Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Slick-ace
Stálý Člen

Karma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% PěstitelskáKarma uživatele Slick-ace - 46% Pěstitelská

Příspěvek č. 353

Já to mám podobně jako berrea. Ta moje mě od toho sice neodrazuje, ale nehulí a zvykl jsem si když jsem s ní nehulit. Pokuď jsme někde na akci s více lidma, tak to neni problem. Věděla to o mě hned od začátku. Je poměrně volnomyšlenkářská, ale co se týče oblasti přírodních produktů ke změně vědomí - nicmoc osvícená neni, asi takhle ... jsme spolu už pár let a na první brčko ve dvou ještě nedošlo. A možná je to tak i dobře.
K pěstování je tolerantní - prý je to nakonec pěkná rostlina a má svoje kouzlo. Bavim se ní o tom úplně normálně. Na houby taky chodíme spolu.

saiklon : podle mě nemá smysl se tomu vyhejbat, stejně na to přijde. Měl by se pokusit jí to nějak rozumně vysvětlit - pár kytiček jenom pro mě, rizika minimální, lepší než kupovat g, atd. atd.

Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"

Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.

Food Not Bombs

Naposledy upravil Slick-ace 21-08-2008 v 11:05 AM

Old Post 21-08-2008 v 10:54 AM
Slick-ace je offline   Profil uživatele Slick-ace   Find more posts by Slick-ace   Foto galerie člena Slick-ace   Click here to Send Slick-ace a Private Message   Add Slick-ace to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Slick-ace! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caputo
Stálý Člen

Karma uživatele Caputo - 76% PěstitelskáKarma uživatele Caputo - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 354

Mám štěstí na holky, který buď hulí taky - se mnou, nebo už je to přešlo, tudíž chápou, když člověk normálně pálí i pěstuje Je to ale docela zřejmý, když na všechny narazíte v hospě

Takže takovýhle problémy říct/neříct, kdy říct a jak moc lhát, naštěstí nemám...Určitě ale bude lepší to vybalit hned, ať oba víte, na čem jste. Nebo si to nechat pro sebe a doufat, že slečna má ráda překvapení.

Old Post 21-08-2008 v 13:18 PM
Caputo je offline   Profil uživatele Caputo   Find more posts by Caputo   Foto galerie člena Caputo   Click here to Send Caputo a Private Message   Add Caputo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
radofun :-)
Nový Člen

Karma uživatele radofun :-) - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 355

Aj ja som toho nazoru (myslim vybalit to na zaciatku), vlastne to tak aj robim , ale bol som zvedavy na ine nazory. Ani by som to neriesil, ale stalo sami to prave nedavno, takze co uz. Budem to musiet nejako ukecavat a otvorit danej slecne novy obzor

Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.

Old Post 21-08-2008 v 18:07 PM
radofun :-) je offline   Profil uživatele radofun :-)   Find more posts by radofun :-)   Foto galerie člena radofun :-)   Click here to Send radofun :-) a Private Message   Add radofun :-) to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Bread
Nový Člen

Karma uživatele Bread - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 356

\\\\\\\"Ahoj lásko kouřím občas/strašně moc trávu a pěstuju si ji tuhle ve skříni poď se podívat.\\\\\\\" Nemám s tím nejmenší problém. Pokud tohle nedokážete říct, nebo něco podobného, své přítelkyni není s váma něco v pořádku buď si to sami nepřiznáváte, máte malé sebevědomí, nebo vás má přítelkyně úplně pod palcem. Nejdřív si srovnejte ve své hlavě jakou že to má tráva roli ve vašem životě. Bydlím s ženskou už nějaký ten rok, ona není nijak extrémně proti ale nehulí, já hulím hoooodně často i na bytě a pozná to na mě a co jako kvůli tomu se se mnou nerozejde. Když hulím hodně často třeba po sklizni tak má nějaké připomínky, ale co, jedním uchem dovnitř druhým ven. Do ničeho ji nenutím stejně tak jako ona mě. Ukažte koule jste chlapy:\\\\\\\"Čau stará hulím trávu\\\\\\\"

Old Post 23-08-2008 v 00:20 AM
Bread je offline   Profil uživatele Bread   Find more posts by Bread   Foto galerie člena Bread   Click here to Send Bread a Private Message   Add Bread to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lupus
in fabula

Karma uživatele Lupus - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 357

citace:
Původní příspěvek od Bread

\\\\\\\"Ahoj lásko kouřím občas/strašně moc trávu a pěstuju si ji tuhle ve skříni poď se podívat.\\\\\\\

hlavne skrin radsi zamlcet, nikdy nevis co muze byt tva mila zac, zvlast pokud ji nedokazes rict :
citace:
Původní příspěvek od Bread

\\\\\\\"Čau stará hulím trávu\\\\\\\"

Presne toto

rict rovnou narovinu a nebo jako raida

Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.

