Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Myslíte si o sobě, že jste závislí ??
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 20 21 22 23 24 »
Autor
Téma 
plague_man
Nový Člen

Karma uživatele plague_man - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 337

Když chceš přestat tak se musíš důsledně vyhejbat situacím který tě už spíš ze zvyku doženou k zapálení si špeka.
A pokud se nudíš, pořiď si medvídka mývala, aspoň kreslenýho, vystačí to na dlouuho.
A jestli i pak bude tvůj život prázdný jako můj, udělej to jako já, já jsem zjistil že mám kolem sebe malý imaginární království kde sem jen já a sem v tom králoství bohem, a fšichni mě tam musí poslouchat. A když řeknu že se nehulí tak se nehulí. Vládu udržuju silou. Při pokusu o puč (ano i to se mi tu už stalo) neváhám použít sílu (biče).....

Old Post 14-09-2004 v 19:39 PM
plague_man je offline   Profil uživatele plague_man   Find more posts by plague_man   Foto galerie člena plague_man   Click here to Send plague_man a Private Message   Add plague_man to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moriaty
Stálý Člen

Karma uživatele Moriaty - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 338

Začínáš hulit jako pubescent s klukama v pátek večer před knajpou. Postupně objevuješ nový dimenze situací a seznáš pocity nepoznaný. Zmaštěnej při muzice, na muzice, při filmu v kině, doma s kámošem i doma sám, na vánoce, na jaře, v lese....
Postupem času se tvý pocity mění. Jedeš na pohodu. Stýkáš se s těma do hulí, kecáte wo hulení, spousty známejch se ztrácí v temnotách času. Někerý týpci se začnou hulením živit a zamotávaj se do pavučiny drogových sítí. Ty sou na nejlepší cestě do prdele. Seženou sice hulení, ale zdá se ti, že nějak magořej...nějak víc než Ty. Zamyslíš se nad sebou a popřemejšlíš wo pauze. Chceš dál , ale žít na pohodu. Co paměť? Párkrát se přistiheš, že zapomínáš, cos dřív udržel. Proboha, neotupuješ? Už to nejni, tak roztomilí jaku u Kuby v samotářích. To Ondříček lhal. Ovšem ta pasáž v tom filmu, jak zahazuje půlku brka s tím, že končí a během minutý ho zvedá a šibalsky potahne je globálně pravdivá.
Můžou přijít i stavy, jako u tabáku. Dáš tejdení pauzu a nalháváš si, že to nepotřebuješ a vesele báníš dál s tim, že až wo to pude přestaneš. "Máš to přece Wozkoušený, nééé?!" Ale teď ne, pomáhá ti to proti depkám odlehčí ti to wod wšech čuráků, cos za dnešek potkal. Pokud máš adekvátního fleka tvýmu životnímu stylu se zelím v ledničce, žiješ si dál na pohodu. Pokud předchozí věta neplatí je to blbý, obvzlášť, když už nejsi sám, ale neseš zodpovědnost za rodinu. nemůžeš se válet a vodkládat řešení věcí na neurčito! A hurá do sraček anebo přestat...

Old Post 14-09-2004 v 20:31 PM
Moriaty je offline   Profil uživatele Moriaty   Find more posts by Moriaty   Foto galerie člena Moriaty   Click here to Send Moriaty a Private Message   Add Moriaty to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
bBoOrReE
Stálý Člen

Karma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% PěstitelskáKarma uživatele bBoOrReE - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 339

ludia-asi take 2 roky nemam problem s tym,ze nemam co pocadit..
..to je sice pekne,ale poznam par ludi co tiez taky problem nemaju a su spraseny NON-STOP!podla mna to nieje moc dobre!JE TO SPOKO PAR ROCKOV A POTOM/ZLOM A JE TO V PI*I!!!
..bla bla bla OMACKA.
Davam si pauzicky,snazim nezmastovat sa do sraciek pri kazdej prilezitosti ked "konzumujem"a je to spoko..

