Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tohle nikdy nepochopím Když nehulíš nějak extrémně a nekašleš na ní kvůli hulení(a i normálně), tak co je za problém? Přeci by měla bejt trochu tolerantní ale nemůžu mluvit za ní Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče a ty jsou celkem tolerantní, takže je všechno ok.Když jí to tolik vadí, tak před ní nehul a snaž se sní bejt nespálenej Peace
Ja to chápu, když se podívám kolem sebe. Když vidím páry, který denně pálej, nezávidím jim ani vteřinu toho jejich prohulenýho života. Znám jedny, co spolu dokonce choděj do práce na směnu, v práci brka, příjdou domu do bytu, tuc, puštěná televize a zas motaj. Takhle každej den, celej den. Jestli tomuhle někdo říká život, tak já se distancuju.
Tady nejde o to, když spolu někdo chodí, ale když žije. Ono dokud spolu člověk není často a nezažívá život spolu, tak se tomu ani nedá říkat vztah, to je spíš takový bezvýznamný flirtování.
Ja bych se zhuleným člověkem žít nechtěl, dřív nebo později - častý kouření trávy z vás udělá lenochy, nechtěný seberealizace.
Časem to pozná každej, jen si to nikdo nepřipouští a kdo to zjistí pozná, že je v životě taky něco jinýho než tráva a že mu život utíká v jeden velkej šedej dým a dělá na nebi mrak, kterej jen pořád mizí a nikde není nic vidět.
Nejde o to si nezapálit, ale pokládat otázku - "můžu hulit ,nemůžu hulit" ve vztahu dvou soužích lidí mi přijde jako hloupost.
Taková otázka se nemusí pokládat a pokud ano, je někde chyba. Možná v trávě nebo v krávě
citace:
Původní říspěvek od Žvejka vní Prostě mě můžou hulení zatrhnout jenom rodiče
Jak můžou něco zatrhnout, když jsi plnoletá a svéprávná. Mám to chápat tak, že nejsi plnoletá?
Poslouchám je i když jsem plnoletá a svéprávná Zas tak vysoko nad hranicí plnoletost nejsem (popravdě jsem plnoletá od 10.2 (chtěla jsem si to nechat pro sebe, že sem ještě malý pivčo, ale budiž ) a s rodiči pořád bydlím... I když je pravda, že kdyby nebyli tak tolerantní, tak nevím jak vážně bych to myslela s tím zatrhnutím...
Myslím že úplně nejlepší je chodit s někým kdo taky hulí. To si pak ty stavy vychutnáváte společně, a možná se díky tomu ani víc poznáte. A nebo chodit s někem komu to nevadí..
ja to mel vetsinou tak, ze vzdy byla vetsi sance, ze se seznamim v prostredi, kde se tak nejak volnocasove pohybuju, tj. ze bude hulit
jinac soucasna, ted uz skoro rok nehuli a je to v podstate jedno - zkusenosti s tim ma, nevadi a vetsinou vypadam hur, kdyz se vratim zpanakovanej, nez zhulenej
normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak
Původní příspěvek od durexman normlane ji to reknu, kdyz to nepobere tak aj jde.... nebudu s nekym kdo mi nebude tolerovat moji vasen! *a jestli nekdo huli X g denne, tak prominte, ae takovy lidi nemaj na nejaky vztah s nekym kdo nehuli narok.. to by byla lxsni dmnce.. leda ze by tky hulila asi tak
no v tvojom 17 rocnom svete je to urcite normalne ,ale ja som s priatelkou 5 rok a ona nehuli takmer vobec,kym ja hulim denne a tu sme...
kto si ako spravi tak ma
Já s tím má vlastní zkušenost,ale z opačného pólu, když mi šapšin řekl ře hulí tak jsem dělala strašný scény bud hulení nebo já.
Po čase ve mě začal hlodat červíček jaký to asi je a nakonec jsem dovolila at si dá brčko na dovolené na chatě. A jako každé zvědavé ženské mi to nedalo a chtěla jsem to vyskoušet. Od té doby si občas dám, ale nepopírám že mě někdy nechytnou záchvaty zlosti a nepošlu ho s celým hulení do pr..le. Zvlášt když ho pošlu něco udělat a musím to tisíckrát opakovat. A nebo když čekám v pelíšku vonavýho chlapa a přijde zhulený hovado, no tak pak je jedině místo na gauči v obýváku:-)
Na závěr chci dodat, že se máme rádi a navzájem se tolerujeme a v jeho pěstění ho plně podporuji:-)