Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 19 20 21 22 23 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 321

6 příspěvek a další perla ty Jinak neříkam,že mam pravdu jen jsem ti nato řekl svůj názor. Njn stou husičkou sis to pokazil. Tohle dohadování nemá smysl a hlavně to sem nepatří! Tak už mi prosím neodpovídej,nebo PM. Potom svoje přispěvky smáznu.

Old Post 27-02-2007 v 15:30 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Evildoer
Mladý clen

Karma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% PěstitelskáKarma uživatele Evildoer - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 322

'grass' : ty ses dobry maslo
btw souhlas ze kurvy sou jak mezi zenskejma tak chlapama a taky growerama pozor nato zivot je jen hra

Old Post 27-02-2007 v 16:18 PM
Evildoer je offline   Profil uživatele Evildoer   Find more posts by Evildoer   Foto galerie člena Evildoer   Click here to Send Evildoer a Private Message   Add Evildoer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 323

Kubíííík: No, určitě by mi vadilo, kdyby někdo mojí ženu oslovoval "svině"..
To s tím ale nesouvisí... Měl jsem dojem, že podle tebe se tak tyhle křehké bytosti nenazývají.. Což je podle mě zas trošku přehnaný. Ženský dokážou bejt neuvěřitelný svině, stejně jako chlapi.. Jinak samozřejmě support Breadhacker, Hanulkááá, Kubíííík a všichni, kdo v sobě mají aspoň trochu slušnosti a respektu..

Ganja Joe - otřesnej případ
'grass' - další prudič..

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 27-02-2007 v 16:23 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sancha
Stálý Člen

Karma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% PěstitelskáKarma uživatele sancha - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 324

GJ; pak eště holka s klukem nechce spát pokud dotyčnej stojí v posteli za starou belu

eat meat, do drugs

aktuálně: "out" 2007 *** sklizeno zhuleno: 1st in

https://www.youtube.com/watch?v=p​Sm7BcQHWXk
https://www.youtube.com/watch?v=A​xur5W83znw
to jsou moji lidé

Old Post 27-02-2007 v 16:34 PM
sancha je offline   Profil uživatele sancha   Find more posts by sancha   Foto galerie člena sancha   Click here to Send sancha a Private Message   Add sancha to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 325

Sancha taky možnost,doufam,že si to přečte.

Old Post 27-02-2007 v 16:38 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 326

citace:
Původní příspěvek od Kubííííík
Jay-jay tak mi to tak připada,že tě někdy nějaka ženska podvedla. Jinak je samozřejmě pravda,že i žensky mužou byt někdy pěkny potvory(záměrně jsem nepoužil slovo svině,pač se mi nelíbí).

Jinak myslim,že se Hanka chtěla jen zastat te holky od ganja joa a nevim proč by se tím měla stavět na jeho úroven?(jestli nějakou uroven vubec má)

ne-e...nepodvedla.ale je pravda,že jsem měl vztah,který byl o ničom a když je to o ničom,tak asi se do toho sexu nikdo moc nehrne,ne?rozumíme si už?Navíc teď mám slečnu úžasnou a nestěžuju si vůbec na nic. šlo jen o pohled na věc.mám kámoše,co s buchtou spí celkem málo a je z toho taky špatný,ale on ji nic neříká.jen mu to chybí a taky celkem trpí,páč ona je docela sobec.je vybouřená z mládí a on chudák ještě moc ne.další kámoška mi taky říkala,že už to ani nepotřebuje tak moc jako dřív.no řekněte,jak k tomu ten týpek má přijít.
Každopádně jsem nikomu neřekl,že je svině,byl to obecný termín,za kterým si stojím.Vím,co buchty dělaj a nejsou vážně svaté ani náhodou.pod křehkou maskou bezpáteřní svině se kolikrát skrývá...

cosa nostra

Old Post 27-02-2007 v 21:40 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 327

jay-jay:jasnačka,chapu tě a přeju ti,at ti ten vztah vyjde. Jinak ohledně toho sexu,to maš těžky,někdo na to je víc,někdo mín. Ideal je pokud jsou ti dva na tom stejně.Já mam třeba sex ráda,možna až moc,že někdy i ten muj si stěžuje.Je jasny,že i žensky dokažou byt pěkny mrchy,taky mam kamošky co mají doma chlapy a když s nima nejsou,tak flirtujou a balí každyho druhyho,ale je to jejich věc. Podle mě se tohle každymu jednou vrátí,třeba jen tím,že tyhle holky bude mít každej za pěkny....(škoda slov).