Herbs are good for everything . . .

Old Post 23-08-2008 v 01:30 AM
Lupus je offline   Profil uživatele Lupus   Find more posts by Lupus   Foto galerie člena Lupus   Click here to Send Lupus a Private Message   Add Lupus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lupus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MadEGGA:()
Stálý Člen

Karma uživatele MadEGGA:() - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 358

mno nevim. ja bych asi huleni omezil. jako ze kdyz bych mel vecir bez zenske, tak bych si to uzil a fest bych se spukal. ale sni, kdyby ji to vadilo, bych nehulil.. tot muj nazor

Old Post 24-08-2008 v 18:44 PM
MadEGGA:() je offline   Profil uživatele MadEGGA:()   Find more posts by MadEGGA:()   Foto galerie člena MadEGGA:()   Click here to Send MadEGGA:() a Private Message   Add MadEGGA:() to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 359

No mladá moc nehulí, jednou za čas, prej je po tom zabržděna a utlumená, má pravdu proto taky moc poslední dobou nepálím. Každopádně když si někde zahulim a jsem s ní a ona není zhulená tak se cejtim tak nějak divně, proto hulím radši sám nebo když tam není. Každopádně nic neodsuzuje, nebo´t nejsem guma vygumovaná, nekňourám si něco pod nos a taky se meju žejo Každopádně pokud zakazuje je něco v nepořádku, buď seš z toho fakt melancholickej trotl, nebo na ní kvůli tomu sereš, nebo že by se ti vypařila ta energičnost a nápady kvůli kterýmu s váma je? Si uvědomte že holky se chtěj hlavně bavit a šukat, nechtěj mít vedle sebe zhulenýho troubu. Každopádně buď si uvědomit že seš fakt dutej a přestat nebo je to hysterka a poslat pryč...pak začne zakazovat pivo....atd.....:fuck:

Old Post 29-08-2008 v 14:17 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 360

Tak bejvalka ta nečoudila skor vůbec ,pač jí to nedělalo dobře,měl jsem pocit ,jako by jí to moc mastilo ,po sklizni jsem jí nabízel nějakou tu venkovní pálku ,tak si jako s kámoškou vzaly něco na košta ,ale potom mi říkaj ,jestli si spíš nemůzou vzít to listí co jsem tam měl ostříhaný od palic,paldy že jim dávaj prej moc ,já na to no jasně proti gustu žádný dišputátStávající babenka je v tomto směru hodně napohodu jsme spolu už 8 měsíců.Brčko sme spolu ne jednou odpálily ,sice nepěstí ,ale kytičkama se kocháme společně,no problemaA nutit někoho přez moc hulit ,nebo šukat myslim nemá význam ,je to hodně o důvěře ,toleranci a vzájemným porozumění ke spokojenosti obou ,nejlépe..

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Naposledy upravil tekknou 29-08-2008 v 19:26 PM

Old Post 29-08-2008 v 16:55 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 361

řekni: "Hulím"
No já se už těším až s tou svojí odpálím první čoudy,jsem rád že má k tomu kladný vztah

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 29-08-2008 v 22:21 PM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zenga
Stálý Člen

Karma uživatele Zenga - 87% PěstitelskáKarma uživatele Zenga - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 362

Me vlastne privedla k huleni pritelkyne.Ona uz pestila predtim a co jsem s ni(4 roky) tak pestime a hulime spolu.

zenguv out 08 zenguv out 09-EG,WS

Don't drink and drive,just smoke and fly

Old Post 31-08-2008 v 17:49 PM
Zenga je offline   Profil uživatele Zenga   Find more posts by Zenga   Foto galerie člena Zenga   Click here to Send Zenga a Private Message   Add Zenga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 363

žena hulí...

já si totiž přítelkyně/partnerky podle toho vybíram. Abych potom slyšel že jsem zase zhulenej atd. atd., na to nemam nervy ani náladu. Takhle jsme oba stejný a nemáme si co vyčítat.

