Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Super-Skunk od Sensi - Indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 21 22 23 24 25 »
Autor
Téma 
anon383596
Stálý Člen

Karma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% PěstitelskáKarma uživatele anon383596 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 221

A proč by ta část měla být odrostla?
Stačí dvouma prstama utrhnout razici mladý patro. Takhle stipat kytky jsem zatím osobně u nikoho neviděl, přijde mi kontraproduktivní na to svítit abys to pak upalil toť jen můj názor, ať se daří.

Old Post 30-06-2019 v 10:02 AM
anon383596 je offline   Profil uživatele anon383596   Find more posts by anon383596   Foto galerie člena anon383596   Click here to Send anon383596 a Private Message   Add anon383596 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 222

Vetsina relevantnich zdroju uvadi ze by mel byt semenacek nejmene 3 tydny stary nez se zastipuje a nejlepe nad 3. patrem.
To bych to musel stipat uz ve 14 dnu abych zastipl tak jak si se zminil.
Krome toho chci mit co nejnizsi kytky z duvodu ze jsem vymenil na ledkach cocky a ted sviti v uhlu 120C , takze ne moc do hloubky, jestli mi rozumis.
Rozumim te, ze je to vzhledem ke sviceni kontraproduktivni ale pokud chci kytky co nejnizsi , cetl jsem ze je dulezite odstranit nekolik pater a to byl muj cil , co nejnizsi rostliny vzhledem k mensi hloubce prosviceni.

Ale samozrejme ze priste to muzu zkusit tak jak doporucujes , jesli bude na kytkach nejaky rozdil , krome toho ze budou ve finale vyssi.
Respektuju tvuj nazor a vazim si tvych zkusenosti a vazim si , ze mi prispivas do vlakna.
Ok, zkusim priste.

Old Post 30-06-2019 v 10:41 AM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 223

mohl si z těch ořezů zjistit, co je holka a co kluk aspoň..

Old Post 30-06-2019 v 11:36 AM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
odo
Stálý Člen

Karma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% PěstitelskáKarma uživatele odo - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 224

MADI - hm, tak to potom by si mal pestiť malé rastliny, nezastipovať a skoro prepínať. To by bolo najlepšie ale už z vlastných klonov. Ak ideš zo semien, tak to je horšie, lebo tam by sa malo prepínať až v dospelosti semenáča. To strihanie by som robil iba pokiaľ rastlinka nie je zrelá k prepnutiu, aby som udržal nízky vzrast. Inak môj osobný názor je, že v stane radšej pestovať malé rastliny v menších nádobach, nie moc vetvené. Je zbytočné pestovať megarastliny so spustou bočných výhonkov s množstvom bočných a spodných buds s ktorými je iba robota v závere a učinnosť je rozdielna

Naposledy upravil odo 30-06-2019 v 12:50 PM

Old Post 30-06-2019 v 12:39 PM
odo je offline   Profil uživatele odo   Find more posts by odo   Foto galerie člena odo   Click here to Send odo a Private Message   Add odo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
anon8791313
Stálý Člen

Karma uživatele anon8791313 - 87% PěstitelskáKarma uživatele anon8791313 - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 225

Pozorujes nejaky rozdil mezi kytkama co mas v plastovych kvetinacich oproti tem z latky? Asi je jeste brzo, ale mi prijdou ty kytky z latkovych trochu vetsi?

Old Post 30-06-2019 v 12:43 PM
anon8791313 je offline   Profil uživatele anon8791313   Find more posts by anon8791313   Foto galerie člena anon8791313   Click here to Send anon8791313 a Private Message   Add anon8791313 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 226

citace:
Původní příspěvek od V@ly
mohl si z těch ořezů zjistit, co je holka a co kluk aspoň..

V@ly- https://sensiseeds.com/en/feminized...skunk-feminised

citace:
Původní příspěvek od odo
MADI - To strihanie by som robil iba pokiaľ rastlinka nie je zrelá k prepnutiu, aby som udržal nízky vzrast.

Odo- vzdyt jsem zastipnul dneska a neni to jeste zdaleka zrale na prepnuti....
Do prepnuti je jeste daleko.

Asi mas na mysli neco na zpusob SOG ?
Ano , mas samozrejme pravdu , taky jsem o tom premyslel ze bych to zkusil.
Na techniku Sea of Green jsem ale nemel dostatek mensich kvetinacu a jak uz jsem se tu nekolikrat zminil mam nizky duchod a musel bych kupovat mraky semen za hodne penez nebo jak uvadis ....se zdrzovat klonovanim a na to nemam opravdu ted cas , jelikoz ten nedekarboxylovany Rosin Dab ze Super-Skunku chci namichat s tim dekarboxylovanym CBD na tu lecbu , jak jsem aktuane uvedl v tom druhem vlakne Outdoor-Dinamed CBD Autoflowering + Lecba zavazne nemoci.
Takze mam dobry duvod to delat , prave tak jak to delam , abych se nejlepe prizpusobil danym podminkam a moznostem. Nepostupuji bezmyslenkovite.
Zkratka , delam co umim v ramci svych nejlepsich ale realnych moznosti.

