Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jak jsem psal, jasně že je můžeš dávat ven, ale doma v kvalitní hlíně a rozumným hnojivem je kvalita zaručena.
To že venkovní konopí natáhne těžké kovy a další svinstva je obecně známo, prostě ta kytka je přirozený čistič, méně však je známo to, že stejně tak jak houby, je i venkovní pěstované konopí plné radioaktivity, která se při spalování izotopů mnohonásobně zvětší. Podívej se kolik mají houby díky Černobylu.
Když už hulit, tak zdravě, z domácí produkce. Venek fakt ne.
Původní příspěvek od Martin666 Jak jsem psal, jasně že je můžeš dávat ven, ale doma v kvalitní hlíně a rozumným hnojivem je kvalita zaručena.
To že venkovní konopí natáhne těžké kovy a další svinstva je obecně známo, prostě ta kytka je přirozený čistič, méně však je známo to, že stejně tak jak houby, je i venkovní pěstované konopí plné radioaktivity, která se při spalování izotopů mnohonásobně zvětší. Podívej se kolik mají houby díky Černobylu.
Když už hulit, tak zdravě, z domácí produkce. Venek fakt ne.
Tak tento problém se dá eliminovat kvalitním substrátem a do květináče, nebo se pletu?
To jo, tím to asi zmírníš, ale co kyselé deště plné sajrajtu z továren a aut, a co ptačí trus, plný cizopasných zárodků..když to tak shrnu, stále je domácí produkce to nejlepší, když už tak jen eventuelně skleník.
Původní příspěvek od Martin666 To jo, tím to asi zmírníš, ale co kyselé deště plné sajrajtu z továren a aut, a co ptačí trus, plný cizopasných zárodků..když to tak shrnu, stále je domácí produkce to nejlepší, když už tak jen eventuelně skleník.
Ano, ale stojí to v dnešní době vůbec za zvážení. Denně konzumujeme, vdechujeme či jinak přijímáme kvanta toxických látek ať už v potravinách dusitany, uhličitany, barviva, transmastné kyseliny etc. ve vzduchu zvláště u silnic vdechneme nespočetně karcinogenů. A příjem outdoor konopí oproti indoor už je v tomto ohledu téměř zanedbatelný.
Co tím chci říct - Pěstování doma za účelem omezení škodlivosti je jako hasit požár hrnkem od kafe.
Původní příspěvek od Martin666 To jo, tím to asi zmírníš, ale co kyselé deště plné sajrajtu z továren a aut, a co ptačí trus, plný cizopasných zárodků..když to tak shrnu, stále je domácí produkce to nejlepší, když už tak jen eventuelně skleník.
Ty by si sa mal na cely zivot zavriet do karanteny a nosit rukavicky pri kazdom dotyku nejakej veci, vies kolko je bakterii a skodlivin len napr. na klucke od hajzlovych dveri?
Ty si fakt pripad .
Btw. ked by mali priemernemu cloveku vadit uz aj dazde, tak ziadnu zeleninu a ovocie zo zahradky by v zivote nemohol jest, ved vies kolko krat do roka ju preplachne demonsky kysly dazd?
No jasně, jde jen o to vybrat si to co je asi nejlepší, když můžu zasadit holky doma, ven bych je nedal.
Ale nezapomeň, vypěstované rajče ti v ústech nehoří, ovšem zplodiny z konopí ano, a tam je ten kámen úrazu, podívej se kolik svinstva má v sobě jedna tabáková cigareta díky spalování, to samé bude platit o spatně vypěstovanému konopí, když bude plné škodlivin, ničemu ti nepomůže, ale naopak v dlouhodobém horizontu uškodí.
Kámo, dost vědeckých řečí, zapalme spolu bong či vapík míru a vydejme se na vlně konopí do Vesmíru plného Galaxií.
Korag, to né, ale podívej se někdy na odborné publikace jak se pěstuje kvalitní konopí, oni tam nosí pláště a na kytky nesahají bez rukavic. O tom to je.
Hele i na balkón ti zaprší.. Kolem je tolik bordelu že tohle je poslední věc která by mě trápila.. Z marketů žereš ovoce a zeleninu postříkaný všim možnym svinstvem.. v každý potravině máš dementní Éčka.. vzduch je taky jeden velkej humus.. Tohle je tak banální věc že neni ani potřeba hrotit a zasadit tak kde ti to prostor umožní.. Jinak venku můžeš oddělit hlínu aby se tě tam nedostala svinstva.. zalejvat taky můžeš vlasní vodou.. proti dešti si tam můžeš udělat stříšku kolem stonku.. Neboj se toho
Zdravím, slyšel jsem mnoho názorů, že při vegetaci nedávat na přímý slunko a plno lidí tvrdí zase opak. AF jedu letos poprvé a chtěl bych vědět co se vám osvědčilo. Mám thinkdifferent, automazar a AK-47 auto. Nevím jak postupovat dál mám plno prostoru kde mohou mít polostín, úplný stín a prostor, kde je max světla. Kam je mám umístit?
zdarec, měl bych pár dotazů, budu poprvé sadit a napoprvé zkusím automaty. Semínka mám white critical, ty teďka momentálně klíčí. Dneska jsem si byl vykopat jámy a zitra tam pujdu naházet substrát smíchaný s domácím kompostem a perlitem. Zajmalo by mě jak moc zalévat substrát před klíčení ? Poté až dám semínka do země měl bych je přikrýt nějakým průhledným kelímkem, jestli ano na jak dlouho ? A jak to je se zalévání po sazetí do země za začátku a potom posléze jak často a kolik asi vody ? Ze začátku v růstové fázi hnojit nebudu až poté tak po měsíci až se kytka přepne na kvetení, jaké použít hnojivo na květ ?? Díky moc za rady, zatím žádné zkušenosti nemám tak snad s toho něco bude
Substrát udržovat tak vlhký, že když ho zmáčkneš vší silou v ruce měl by jsi vymáčknout max pár kapek vody. Bejt tebou tak se na kelímek vykašlu. Teď už je dost teplo a když ti na rostlinku bude svítit v poledne slunce, tak jí pod kelímkem spolehlivě uvaříš. Snad jen proti slimákům. Uřízl bych PET z obou stran a ten válec na ní možná dal. Já teda ne ale ty můžeš . Pak zalejvej tak aby byl substrát pořád vlhký, né močál. Jak jí přesušíš, usušíš kapilární kořínky kterými přijímá vodu a musí je pořád dokola obnovovat a brzdí jí to. Když bude dlouho v močálu budou zase kořínky hnít (ale né vždy, po celou dobu mám v květináčích radši mokro než sucho) Takže ani mokro ani sucho, zkrátka akorát. Venku to moc neovlivníš, takže bych zalil jen když je dýl sucho a nechal to bejt. Víš jak méně je někdy více. Na květ jestli nechceš utrácet několik stovek za hnojivo navštiv prodejnu pro zahrádkáře nebo normální květinářství a kup si biohnojivo, do stovky ho koupíš v pohodě.
Zdravím, mám 2x ThinkDifferent ve skleníku. A dnes se začaly objevovat první 2 chloupky (tenké bílé, asi 1 cm dlouhé) - mám jim už dávat alga bloom a nebo mám pokračovat v dávkování alga grow 4ml/l?