Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 106

Dnes jsem obdržel telefonát od jedné známé, kt jsem dával mast. Léčila synovi ekzémy po celym těle. Všemožnýma farmaceutikama a mastma, vrazila do toho přes litr a nic nepomohlo... až teď po 4 namazáních ekzémy zmizely... myslím, že jsme na velice dobré cestě!

Další člověk se mi ozval nedávno, po týdnu odstranění malýho ekzému, kt měl několik let...

Apeluji na ostatní - jeden kelímek vychází na necelých 15 kč!!! Nebuďme líní a udělejme druhým i sobě samým radost. Myslím, že každý kdo mastičku vyráběl a daroval lidem kt ji potřebovali, měl v sobě něco co se ani slovama nedá vyjádřit! Pomáhejme si, když to jde!

Old Post 26-11-2006 v 13:47 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 107

Peshmerga: Díky za reakci. Musím s tebou souhlasit. Pokud si mast mažu na dlaně (který mám přehnaně citlivý a pro něž jsem mast především vyráběl), tak dochází k zarudnutí kůže. Pokud si mast mažu na nějaký bolavý místo (třeba nakopnutej nárt, kotník atp.) zarudnutí se nikdy neobjeví.

K výrobě: Už se to tady v threadu zmiňovalo, ale dávejte si pozor na byliny, co tam přidáváte. Do masti jsem přidal tyto tři byliny (Levandule lékařská, Řebříček obecný, Třezalka tečkovaná). Mast jsem tak různě doporučoval v rodině a jednou se objevil dost těžký případ alergické reakce - člověk skončil v nemocnici, byl tam na týden na pozorování, ale lékaři nezjistili příčinu - proto nemůžu 100% potvrdit, že to bylo kvůli těmto bylinám.

edited: mopslík: hm, tak teď nevím co si myslet - al. reakce x velká koncentrace?
edited2: ten seznam výrobních surovin, který poskytuješ, je sice věc zodpovědná, nicméně většina lidí vůbec neví, že je na něco alergická. Zjistí to až v okamžiku, kdy už je pozdě

Naposledy upravil 27-11-2006 v 23:55 PM

Old Post 27-11-2006 v 23:48 PM
Host
Host

Příspěvek č. 108

futew,

aaa koukám, že v masti máš Třezalku Tečkovanou! Myslím, že je vše jasné. Sám mám obrovskej nasbíranej pytel, ale do masti jsem ji nedával protože sem se dozvěděl o prudkých alergických reakcích. A hlavně pokud člověk s Třezalkou jde na slunce získá na namazaném místě zarudnutí a šílenou pigmentaci, kt se prý nedá zbavit...

Což je při použití např. na akné, nebo opary + suchý rty krajně nevhodný... Jak píšeš, dávejme si velký pozor na výběr bylin!

btw. ještě reakce na poslední větu. Je to věc mnohem zodpovědnější, než tam nasrat produkty, kt člověku spíše způsobí nějaké problémy. Ale jak píšeš člověk nikdy nemůže vědět, zda-li není alergickej třeba na propolis. Ale myslím, že za ten pokus to rozhodně stojí. Když už vím, že zabírá a pomáhá. btw. proto jsem taky k masti dával text, aby lidé mohli jednodušeji analyzovat příčiny vzniku problémů. Přeci jenom moje babička nebo dědeček je starej mastičkář, takže asi tak

Ještě si neodpustim příklad alergické reakce Jedna paní si jednou koupila asi za 7 kil mast na vyhlazení vrásek s propolisem. Po namazání opuchla tak rychle, že se ani vzpamatovat nestačila. Bohužel nejen opuchla, ale mělo to i nějaký vedlejší nežádoucí účinky, proto musela být na týden hospitalizována! Od té doby by už měla vědět, že je alergická na propolis a měla by se mu vyvarovat(pokud to samozřejmě není klasicky typická česká nátura) O pár let později mastičku našla a bylo ji líto jí nezkusit! Opět hospitalizovaná a v nemocnici ji řekli, ať si z nich přestane dělat srandu, že ji taky může klepnout. Tak já to vidím do třetice všeho dobrýho a zlýho

Poslední věc. Mast zabrala na další ekzém na rukou. Jakožto člověku kt. se pohybuje v oblasti chemických látek...

Old Post 28-11-2006 v 01:16 AM
Host
Host

Příspěvek č. 109

Kukám, že to tu pěkně a bohužel jako jediný zas... Nu další info k masti je na světě...

Je něco málo přes 30 dní kdy se mast vyráběla... dnes jsem zjistil, že v lednici mi zbývá pouhých 6 kelímku, ze 40! Lidi si ji zatím chválí. Na zkoušku dostanou jeden a po 14 dnech se ozvou, že chtějí třeba další 4 kousky

Nejvíce zatím pomohla na řadu ekzému, oděrek, naraženin a problémy menstruační - což jsem se divil nejvíce. Rozšiřujte proto tuto vzácnou bylinu ve formě v jaké by se dle mého měla na veřejnosti nejvíce pablikovat...

Naposledy upravil 27-12-2006 v 16:02 PM

Old Post 26-12-2006 v 18:28 PM
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 110

čaute, vařili jsme asi před půl rokem mast z domácího sádla + listy, stonky, paldy jiný bylinky jsme z nevědomosti nepřidávali ..
Mažu si ji na obličej - každou zimu mám nějakej ekzém či co to, déle se sice vstřebává, ale POMÁHÁ mi!!

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 27-12-2006 v 10:30 AM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:06 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás