotou by problem nebyl, mel bych to za oknem doma, uvidime

Uti, non abuti... - Užít, ne zneužít...

Naposledy upravil Lokinek 29-04-2014 v 20:56 PM

Old Post 29-04-2014 v 20:28 PM
Lokinek je offline   Profil uživatele Lokinek   Find more posts by Lokinek   Foto galerie člena Lokinek   Click here to Send Lokinek a Private Message   Add Lokinek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 1198

it is very simple...

za okno na předpěstování cca po půlce dubna a ven, když mají 3-5 pater někdy okolo třech zmrzlých. Každý rok se opakuje, že v tyto dny přijde nějaké ochlazení. Navíc není opravdu kam spěchat. Kytka v nízkých teplotách stejně příliš neroste a navíc je tu šance, že začne kvést. Takže klídek a za cca týden-dva to můžete prsknout ven z okýnek

cosa nostra

Old Post 02-05-2014 v 06:33 AM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hybrid94
Stálý Člen

Karma uživatele Hybrid94 - 65% Pěstitelská

Příspěvek č. 1199

Je lepší dát ven na místo, kde po celý den není téměř vůbec stín? Nebo dát někam do stínu?

Old Post 02-05-2014 v 07:38 AM
Hybrid94 je offline   Profil uživatele Hybrid94   Find more posts by Hybrid94   Foto galerie člena Hybrid94   Click here to Send Hybrid94 a Private Message   Add Hybrid94 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lolo
Stálý Člen

Karma uživatele lolo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 1200

Ak ti tam celý deň svieti slnko, tak určite to tam hoď

Old Post 02-05-2014 v 08:18 AM
lolo je offline   Profil uživatele lolo   Find more posts by lolo   Foto galerie člena lolo   Click here to Send lolo a Private Message   Add lolo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 15:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24 25  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás