Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
V obou truhlíkách kytky mají boční výhonky zhruba 3cm nad sebou,takže to jede vcelku hustě,ale pokud mají kytky zdravé listy tak je nechávám všechny bez prostřihávaní,abych je neobíral o "samovýrobu" živin tak jak jsem to četl tady na foru "STŘIHAT nebo NESTŘIHAT..." a já nemusím v pokoji zatahovat žaluzie.
Zatím venku zase týden prší , tak možná o víkendu dodám foto z řízku v outu.
Připominky a názory v této fázi růstu vítám .
Původní příspěvek od mimacka
ještě jeden dodatek to jestedman - ty květináče a pokoj s postelí je směr západ a jako experiment tyto kytky nechávám prozatím volně růst k nebesům bez zaštípnutí vršku.
Až to bude kritické tak vrcholek cvaknu.Ty předchozí fota s tím žebříčkem jsou z východní strany a z neznalosti sazení jsem je dal do truhlíků , kde už zůstaly a tady podstupují taky první experiment v ohýbání a uvazování a proto jsou o cca 20cm menší.
Dík za zhodnocení a rady - příjímám rady a názory všeho druhu i dál.
Hlavně ať to všem roste ku prospěchu !!!
na vůni z kytek si zvykneš rychle a spí se u toho krásně
jinak předpokládám, že kritické výšky dosáhneš někde mezi půlkou a koncem července. Stejně bych ti doporučil to ohnout. Stonek postupně dřevnatí a to způsobí nemožnost ohnout kytku dole. Na vrcholcích se vytvářejí hormony auxiny, které říkají kytce kdy má začít kvést. Proto se nedoporučuje zaštipávat vrcholky zhruba mněsíc před plánovaným květem. Pokud tedy kytku zaštípneš, tak se ještě vytáhne dost do výšky a nestihne ve správný čas nahodit květ a tudíž i správně dokvést.
Být za debila je opravdu náročné, konkurence je vysoká.