Obcas,ALE aj ja mam take "mensie depky" a asi po takych 3-4dnoch co nekurim,neprijemne bolenie hlavy-dam si par pukov a je to prec..

Aby som sa nezamotal do mojich kecov,tak len odkazem tym naruzivim "mladikom" co sa im podari vypestovat velke mnozstvo trafky:HULENIE NIESU PRETEKY!!!

FUCK,fakt sa na to nemozem pozertat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

AK CHCES PRESTAT,PRESTAN.NIEJE CO RIESIT.
(ale pauzu doporucujem skor)bBoOrReE

Old Post 14-09-2004 v 20:57 PM
bBoOrReE je offline   Profil uživatele bBoOrReE   Find more posts by bBoOrReE   Foto galerie člena bBoOrReE   Click here to Send bBoOrReE a Private Message   Add bBoOrReE to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lordWilliam
Pěstitel jejího Veličenstva

Karma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% PěstitelskáKarma uživatele lordWilliam - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 340

Na marihuaně vzniká pouze psychická závislost, tzn že když má hulič chuť na špeka je to rámcově stejný jako když má policajt chuť na koblihu :-°))) A to se s absťákem po heráku nebo třeba po alkoholu fakt nedá srovnávat ;-))

Paní Schrödingerová říká manželovi: "Cos dělal s tou kočkou? Vždyť je napůl mrtvá!"
Vědí vaši rodiče že hulíte?|Přesazení větší kytky do RW|Marihuana má velká rizika :-°)|Jaké činnosti si nedovete představit bez hulení?|Podivné listy x Fotoperioda|2005 - HPS 150W Magic Crystal + Nebula|250W + 115W CFL Box - ScroG|

Old Post 05-10-2004 v 15:21 PM
lordWilliam je offline   Profil uživatele lordWilliam   Find more posts by lordWilliam   Foto galerie člena lordWilliam   Click here to Send lordWilliam a Private Message   Add lordWilliam to your buddy list     Navštiv homepage uživatele lordWilliam! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 341

Spíš ta psychická závislost na hulení
je o tom,
že když hulíš víc než je zdrávo,
tak si prostě vytvoříš
špatný živoní návyky.
Kdo si zvykne žrát
3krát denně ovar,
tak to jeho život
taky zvlášť nepovznese.
Ač jednou týdně
to může být neškodný
zpříjemňující zlozvyk.

Old Post 11-10-2004 v 15:05 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 342

živoní=životní

Old Post 11-10-2004 v 15:06 PM
DjMeo
Stálý Člen

Karma uživatele DjMeo - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 343

Přátelé myslim že maestro_007 v příspěvku 45. vystihl nelépe jednu z věcí která se tu řeší.... co je naše okolí schopno tolerovat/pochopit. Jestli že závislost je chápána jako negativum tak zavislý pro někoho jsme a pro někoho ne. Je tu hranice mezi tím co je pro naší společnost normální potřeba a co je negativní=závislost. teoretický přiklad:Člověk co nehulí a odsuzuje hulení si řekne o člověku co hulí... potřebuje si dát špeka aby byl schopen se v pátek večer s kámošema bavit, je na něm závislej. Ale člověk na něm přeci neni zavislý jen je to pro jeho večer lepší- řekněme POTŘEBA pro spestření, neboli pro něj normální. Takže jde o to kdo a jak tenhle stav nazve. A pokud nechcete slovíčkařit a nezamýšlet se nad společností ale nad svým mozkem a fakty, tak podle mého názoru fyzická závislost neni... na nedostatek hulení nechcípneš(i po x letech hulení). Psychická závyslost... to je těžký říct... dá se na to vůbec prijít? podle čeho člouvěk pozná jestli je to chut a nebo závislost? já bych řekl že spíš návyk... jsme zvyklí si při určitejch "rituálech" toho špeka dát a to že si ho nedáme(at už z hecu jestli jsem nebo nejsem závislej nebo prostě protože neni) nám vyvolá pocit že nám něco v tý chvili chybí... ale asi se z toho nezblázníme a nepujdem skočit z mostu, prostě špek nebude a jedem dál. A konečně pro úplnost příspěvku... jestli nám to něco bere?(tzn. ničíme si tělo?)... to bez pochyby, ale i tim že dýcháte si ho ku*víte. (pomalá oxidace vnitřích orgánu)a stejně dejcháte dál takže tohle už je jen otázkou priorit... jak moc budu hulit a kolik jsem ochotnej "obětovat" pro tu pohodu nebo neustálou nonstop vyhulenost.

