Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čéče nechej na hlavě.I když foťák zkresluje tak podle paliček,rozmístění a vejšky kytek a samozřejmě pokud se budeš o svoje mímínka prvotřídně starat,tak proč nesouhlasit tady s vrchnim Piškutkem .
- Catha Edulis neboli Kát. Informace - PM -
↕ - UFO LED 180W kus 800,- - PM -
kazdopadne chvala mi dela moc dobre,az se cervenam :-)
jen se mi zda,ze mam porad dost male palicky(kvetou 20 dnu).Modlim se k nim doufam,ze se jeste nafouknou-jdu mrknout na 250kare,jak to meli kolem 20 dne kvetu :-)
máš to pěkný, pokaždé obdivuju ty lidi co jedou scrog a podaří se jim to dorovnat do jedné roviny a tobě se to daří... Fakt ti patří můj respekt protože krotit ty kočky není zase taková sranda jak to vypadá..
Pokud se dívám na to jak to vypadá, tak bych tipoval tak těch 100g a možná i víc..ale já na to oko nemám. Sem zvědavej na finále...
p.s. Za tyhle fota ti určitě nikdo nenadá... Nejde o to jak často dáváš fotky, ale aby to nebylo pořád to samí, i když na paliczky se každej rád podívá