Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
aryan: jako že absťák je kravina?
Ne, není. Jenom je to takzvaná "psychická" závislost. Prostě ti to chutná. Já má například rád chipsy. A občas na ně mám takovou chuť, že bych se utlouk. To je psychická závislost, jenomže u ganjy je to démonizovaný tím, že je to návyková zakázaná látka.
Nic takoveho neexistuje...kouril sem cca. rok po te na rok prestal pac sem se na to cejtil jeste mladej .... no a po roce sem uvazil ze me to nijak neublizovalo tak sem se k tomu vratil ted kourim podle nalady,miste a lidech treba 4speky denne nebo taky jednoho za 2 tydny...a nijak mi to neschází max vytahnu huleni prohlidnu si ho prekontroluju papirky jestli mam jeste dost,kouknu na zapalovac...a ukojen zazitkem du neco delat
Když jsem byl na vysoké (na kterou jsem nechtěl ale musel jsem tam odkroutit aspoň rok) docela jsem chlastal a spíše tvrdý než pivko a to bývaly absťáky .. než jsem dal v hospě ze3 panáky a dvě pivka taxe mi klepaly ruky a vůbec sem se klepal jako pes když sere pecky z broskví
"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.
Alkohol je svine taky jse mel klepani ruk nervy v kyblu po 2 tydnech kaleni spravyli to pivka ale takle to neslo dal
s tim hulenim je to proste psychika obcas mi taky schazi smich a neco pokurit
Závislost si můžeš vytvořit v podstatě na čemkoliv, třeba na glazurované kachličcce atd. Já pokládám za nespochybnitelný fakt to, že člověk si na THC jako na látce způsobující změněné stavy vědomí docela klidně závislost vypěstovat může. Ale není to závislost, kvůli které by člověk skákal pod vlak, ovšem její existenci nelze vyvrátit, jen potvrdit dotyčným jedincem...
Dřív když jsem hulil evrydej tak sem z nedostatku býval podrážděný,nevěděl o čem jiném se mám bavit(ty dáš těch 7pětek ty dojdeš vrátit lahváče já ještě socnu mamču a bude poho),ale určitě to nebyl absťák jako fyziologická reakce spíš znuděná psychika a nedostatek vůle.Teďka už mám víc zájmů a když se nespálim tak se nespálim
Po hulení jsem teda absťák v pravím slova smyslu nikdy teda nemě. Možná že po nějaký větší akci se ráno probudím s tupím výrazem v obličeji a nejraději bych se zase zkouřil jak neutrální brambora. Ale že by se mi třásli ruce, klepal jsem se zimou z toho že mímu tělu chybí droga tak to ne. Jak se tady psalo chybí mi ty rituály, ten společnej smích, povznešená nálada, ale to všechno se dá v pohodě překousnout bez jakejkoliv fyzickejch a větších psych. problémů.
je to jedině opsychice, i kouření je mnohem víc psychika než nikotin. Ten rituálek-nastříhat, umotat, zapálit a zkouřit je asi velice záživnej, protože jsem z toho nemohla vytáhnout manžela. Po nadávkách, výčitkách, vyhrožování léčebnou, atd. nakonec přiznal, že na tom něco bude a že to omezí. Ale přitom si nedokáže představit, že by přestal, nic by ho nedonutilo přestat uplně.
Osobně teda pociťuju psychickou závislost tak, že když je všechno v pořádku, tak OK, ale jak se zdá, že budu muset vydržet, nebo přestat, nebo když taková situace nastane, sem příšerně nervózní a roztržitá
Taková ta brutální chuť si dáááááááááát...
Jenom mainko, a pak kdyžtak eště drobet a....
Ale jo, překousnout to de. Někdy líp někdy hůř. Ale zase se mi pak tak pěkně neusíná.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
Hmm semtam se mně stane, že mám někdy v pracovním týdnu (to nehulím) pořádnou chuť se pěkně zhulit. Zrovna onehdy,ale řekl sem si, že je to zbytečný, ale zároveň sem měl hroznou chuť. Skončilo to tak, že sem si nezahulil. Když sem nad tím pak druhej den přemýšlel, tak jsem dospěl k závěru, že sem si zahulit mohl, aspoň bych si to pěkně užil. Někdy totiž hulím o víkendu snad už jen proto, že je víkend a že su zvyklej a při tom vlastně vůbec nemusím mít chuť.
Já z trávy nikdy absťák neměl, jen někdy měnší, když nemám cigaretky, ale to se stává fakt málokdy, kouřím cigárka už od svých 15 let nepřetržitě až do teď, což je do mých 21. V současné době vykouřím krabku až dvě za normální den, když je nějaká akce,tak klidně i 3 až 4. Travičku si dám jen tak dvakrát za týden, takže nijak hustě to nepřeháním.
no, poslední dobou zahulim ať je třeba víkend nebo středa, je mi to fuk kdy, v tejdnu zásadně vnoci, a už sem si docela zvyk a bez toho se mi špatně usíná, (proto sem tu tak pozdě) ale nesnášim ty rána a pak to přemáhání se vylýzt ven z postele a ten pocit v hubě!!!!!!!! děs......... ale to za chvíli přece přejde.....