Old Post 29-10-2004 v 14:50 PM
DjMeo je offline   Profil uživatele DjMeo   Find more posts by DjMeo   Foto galerie člena DjMeo   Click here to Send DjMeo a Private Message   Add DjMeo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 344

citace:
Původní příspěvek od DjMeo
jsme zvyklí si při určitejch "rituálech" toho špeka dát a to že si ho nedáme(at už z hecu jestli jsem nebo nejsem závislej nebo prostě protože neni) nám vyvolá pocit že nám něco v tý chvili chybí... ale asi se z toho nezblázníme a nepujdem skočit z mostu, prostě špek nebude a jedem dál.

No a prave ruzni lide se lisi v tom jak moc neprijemne vnimaji to, ze k tomu to huleni nemaji. A to je vlastně míra jejich psychicke zavislosti. Jsou lide, kteři bez hulení nepůjdou do kina.

Zavislost je o tom, že sis zkomplikoval život něčím co se stalo jeho pevnou součástí. Ja to pak o tom, zda se ti to vyplatí. Když si koupím auto, získám možnost se rychle přemísťovat, ale zaroveň tím získám i starost o tu věc. Musím ho udržovat, řešit když mi ho ukradnou, musím se při výletě vracet zase zpátky k autu, apod. A je to o tom, zda se mi to vyplatí. Ja si například cením toho, že se nemusím starat natolik, že auto zatím nechci. A dávám si vůbec pozor na to jaké 'zavislosti' do svého života zavedu. Snažím se, aby kvalita mého života co nejméně závisela na vnějších faktorech, mezi které patří například i hulení. Říká se tomu asi taky askeze.

Snažím se to udržet v mezích, kdy bude existovat co nejméně činností které si bez hulení nedokážu představit.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 30-10-2004 v 13:56 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Creed
Stálý Člen

Karma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% PěstitelskáKarma uživatele Creed - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 345

Sinuhet: Naprosto s tebou souhlasím.

Jen bych chtěl podotknout,že do askety,máš hodně daleko

Old Post 31-10-2004 v 12:35 PM
Creed je offline   Profil uživatele Creed   Find more posts by Creed   Foto galerie člena Creed   Click here to Send Creed a Private Message   Add Creed to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 346

Dobrym momentem, kdy se dá poznat, zda jsem/jsi závislý,
je STAGNACE. Pokud jsem závislý, tak žiju z minulosti, protože mou velkou prioritou je snaha opakovat příjemné zážitky a něco jako
"aby to bylo super jako minule" Čili se jedná o žití z minulosti
a člověk nejde kupředu, ale nazpět. Jde o to, hlídat si tu míru toho
opakování příjemných věcí, které si pamatujeme, že byly super versus
konání neznámých věcí, o kterých nevíme, zda přinesou příjemné zážitky. Ono to huleníčko je taková jistotka, že.

Old Post 02-11-2004 v 15:00 PM
Sinuhet
Stálý Člen

Karma uživatele Sinuhet - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 347

Pavliku, pekna teorie. Ma to neco do sebe.