Old Post 18-02-2009 v 07:42 AM
pan.smakovicka
degustátor

Karma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% PěstitelskáKarma uživatele pan.smakovicka - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 364

Frajerka huli tiez akze problm nemam, ale huli o dost menej ako ja. Na zaciatku jak som ju spoznal som jej ale pre istotu vysvetli ze do coho ide

''Múdry človek sa poučí na chybách iného, hlupák sa nepoučí ani na vlastných.''

libra-drip, 400w MH, 600w HPS, 12x bubble gum

Libra-drip, 400W MH, 750W HPS, Bb,Dd,Nlx,Sk,Eu

Old Post 18-02-2009 v 07:52 AM
pan.smakovicka je offline   Profil uživatele pan.smakovicka   Find more posts by pan.smakovicka   Foto galerie člena pan.smakovicka   Click here to Send pan.smakovicka a Private Message   Add pan.smakovicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
growesweden
Stálý Člen

Karma uživatele growesweden - 39% Pěstitelská

Příspěvek č. 365

Nyní žádný protějšek nějakou dobu nemám.Zaplať Pánbůh!
Jinak samo,že raději ať hulí,ale když nechce tak ať nehulí.Alespoň neubyde!

Old Post 18-02-2009 v 07:58 AM
growesweden je offline   Profil uživatele growesweden   Find more posts by growesweden   Foto galerie člena growesweden   Click here to Send growesweden a Private Message   Add growesweden to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Johnny.Bee
Nový Člen

Karma uživatele Johnny.Bee - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 366

Ja chodim se svojí přítelkyní přez rok a půl, oba hulíme a nic si nevyčítáme... Nezačal bych chodit s holkou co nehulí, protože je téměř 100% šance že vám dá na výběr: "buť já nebo hulení". Přesně takhle zroskotal muj minulý vztah. Proto jestli milujete hulení jako já, tak si rozmyslete jestli to stojí za to pouštět se do vztahu s nehuličkou...

Old Post 18-02-2009 v 10:36 AM
Johnny.Bee je offline   Profil uživatele Johnny.Bee   Find more posts by Johnny.Bee   Foto galerie člena Johnny.Bee   Click here to Send Johnny.Bee a Private Message   Add Johnny.Bee to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Johnny.Bee! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 367

johny - spíš bych řešil jestli ji taky miluju a stojí mi za to nehulit třeba sám bych asi nechtěl chodit s někym kdo denně často hulí co je rok dlouhej

co takhle hledat kompromis a ne rozlišovat v tom jestli hulí = fajn, nehulí = špatně

mi připadají některí na netu i tady na ulicích na hulení závislejch v pravym drogovym smyslu že se upřednostnuje před důležitějšíma věcma kolikrát ... v tvym případě si ji asi nemiloval bych řekl spíš

jinak moje nehulí, neoslovilo jí to. mě dovolí hulit a rozhodně je to v pohodě pokud nás to nějakym způsobem neomezuje (pár brzd už bylo potřeba ) ale spíš rozšiřuje

jak píše klaun - někdy je načase s přiznat že to hulení fakt neni jen dobrý a to ostatní taky

Naposledy upravil 18-02-2009 v 11:57 AM

Old Post 18-02-2009 v 11:51 AM
tekknou
Stálý Člen

Karma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% PěstitelskáKarma uživatele tekknou - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 368

naprostej souhlas s ramónem

400WbyTEKKNOULovePotion#1
JakNejlipPoresitVelkeKytiVeFoliaku..
SuperCropping-OhybaniKytekVodorovneProZvyseniVynosu
Cooltube400W
Matkárna200WblueNURTURELITE
Outdoor07byTekk
400wats2xNft

Proletáři všech zemí, vyližte si prdel

Old Post 18-02-2009 v 17:45 PM
tekknou je offline   Profil uživatele tekknou   Find more posts by tekknou   Foto galerie člena tekknou   Click here to Send tekknou a Private Message   Add tekknou to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tekknou! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:21 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás