Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 22 23 24

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Žvejka
Nový Člen

Karma uživatele Žvejka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 369

Tohle nikdy nepochopím Když nehulíš nějak extrémně a nekašleš na ní kvůli hulení(a i normálně), tak co je za problém? Přeci by měla bejt trochu tolerantní ale nemůžu mluvit za ní Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče a ty jsou celkem tolerantní, takže je všechno ok.Když jí to tolik vadí, tak před ní nehul a snaž se sní bejt nespálenej Peace

Bez práce není THC...

Old Post 18-02-2009 v 18:35 PM
Žvejka je offline   Profil uživatele Žvejka   Find more posts by Žvejka   Foto galerie člena Žvejka   Click here to Send Žvejka a Private Message   Add Žvejka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 370

Ja to chápu, když se podívám kolem sebe. Když vidím páry, který denně pálej, nezávidím jim ani vteřinu toho jejich prohulenýho života. Znám jedny, co spolu dokonce choděj do práce na směnu, v práci brka, příjdou domu do bytu, tuc, puštěná televize a zas motaj. Takhle každej den, celej den. Jestli tomuhle někdo říká život, tak já se distancuju.
Tady nejde o to, když spolu někdo chodí, ale když žije. Ono dokud spolu člověk není často a nezažívá život spolu, tak se tomu ani nedá říkat vztah, to je spíš takový bezvýznamný flirtování.
Ja bych se zhuleným člověkem žít nechtěl, dřív nebo později - častý kouření trávy z vás udělá lenochy, nechtěný seberealizace.
Časem to pozná každej, jen si to nikdo nepřipouští a kdo to zjistí pozná, že je v životě taky něco jinýho než tráva a že mu život utíká v jeden velkej šedej dým a dělá na nebi mrak, kterej jen pořád mizí a nikde není nic vidět.
Nejde o to si nezapálit, ale pokládat otázku - "můžu hulit ,nemůžu hulit" ve vztahu dvou soužích lidí mi přijde jako hloupost.
Taková otázka se nemusí pokládat a pokud ano, je někde chyba. Možná v trávě nebo v krávě
citace:
Původní říspěvek od Žvejka vní
Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče

Jak můžou něco zatrhnout, když jsi plnoletá a svéprávná. Mám to chápat tak, že nejsi plnoletá?

Old Post 18-02-2009 v 19:23 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Žvejka
Nový Člen

Karma uživatele Žvejka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 371

Poslouchám je i když jsem plnoletá a svéprávná Zas tak vysoko nad hranicí plnoletost nejsem (popravdě jsem plnoletá od 10.2 (chtěla jsem si to nechat pro sebe, že sem ještě malý pivčo, ale budiž ) a s rodiči pořád bydlím... I když je pravda, že kdyby nebyli tak tolerantní, tak nevím jak vážně bych to myslela s tím zatrhnutím...

Bez práce není THC...

Old Post 18-02-2009 v 19:41 PM
Žvejka je offline   Profil uživatele Žvejka   Find more posts by Žvejka   Foto galerie člena Žvejka   Click here to Send Žvejka a Private Message   Add Žvejka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SKUNK211
Stálý Člen

Karma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% PěstitelskáKarma uživatele SKUNK211 - 94% Pěstitelská

Příspěvek č. 372

no tak mojej holke to tiez zo zaciatku vadilo ale ukazal som jej dobre stranky marihuany a tento rok so mnou dokonce ide pestovat tak som rad...

ONLY NATURAL
Outdoor 2009
Outdoor 2010
Outdoor 2011
Outdoor 2012

Old Post 18-02-2009 v 21:02 PM
SKUNK211 je offline   Profil uživatele SKUNK211   Find more posts by SKUNK211   Foto galerie člena SKUNK211   Click here to Send SKUNK211 a Private Message   Add SKUNK211 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 373

Myslím že úplně nejlepší je chodit s někým kdo taky hulí. To si pak ty stavy vychutnáváte společně, a možná se díky tomu ani víc poznáte. A nebo chodit s někem komu to nevadí..

Old Post 09-02-2010 v 17:50 PM
Dude
Shpongler

Karma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% PěstitelskáKarma uživatele Dude - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 374

ja to mel vetsinou tak, ze vzdy byla vetsi sance, ze se seznamim v prostredi, kde se tak nejak volnocasove pohybuju, tj. ze bude hulit
jinac soucasna, ted uz skoro rok nehuli a je to v podstate jedno - zkusenosti s tim ma, nevadi a vetsinou vypadam hur, kdyz se vratim zpanakovanej, nez zhulenej

OBČANÉ VŠECH ZEMÍ, UVOLNĚTE SE!!!

