Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od lowerider tohle neni forum groweru...ale nejakejch pubertaku...sry ale vsichni co tu vkladate tyhle picoviny jste kokoti.
nejakej akt groweru nebo growerek koho to zajima! od toho jsou jiny stranky.
tot moje nazory na tohle tema........peace!!!!!!!
klidek frajirku, jestli se ti neco nelibi, tak takovy tryd ignoruj
to lowerider si opravdu solidni pitomec .. co je tobe do toho, jak se zda lide bavi ...se 14 prispevkama bych drzel rypak a soupal nohama
jinak takovihle blbecci po vcerejsi ohromny lsd parbe me spolehlive naserou
Původní příspěvek od lowerider
heeeeeej snad jsem tim nikoho nepohorsil?! jsem rek jenom svuj nazor na tenhle thread....
pises tu, ze kdokoli se diva na tenhle tryd je pubertak, kdokoli prispeje je kokot a cokoli prispeje je picovina.. nacez doufas, zes nikoho nepohorsil.. hm, rek bych zes pohorsil..
citace:
Původní příspěvek od lowerider
tohle neni forum groweru...ale nejakejch pubertaku...sry ale vsichni co tu vkladate tyhle picoviny jste kokoti.
nejakej akt groweru nebo growerek koho to zajima! od toho jsou jiny stranky.
tot moje nazory na tohle tema........peace!!!!!!!
Původní příspěvek od lowerider jsem myslel ze mam pravo na nazor....jak to vypada tak asi ne
ty si ale pletes nazor a jeho prezentaci. nazor muzes mit jakej chces, do toho ti nikdo kecat nemuze. ale kdyz ho verejne prezentujes, ostatni snad maji stejne pravo na totez.
prelozeno do praxe: mysli si co chces, ale kdyz sem napises ze vsichni ostatni jsou kokoti, tak co cekas. tvuj nazor se dal prezentovat uplne jinak, a to podstatne slusneji. neobvinuj ostatni lidi z toho ze ty se neumis slusne vyjadrovat.
(jeste drobnost: to K- ti nezmizi, kdyz smazes prispevek za kterej si ho dostal)