Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak už trochu ze zvyku a z radosti se s vama rád podělím o letošní outdoorový počinny. Letošek je spíš dost guerilla style a holky by určitě snesly víc péče, nu což samozřejmě to toudle dobou krásně kvete, voní, lepí a je na co koukat. Tak sem budu postupně házet dojetý holky, který za to stojí
Většina z nich rostla v jamách co se rýči a rukám do hloubky chtělo, prosypaných trávníkovým substrátem..
Hnojený byly asi 2x Growem a jednou Bloomem.
Na úvod nějaké fotky z příprav:
1) 11.březen všechno první den v RW kostkách na klíčení
2) 31.březen už to pěkně leze
3) 21.duben malá jungle a po přesazení dost problém s místem
4) 1.května pěkně prorostlý květníky, necelejch 0,5l
5) 18.května šlo po zmrzlejch všechno ven do připravenejch děr
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Pošlete -> PM <-
Tímto díky za osivo! Geny známý, který potvrdily svoji rychlost. Kytku sem ani jednou neštípal, takže její stavba je přirozená i když to na fotce moc vidět nejde. Na fotkách si možná všimnete nějakých semen v palicích, nešlo o hermení, ale nejspíš nějakej nálet pylu z okolí, protože políčko bylo od hermáčů a samců včas zbavený. Zbytek z fotek:
1) 18.května bylo datumem výsadby
2) 23.září poslední den života a celkovej pohled
3) Fotka vršku ze stejného dne
4) 24.září ostříhanej vršek před sušením
5) 27.září, tady už je relativně sucho, většina těch větších vrchů a šup s tím do mrazáku
Díky za řezivo Jak mi bylo předáno, že tydle geny reagujou na stres nákvětem, tak se mi to jenom potvrdilo. Kočce se pořád něco nelíbilo i když měla stejné podmínky s ostatníma kámoškama, kterým vše sedlo jak prdel na hrnec. Nechtělo se mi do ní zbytečně rejpat a nějaká aklimatizace se stejně ukázala. I když trochu s mutacemi listů, tak stejně vyrostla do né závratných výšin, ale v květu vše vynahradila vyvoněnýmy a relativně hutnými vršky, však koukněte sami
1) 25.května pár dní od vysazení
2) 17.července, pomalej růst a zřetelná mutace na cípech listů
3) 23. září byl dnem kosy a na fotce jeden z vršků
4) Ještě ten den sem to postříhal od listí a hurá sušit
5) 26.září je dosušeno a zamraženo, pocukrovaný je to chutně!
Tadle slečna šla jako náhradnice za hermující The Purps, kterej byl krásně narostlej a do té doby mi dělal jenom radost. Chytla se v pohodě, ale postupem vegetu celkem strádala na výživě a následně dosti prořídla, což de vidět na fotkách. Jinak taky jedna z těch rychlejších, ve finále výrazně provoněných krasavic.
1) 6.července, den náhrady za hermující The Purps
2) 25.července, viditelnej nedostatek dusíku a řidší stavba
3 a 4) 28.září den kosy a fotky sladkých vrchů
5) 29.září sem to dostříhal a dodneška se suší
Jelikož sem pořád ještě bez baterek ve váze, tak gramáže doplním hned jak hodím prdelí a koupím baterky
Zbytek holek, kterejch je ještě dosti budu házet postupně po dosušení.
Tak ať se vám vše daří podle představ a mějte se blaze!
čau měl bych jeden dotaz..jak to tak rychle sušíš?? já mám Bec a Lebanona taky a ten nákvět u stresovaný Bec můžu potrvrdit...zajímavý ovšem je že sem jich měl 7(některý u kámošů a některý u mě a co řikal mrako tak to by to měli bejt 2 phena) a stalo se mi to jenom na jedný ze 3 co sem měl na políčku ale ta už je taky dokvetlá braly sme jí myslim 24týho...ale zbylý 2+bráchoj na zahradě chtěj dle mýho názoru tak ještě tejden, 10 dní...jinak pěkný k+ a pm kdyžtak smažu jestli už máš všechno pod střechou tak ať to chutná a jestli ne tak ať to neplesnivý směj se f.e
Zdar fire, hele už se mě ptal i chlapík přes pm, tak aby ste si nemysleli že jsem nějakej barbar a honím to mikrovlnkou :
Protože je nejlepší místo na sušení obsazený předpěstem, tak sem odkázanej na půdu, kde nejsou podmínky pro sušení úplně fajn, ale mohlo by bejt i hůř. Tydle rychle dokvetlý věci, který nemají zase tak moc prorostlý květy schnou celkem slušně do podoby, která se mi hodí na zamražení.
Do mrazáku dávám konopí u kterýho se ještě nelámou stonky, ale je to ještě částečně taková houževnatá guma, nevím jak bych ti to přiblížil, vezmu do ruky a vím pak už jen postupně odvětrávám pytle v mrazáku a je dobře.
Zdárec sličná venkovanko!
Tak jsem "dosušil" i toho Lebanona a víc se mi zamlouvá Biddy Early Citral, furt mi příjde, že má takovej pepřovej nádech, zajmavý! Díky
Každopádně jsem dost zvědavej na ten zbytek, tak good luck a at to nenajde žádnej přizdisráč!
Já se kaju, já si nezasloužim
ušlechtilou konverzaci, zeleninu, mlíko
dál bejt spisovnej a vzornej
to by za mnou brzo sklaplo víko.
Jo docela pepřák to je. Hele dneska jsem byl na záhumence a kytky tam pořád ještě sou
Zatím je tou nejsličnější venkovankou Purpurea Ticinensis x Chemdogem od tebe kterej sem dneska sekl vrchní půlku, zbytek nechám dojet a další celá Purpurea se bude ještě několik dní slunit. Ten Purps chce kupodivu ještě nějakej čas nechat, však se mrkni sám na fotky. No holky od tebe jsou moc fajný díky ti za ně!
Purpurea Ticinensis x Chemdog IBL
The Purps