Marijuana nezabíjí Marijuana není přestupní drogou * Úspěšnost represe
Grow #2 * Grow #3 - Everybody can grow * MUSHROOM GROW

OUTSIDER BY CHOICE

Old Post 10-02-2010 v 11:59 AM
Dude je offline   Profil uživatele Dude   Find more posts by Dude   Foto galerie člena Dude   Click here to Send Dude a Private Message   Add Dude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
durexman
DNB and SEXXX

Karma uživatele durexman - 100% PěstitelskáKarma uživatele durexman - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 375

normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak

Vítejte ve světě Durex!

Old Post 10-02-2010 v 18:40 PM
durexman je offline   Profil uživatele durexman   Find more posts by durexman   Foto galerie člena durexman   Click here to Send durexman a Private Message   Add durexman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bandita
Ơ®ıɡıɳαL

Karma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% PěstitelskáKarma uživatele Bandita - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 376

citace:
Původní příspěvek od durexman
normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak

no v tvojom 17 rocnom svete je to urcite normalne ,ale ja som s priatelkou 5 rok a ona nehuli takmer vobec,kym ja hulim denne a tu sme...
kto si ako spravi tak ma

4ooW»
6ooW»

Fotky z mobilu

Old Post 12-02-2010 v 21:30 PM
Bandita je offline   Profil uživatele Bandita   Find more posts by Bandita   Foto galerie člena Bandita   Click here to Send Bandita a Private Message   Add Bandita to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Tibeth
Zahradník Země

Karma uživatele Tibeth - 79% Pěstitelská

Zdraví Jak mám říct přítelkyní, že hulim? Příspěvek č. 377

...Nejlépe s brčkem v ruce...

*Dokonalost tkví v maličkostech, tvořit dokonalé není maličkost !*

.. Rozdíl mezi námi a ostatními je v tom,
že my neříkáme ani polovinu toho co známe,
zatím co oni neznají ani polovinu toho co říkají ..

TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2011 - FOTOGALERIE , TIBETHSKÁ KONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010,
TIBETHSKÁ NEKONOPNÁ ZAHRÁDKA 2010, HISTORIE HYDROPONIE, HASHISH BY TIBETH, MY,
JAPONSKO, CELÁ GALERIE FOTEK, TIBETH ALCOHOL BASE, JAK JSEM ZAČAL PĚSTOVAT,

CANNA FÓRUM - NOVÉ TESTOVACÍ FÓRUM NA STARÉ OSVĚDČENÉ TÉMA :-)

Old Post 12-02-2010 v 21:35 PM
Tibeth je offline   Profil uživatele Tibeth   Find more posts by Tibeth   Foto galerie člena Tibeth   Click here to Send Tibeth a Private Message   Add Tibeth to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Tibeth! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 378

Já s tím má vlastní zkušenost,ale z opačného pólu, když mi šapšin řekl ře hulí tak jsem dělala strašný scény bud hulení nebo já.
Po čase ve mě začal hlodat červíček jaký to asi je a nakonec jsem dovolila at si dá brčko na dovolené na chatě. A jako každé zvědavé ženské mi to nedalo a chtěla jsem to vyskoušet. Od té doby si občas dám, ale nepopírám že mě někdy nechytnou záchvaty zlosti a nepošlu ho s celým hulení do pr..le. Zvlášt když ho pošlu něco udělat a musím to tisíckrát opakovat. A nebo když čekám v pelíšku vonavýho chlapa a přijde zhulený hovado, no tak pak je jedině místo na gauči v obýváku:-)
Na závěr chci dodat, že se máme rádi a navzájem se tolerujeme a v jeho pěstění ho plně podporuji:-)

Old Post 13-02-2010 v 10:13 AM
Host
Host

Příspěvek č. 379

"Hulim ne, vole?" ne teď vážně "Pravidelně inhaluji konopí ... nevadí?"

Old Post 13-02-2010 v 11:35 AM
Host
Host

Příspěvek č. 380

já tvrdím že mám astma a doktor mě to doporučil řeksem že to je sice nelegalní ale pomáháměto a už jí to nevadílo

Old Post 13-02-2010 v 12:26 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 22 23 24  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás