Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já to mám podobně jako berrea. Ta moje mě od toho sice neodrazuje, ale nehulí a zvykl jsem si když jsem s ní nehulit. Pokuď jsme někde na akci s více lidma, tak to neni problem. Věděla to o mě hned od začátku. Je poměrně volnomyšlenkářská, ale co se týče oblasti přírodních produktů ke změně vědomí - nicmoc osvícená neni, asi takhle ... jsme spolu už pár let a na první brčko ve dvou ještě nedošlo. A možná je to tak i dobře.
K pěstování je tolerantní - prý je to nakonec pěkná rostlina a má svoje kouzlo. Bavim se ní o tom úplně normálně. Na houby taky chodíme spolu.
saiklon : podle mě nemá smysl se tomu vyhejbat, stejně na to přijde. Měl by se pokusit jí to nějak rozumně vysvětlit - pár kytiček jenom pro mě, rizika minimální, lepší než kupovat g, atd. atd.
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Mám štěstí na holky, který buď hulí taky - se mnou, nebo už je to přešlo, tudíž chápou, když člověk normálně pálí i pěstuje Je to ale docela zřejmý, když na všechny narazíte v hospě
Takže takovýhle problémy říct/neříct, kdy říct a jak moc lhát, naštěstí nemám...Určitě ale bude lepší to vybalit hned, ať oba víte, na čem jste. Nebo si to nechat pro sebe a doufat, že slečna má ráda překvapení.
Aj ja som toho nazoru (myslim vybalit to na zaciatku), vlastne to tak aj robim , ale bol som zvedavy na ine nazory. Ani by som to neriesil, ale stalo sami to prave nedavno, takze co uz. Budem to musiet nejako ukecavat a otvorit danej slecne novy obzor
Marihuana, podla niektorych zivotny styl, ..., podla mna liek na vsetko.
\\\\\\\"Ahoj lásko kouřím občas/strašně moc trávu a pěstuju si ji tuhle ve skříni poď se podívat.\\\\\\\" Nemám s tím nejmenší problém. Pokud tohle nedokážete říct, nebo něco podobného, své přítelkyni není s váma něco v pořádku buď si to sami nepřiznáváte, máte malé sebevědomí, nebo vás má přítelkyně úplně pod palcem. Nejdřív si srovnejte ve své hlavě jakou že to má tráva roli ve vašem životě. Bydlím s ženskou už nějaký ten rok, ona není nijak extrémně proti ale nehulí, já hulím hoooodně často i na bytě a pozná to na mě a co jako kvůli tomu se se mnou nerozejde. Když hulím hodně často třeba po sklizni tak má nějaké připomínky, ale co, jedním uchem dovnitř druhým ven. Do ničeho ji nenutím stejně tak jako ona mě. Ukažte koule jste chlapy:\\\\\\\"Čau stará hulím trávu\\\\\\\"
mno nevim. ja bych asi huleni omezil. jako ze kdyz bych mel vecir bez zenske, tak bych si to uzil a fest bych se spukal. ale sni, kdyby ji to vadilo, bych nehulil.. tot muj nazor
No mladá moc nehulí, jednou za čas, prej je po tom zabržděna a utlumená, má pravdu proto taky moc poslední dobou nepálím. Každopádně když si někde zahulim a jsem s ní a ona není zhulená tak se cejtim tak nějak divně, proto hulím radši sám nebo když tam není. Každopádně nic neodsuzuje, nebo´t nejsem guma vygumovaná, nekňourám si něco pod nos a taky se meju žejo Každopádně pokud zakazuje je něco v nepořádku, buď seš z toho fakt melancholickej trotl, nebo na ní kvůli tomu sereš, nebo že by se ti vypařila ta energičnost a nápady kvůli kterýmu s váma je? Si uvědomte že holky se chtěj hlavně bavit a šukat, nechtěj mít vedle sebe zhulenýho troubu. Každopádně buď si uvědomit že seš fakt dutej a přestat nebo je to hysterka a poslat pryč...pak začne zakazovat pivo....atd.....:fuck:
Tak bejvalka ta nečoudila skor vůbec ,pač jí to nedělalo dobře,měl jsem pocit ,jako by jí to moc mastilo ,po sklizni jsem jí nabízel nějakou tu venkovní pálku ,tak si jako s kámoškou vzaly něco na košta ,ale potom mi říkaj ,jestli si spíš nemůzou vzít to listí co jsem tam měl ostříhaný od palic,paldy že jim dávaj prej moc ,já na to no jasně proti gustu žádný dišputátStávající babenka je v tomto směru hodně napohodu jsme spolu už 8 měsíců.Brčko sme spolu ne jednou odpálily ,sice nepěstí ,ale kytičkama se kocháme společně,no problemaA nutit někoho přez moc hulit ,nebo šukat myslim nemá význam ,je to hodně o důvěře ,toleranci a vzájemným porozumění ke spokojenosti obou ,nejlépe..
já si totiž přítelkyně/partnerky podle toho vybíram. Abych potom slyšel že jsem zase zhulenej atd. atd., na to nemam nervy ani náladu. Takhle jsme oba stejný a nemáme si co vyčítat.
Ja chodim se svojí přítelkyní přez rok a půl, oba hulíme a nic si nevyčítáme... Nezačal bych chodit s holkou co nehulí, protože je téměř 100% šance že vám dá na výběr: "buť já nebo hulení". Přesně takhle zroskotal muj minulý vztah. Proto jestli milujete hulení jako já, tak si rozmyslete jestli to stojí za to pouštět se do vztahu s nehuličkou...
johny - spíš bych řešil jestli ji taky miluju a stojí mi za to nehulit třeba sám bych asi nechtěl chodit s někym kdo denně často hulí co je rok dlouhej
co takhle hledat kompromis a ne rozlišovat v tom jestli hulí = fajn, nehulí = špatně
mi připadají některí na netu i tady na ulicích na hulení závislejch v pravym drogovym smyslu že se upřednostnuje před důležitějšíma věcma kolikrát ... v tvym případě si ji asi nemiloval bych řekl spíš
jinak moje nehulí, neoslovilo jí to. mě dovolí hulit a rozhodně je to v pohodě pokud nás to nějakym způsobem neomezuje (pár brzd už bylo potřeba ) ale spíš rozšiřuje
jak píše klaun - někdy je načase s přiznat že to hulení fakt neni jen dobrý a to ostatní taky