Old Post 27-02-2007 v 22:12 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 328

hanulka, jay a spol. něco na tom je, asi jsem abnormalsexwanted..hafokrát jsem usínal vedle ženský bez sexu, já nejvíc nadrženej, ona spí..byl jsem dycky nasranej, víš jak těšíš se na ni, chystáš vínko, svíčky, hudbu atd. a miláček vytuhne..zamrzí ale co, chápu že únava po celym dnu na nohách..nikdy jsem ji nepodvedl, jsme spolu přes 3 roky a začíná se to nějak srát...dopi*e

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 27-02-2007 v 23:45 PM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 329

AHM4D:tak jí to hlavně nějak rozumně řekni,nebo je taky možnost,že jí ten sexuální život po třech letech trošku znudil.Třeba to chce nějaky zpestření(např.nějaky pouta atd).

Old Post 28-02-2007 v 00:09 AM
AHM4D
Stálý Člen

Karma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% PěstitelskáKarma uživatele AHM4D - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 330

Hanulka: už jsme se o tom bavili, ale problém je spíš v tom že já jsem trochu sexunenažranej aženský to asi stačí ob pár dnů..ty pouta jsou dobrej nápad ale nevim jak to pobere zkoušel jsem to na ni i na jiných místech než postel (kuchyň atd) ale když vycejtim že se jí fakt nechce tak mám i já po chuti na sex...občas se parádně odváže a rozvášní, ale fakt jen občas..

*400W Drip..SensiStar Euforia Sk#1 2010*
**400W AEROBOX..WhiteWidow NorthernLights WhiteRussian Carnival Chronic 2008 **
***Authentic bio cannabis area´s 2008 ***
****400W Soil+Coco...NYCD Nebula BigBud Whie Widow 2008 ****
*****400W Soil+Coco...PowerPlant OrangeBud Skunk#1 Chronic 2007 ******
******Authentic bio cannabis area´s 2007******
*******První pokus 400W Soil+Coco indoor mixseeds 2007*****
Začátky outdoor 2003-2006

Old Post 28-02-2007 v 08:20 AM
AHM4D je offline   Profil uživatele AHM4D   Find more posts by AHM4D   Foto galerie člena AHM4D   Click here to Send AHM4D a Private Message   Add AHM4D to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AHM4D! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 331

NO tak to maš těžky pokud prostě od přírody na sex moc není,tak stím ani nic udělat nejde. Jinak jak už jsem psala mužeš zkusit něco novyho,třeba i netradičního,třeba se odváže a rozvášní častěji.Tak hodně štěstí v sexu přeju.

Old Post 28-02-2007 v 21:29 PM
Pan Ker
Stálý Člen

Karma uživatele Pan Ker - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 332

Nemám to tu přejmenovat na "Sexuální poradna"??

outdoor 2005 > 6 > 7 > 8 > 9 > 10 > 11...

indoor 400w round 1 > 2

Old Post 28-02-2007 v 22:17 PM
Pan Ker je offline   Profil uživatele Pan Ker   Find more posts by Pan Ker   Foto galerie člena Pan Ker   Click here to Send Pan Ker a Private Message   Add Pan Ker to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 333

Pan Keř:klidně můžeš

Old Post 01-03-2007 v 00:59 AM
RASTA s.r.o
Stálý Člen

Karma uživatele RASTA s.r.o - 92% PěstitelskáKarma uživatele RASTA s.r.o - 92% Pěstitelská

Nápad Huleni vs pritelkyne ??? Příspěvek č. 334

Tak si tak rikam,jestli to tak mam jenom ja nebo i ostatni zenske jsou na tom stejne???S moji pritelkyni jsem uz dva roky...Poznala me jako kluka co huli malo (to ja jen pred ni ) ale zas tak tomu nebylo....snazil jsem se nehulit jen v jeji spolecnosti.Ona nekouri a uz vubec nehuli...Nastesti me asi ma natolik rada ze mi to postupem casu zacala akceptovat a ted uz si pred ni v pohodicce dam brko...klidek...Jenom by me zajimalo co na huleni rikaji ty vase slecny?Sto lidi sto chuti,ja vim...nektere to muzuo snad vic jak chlapi,nektere zas naopak...piste co umite bejci...

Není nad pořádnou LARVU

RASTOVA ZAHRÁDEČKA

Old Post 12-09-2007 v 22:25 PM
RASTA s.r.o je offline   Profil uživatele RASTA s.r.o   Find more posts by RASTA s.r.o   Foto galerie člena RASTA s.r.o   Click here to Send RASTA s.r.o a Private Message   Add RASTA s.r.o to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanizek
Stálý Člen

Karma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% PěstitelskáKarma uživatele Hanizek - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 335

Když se nad tím zamyslím, tak ta moje možná hulí víc než já!

Jinak mám matné tušení, že podobné téma už někdo založil...

Dogface boy!

Abandoned-places.com

Old Post 12-09-2007 v 22:29 PM
Hanizek je offline   Profil uživatele Hanizek   Find more posts by Hanizek   Foto galerie člena Hanizek   Click here to Send Hanizek a Private Message   Add Hanizek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 336

Thread na todle téma už tady je jinak já s partnerkou vypalujem stejně.

Old Post 12-09-2007 v 22:38 PM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:04 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 19 20 21 22 23 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás