Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
mam dva dotazky..nevadi tomu vetraku moc, dys taha ven vzduch do filtru ale je tlumenej..neni poddimenzovanej?nebo jaxe tomu rika.jako jestli se nekurvi dys je filtr min pruchodnej nez vetrak vytlaci..
druhy je...jak se takovej filtr s aktiv.uhlim udrzuje..je mi jasny ze nemuze pohlcovat do nekonecna..obcas se vyvari?nebo jinak..
Jen jeden tip, koupil jsem uhlikovy pachovy filtr do digestori, je to takova vata a je to 2ks obdelnik 27x37cm za 230 Kc a co jsem zatim testoval prilozenim na "vyfuk" tak to taky slape, a nechalo by se to udelat primo jako kolecka ve dvou vrstvach vyfukovou na rouru, tudiz by se z toho dalo udelat cca 4(2 vrstvy) az 8 filtru(1 vrstva)