Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
6 příspěvek a další perla ty Jinak neříkam,že mam pravdu jen jsem ti nato řekl svůj názor. Njn stou husičkou sis to pokazil. Tohle dohadování nemá smysl a hlavně to sem nepatří! Tak už mi prosím neodpovídej,nebo PM. Potom svoje přispěvky smáznu.
Kubíííík: No, určitě by mi vadilo, kdyby někdo mojí ženu oslovoval "svině"..
To s tím ale nesouvisí... Měl jsem dojem, že podle tebe se tak tyhle křehké bytosti nenazývají.. Což je podle mě zas trošku přehnaný. Ženský dokážou bejt neuvěřitelný svině, stejně jako chlapi.. Jinak samozřejmě support Breadhacker, Hanulkááá, Kubíííík a všichni, kdo v sobě mají aspoň trochu slušnosti a respektu..
Ganja Joe - otřesnej případ
'grass' - další prudič..
Původní příspěvek od Kubííííík Jay-jay tak mi to tak připada,že tě někdy nějaka ženska podvedla. Jinak je samozřejmě pravda,že i žensky mužou byt někdy pěkny potvory(záměrně jsem nepoužil slovo svině,pač se mi nelíbí).
Jinak myslim,že se Hanka chtěla jen zastat te holky od ganja joa a nevim proč by se tím měla stavět na jeho úroven?(jestli nějakou uroven vubec má)
ne-e...nepodvedla.ale je pravda,že jsem měl vztah,který byl o ničom a když je to o ničom,tak asi se do toho sexu nikdo moc nehrne,ne?rozumíme si už?Navíc teď mám slečnu úžasnou a nestěžuju si vůbec na nic. šlo jen o pohled na věc.mám kámoše,co s buchtou spí celkem málo a je z toho taky špatný,ale on ji nic neříká.jen mu to chybí a taky celkem trpí,páč ona je docela sobec.je vybouřená z mládí a on chudák ještě moc ne.další kámoška mi taky říkala,že už to ani nepotřebuje tak moc jako dřív.no řekněte,jak k tomu ten týpek má přijít.
Každopádně jsem nikomu neřekl,že je svině,byl to obecný termín,za kterým si stojím.Vím,co buchty dělaj a nejsou vážně svaté ani náhodou.pod křehkou maskou bezpáteřní svině se kolikrát skrývá...
jay-jay:jasnačka,chapu tě a přeju ti,at ti ten vztah vyjde. Jinak ohledně toho sexu,to maš těžky,někdo na to je víc,někdo mín. Ideal je pokud jsou ti dva na tom stejně.Já mam třeba sex ráda,možna až moc,že někdy i ten muj si stěžuje.Je jasny,že i žensky dokažou byt pěkny mrchy,taky mam kamošky co mají doma chlapy a když s nima nejsou,tak flirtujou a balí každyho druhyho,ale je to jejich věc. Podle mě se tohle každymu jednou vrátí,třeba jen tím,že tyhle holky bude mít každej za pěkny....(škoda slov).
hanulka, jay a spol. něco na tom je, asi jsem abnormalsexwanted..hafokrát jsem usínal vedle ženský bez sexu, já nejvíc nadrženej, ona spí..byl jsem dycky nasranej, víš jak těšíš se na ni, chystáš vínko, svíčky, hudbu atd. a miláček vytuhne..zamrzí ale co, chápu že únava po celym dnu na nohách..nikdy jsem ji nepodvedl, jsme spolu přes 3 roky a začíná se to nějak srát...dopi*e
AHM4D:tak jí to hlavně nějak rozumně řekni,nebo je taky možnost,že jí ten sexuální život po třech letech trošku znudil.Třeba to chce nějaky zpestření(např.nějaky pouta atd).
Hanulka: už jsme se o tom bavili, ale problém je spíš v tom že já jsem trochu sexunenažranej aženský to asi stačí ob pár dnů..ty pouta jsou dobrej nápad ale nevim jak to pobere zkoušel jsem to na ni i na jiných místech než postel (kuchyň atd) ale když vycejtim že se jí fakt nechce tak mám i já po chuti na sex...občas se parádně odváže a rozvášní, ale fakt jen občas..
NO tak to maš těžky pokud prostě od přírody na sex moc není,tak stím ani nic udělat nejde. Jinak jak už jsem psala mužeš zkusit něco novyho,třeba i netradičního,třeba se odváže a rozvášní častěji.Tak hodně štěstí v sexu přeju.
Tak si tak rikam,jestli to tak mam jenom ja nebo i ostatni zenske jsou na tom stejne???S moji pritelkyni jsem uz dva roky...Poznala me jako kluka co huli malo (to ja jen pred ni ) ale zas tak tomu nebylo....snazil jsem se nehulit jen v jeji spolecnosti.Ona nekouri a uz vubec nehuli...Nastesti me asi ma natolik rada ze mi to postupem casu zacala akceptovat a ted uz si pred ni v pohodicce dam brko...klidek...Jenom by me zajimalo co na huleni rikaji ty vase slecny?Sto lidi sto chuti,ja vim...nektere to muzuo snad vic jak chlapi,nektere zas naopak...piste co umite bejci...