Po prepnuti na kvet , vyndam zvlhcovacku a tu plastovou zidlicku na ktere byl ofuk a zkusim trochu ty kvetinace roztahnout po celem boxu, jak to jen pujde.
Ovsem, zalezi tez na tom jesli budu pridavat jeste to 100 w Vero , jak a kam pujde nakonec pridelat.
Uvidime....

Zbyněk1 - Ano , jsi vsimavy , v tech textilnich kvetinacich , jsou opravdu podstatne vetsi a silnejsi kytky , s podstatne silnejsim stonkem.
Ale daval jsem do nich prave ty nejsilnejsi semenacky , takze je to mozna tez ovlivneno tim , jinak bych si tez uz myslel ze vidim nejake benefity textilnich kvetinacu. Takze zatim nemohu potvrdit ze by byl uz ted vyditelny rozdil textil VS plast.

Old Post 30-06-2019 v 14:02 PM
Madical-Strains je offline   Profil uživatele Madical-Strains   Find more posts by Madical-Strains   Foto galerie člena Madical-Strains   Click here to Send Madical-Strains a Private Message   Add Madical-Strains to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
V@ly
Stálý Člen

Karma uživatele V@ly - 81% PěstitelskáKarma uživatele V@ly - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 227

A jo, já zapomněl.. sem myslel, že furt jedeš něco od toho amíka..

Old Post 30-06-2019 v 15:01 PM
V@ly je offline   Profil uživatele V@ly   Find more posts by V@ly   Foto galerie člena V@ly   Click here to Send V@ly a Private Message   Add V@ly to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vakysak
Nový Člen

Karma uživatele Vakysak - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 228

Folii pod podlahy mám taky a je výborná. Když připočtu její cenu proti podložkám z Grow shopu, tak je luxusní

Ať to roste.
mail.: greenfarm03@protonmail.com
Pošlete mi vaše jméno na wicker a já se s Vámi spojím.

Old Post 01-07-2019 v 08:22 AM
Vakysak je offline   Profil uživatele Vakysak   Find more posts by Vakysak   Foto galerie člena Vakysak   Click here to Send Vakysak a Private Message   Add Vakysak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 229

24. DEN / PRESNE TRETI DEN PO ZASTIPNUTI.

Dnes dostaly holky uplne poprve v zivote , napapat Biobizzu , tak doufejme ze spicky listu zustanou tak krasne jake jsou.

Na balkone chytly kerikova rajcata bohuzel plisen bramborovou, nastesti jen teprve v zacatku , jen par listku, pak jsem se dozvedel ze co jeden balkon , to jeden zahradnik a ze udajne s tou plisni tu bojuje fakt dost lidi , minimalne uz mesic , takze je jasny ze spory priletely vzduchem od kolegu.

Brutalne jsem prostrihal ty rajcata aby mely co nejvetsi vzdusnost a striknul jsem je tez brutalne ze zhora i ze spoda BIO-TONem.
Za 4-5 dni to zopakuji.

Mam docela obavy aby se to nedostalo do boxu, jelikoz mam permanetne otevreny balkon , vzdusnou carou od boxu , jen 170 cm , tak radeji preventivne vystrikam Super-Skunk i v boxu.

Akorat si nejsem jisty jesli mam striknout i ty mrnousky , semenacky CBD , neni to na ne moc brzy , strikat je Bio-tonem?
Neni to samozrejme zadna chemka.

Pristi rok si mozna zahradku na balkone odpustim uplne, to riziko za to nestoji.
Litaji tu i smutnice , mozna bych mel jeste jednou obednat drave roztoce abych nic nepodcenil. Zatim ale smutnice diky bohu u me nejsou, jen obcas nejak sonduje nove bydliste tak zabloudi ke me na balkon.
Mam tam zlute lepive desky.

Old Post 03-07-2019 v 17:54 PM
Madical-Strains
Stálý Člen

Příspěvek č. 230

Nikdo me s tim postrikem 3 dennich CBD auto semenacku , Bio-tonem neporadil tak z obav z te plisne jsem preventivne vystrikal radeji komplet vsechno co u me roste , Super-Skunk i CBD auto miminka, na balkone papriky. Rajcata uz vcera.
Snad to i ty mrnousove rozdychaji , ten Bio-ton.
Myslim ze plisen by byla daleko horsi nez bio-pripravek na bazi oleje.

Je lepsi prevence nez pak nasledne bojovat v boxu s nejakou svini , plisni.
A ten balkon je vazne jen kousicek od boxu.

Old Post 03-07-2019 v 23:42 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 21 22 23 24 25 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás