Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Trošku masti jsem daroval babičce k Vánocům a prý to velmi dobře působí na bercové vředy, dál taky na zákal a taky na různé štípance, odřeniny, exémy, svalové problémy, křeče, klouby, při bolení zad...
Prostě když mě něco bolí, vždy vim, že stačí sáhnout pro konopnou mast a babičky si to také pochvalují, dělám v našem městě takovou zdravotnickou osvětu, už sem hodně lidí přesvědčil o účincích Konopí.
Bohužel mi už dochází, takže medicineman Bobek bude muset něco ukuchtit, ale až po příští sklizni
btw: Jak by řek Jára Cimrman: "Děvčata, kam nemůže slunce, musí lékař!"
to Mopslik: Chtěl by jsem se zeptat jak jsi to myslel s tou pomocí při menstruačních problémech??? Jestli by nebylo možné se o tom nějak rozepsat??? Místo aplikace masti, kolikrát, množství, ...atp. Hrozně rád bych totiž pomohl přítelkyni s těmihle nepříjemnými věcmi.
Díky moc a Mír s Tebou.
Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich
Ahojte vsichni lecitele bylinkovi. Mam jiz delsi dobu atopicky exem je to jiz par let a NIC mi s tim nechce pomoci. Me kytky jsou zatim 30cm velke takze ta ma masticka nebude jen tak. Neprodal by mi prosim nekdo trochu jeho masti ? Dekuju moc piste sem nebo Pm at to tu nezasirame
pardón, že odpovídám až teď. Mám teď nějaké problémy a na net se skoro vůbec nedostanu.
K menstruačním problémům bych pomohl velice rád, zeptám se souseda (jeho manželka používala). Ale domnívám se, že by mělo postačit jemné vmasírování masti...
Dejwik,
napiš PM pokud máš ještě zájem. Podotýkám jen, že mast neprodávám.