Skříň 250W od začátku -
Sensi Star 250W kokos -
NFT, Sensi Star, Nurturlite, Metrop -
Základy genetiky - Relativní vlhkost

Každá osoba reaguje na různé chemikálie různě.
Znej své tělo - Znej svou mysl - Znej svou substanci - Znej svůj zdroj. (www.hyperreal.org)

Old Post 02-11-2004 v 18:58 PM
Sinuhet je offline   Profil uživatele Sinuhet   Find more posts by Sinuhet   Foto galerie člena Sinuhet   Click here to Send Sinuhet a Private Message   Add Sinuhet to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 348

Taky je testovaná na sobě.

Old Post 02-11-2004 v 20:44 PM
wolfie
Nový Člen

Karma uživatele wolfie - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 349

tak hele, ja si myslim, ze abstak mit muzes. hulim uz asi rok a pul a z toho posledni pul rok denne, hodne a vydatne ale bohuzel matinka pro to takovy pochopeni nemela, takze mi pohrozila testem.. Rekla jsem si, ze prestanu na nejakou dobu s hulenim uplne. Nejdriv jsem vydrzela 3 dny, pak jsem zacla byt podrazdena a sla se zhulit. Druhy brake pokus dopadnul uplne nejhur-prestala jsem mit chut jist, klepaly se mi ruce, jakakoli blbost me rozbrecela, nemohla jsem spat a mela pocit totalne nanic. Nevim, jestli to byl abstak, ale rekla bych, ze jo.. Hodne tomu pomohlo, ze jsem pred tim byla 14 dni doma s antibiotikama, takze spolu s dalsima trablema psychicky i fyzicky oslabeni, ale stejnak se mi to moc nezda...

Old Post 09-11-2004 v 20:55 PM
wolfie je offline   Profil uživatele wolfie   Find more posts by wolfie   Foto galerie člena wolfie   Click here to Send wolfie a Private Message   Add wolfie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 350

Tyhle priznaky - tobe nechybela ucinna latka, ale ritual. Proste se tvymu vedomi zalibilo to vykonavani cinnosti (baleni, odpaleni, posilani, spolecnej smich, atd.). A navíc pokud jsi bylo nemocná, taxi byla oslabená i psychicky - věř mi, něco podobnýho jsem zažil. Horečka 40 a měl jsem haluze, vědomí někde úplně jinde. Cejtil jsem se jako kdybych svoje tělo vnímal z dálky a vědomí bylo obalený bílou mlhou. Podivněj zážitek.

Old Post 09-11-2004 v 21:01 PM
DAWEX
Stálý Člen

Karma uživatele DAWEX - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 351

absťáky znám kvůli nedostatku nikotinu, které se dají ovládnout (u mě jen do určité míry ) z ganje jsem ještě neabstinoval, pokud není absťákem bežná chuť na prda.
a i kdyby tak je to jen psychika, fyzicky jsem nikdy nic nepocítil díkykomukoliv (pokud bůh není)

"Jeden dotek přírody nás sbližuje s celým světem"
Hulím, tedy jsem.
Přes palubu tě hodí jen ten, kdo je s tebou na stejné lodi. -Jean Claude Van Paranoia-
Přišel jsem, viděl jsem ......... zapoměl jsem.
Jedna prohra tě naučí víc než 100 výher.

Old Post 09-11-2004 v 21:05 PM
DAWEX je offline   Profil uživatele DAWEX   Find more posts by DAWEX   Foto galerie člena DAWEX   Click here to Send DAWEX a Private Message   Add DAWEX to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Aryan
Stálý Člen

Karma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% PěstitelskáKarma uživatele Aryan - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 352

imho kravina ... ja teda nikdy nic moc nehulil (zhul tak 2x tydne jak kdy) ... ted davam pauzu ... zatim mesic a uplne v klidu
kazdopadne nic se nema prehanet no ale to je kazdyho vec

kdo jsi bez miny, hoď kamenem

Old Post 09-11-2004 v 21:13 PM
Aryan je offline   Profil uživatele Aryan   Find more posts by Aryan   Foto galerie člena Aryan   Click here to Send Aryan a Private Message   Add Aryan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:03 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 20 21 22 23 24 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás