Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Pěstování na stromech I.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20
Autor
Téma 
INFECTION
Stálý Člen

Karma uživatele INFECTION - 22% Pěstitelská

Příspěvek č. 951

https://www.youtube.com/watch?v=P9slo1hxG5Y

nevypadá to zle - pěst na stromech jsme zkoušel, samozřejmě to chcíplo - uschlo. Chce to pořešit zavlažování. Ideální Tropf-Blumat. O námaze dostat všechno na horu a vykutit to tam ani nemluvě. Pro nadšence dobrá zábava, proč ne. Já osobně jsem zastánce nejmenšího odporu: sluničko celej den (jedno, že kytka bude vidět, buď zůstane nebo ne), poblíž voda - potok, hlína podle rostlin, které na místě rostou atd.

Jinak dloooooouho jsem tu nebyl, krom nedávné navštěvy asi 10 let ) Zdravim a hurá na outdooor 2013!

Old Post 21-04-2013 v 19:55 PM
INFECTION je offline   Profil uživatele INFECTION   Find more posts by INFECTION   Foto galerie člena INFECTION   Click here to Send INFECTION a Private Message   Add INFECTION to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cocos
Stálý Člen

Karma uživatele Cocos - 20% Pěstitelská

Příspěvek č. 952

no ja čoskoro tiež rozjedem na stromoch first grow ako sa darí Vám túto sezónu ?

Old Post 11-06-2013 v 23:04 PM
Cocos je offline   Profil uživatele Cocos   Find more posts by Cocos   Foto galerie člena Cocos   Click here to Send Cocos a Private Message   Add Cocos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Cocos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Karma uživatele Vierin - 61% Pěstitelská

Příspěvek č. 953

Mno ja jsem na strom sadil přibližně před týdnem, jelikož nemám foťák ani mobil s foťákem tak z fotek jen tak nic nebude, ale kytí pěkně roste, princezna mi dělá radost Víc jak půl metru už má za sebou ale dnes jsem nějak zbrkle přehnojil kristalonem, odměrku na deset litrů jsem nacpal do 3 l. Ještě šťígro že mnoho z té zálivky vyteklo... Tak jen doufám že to princezna přežije...
Každopádně by mně zajímalo jak mám ten roztok z toho kýble odstranit... Řekněme že nemůžu vzít kýbl a otočit ho vzůru nohama. Možná hodně prolít vodou...

https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=71038

Old Post 20-07-2013 v 12:15 PM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Karma uživatele Majkl.Mexico - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 954

Taky chci neco vypestovat na strome,bohuzel letos to uz nestiham..aspon vychytam techniku do ty doby,vybral jsem si skvely strom,silny dub,ma neobvykle hodne vetvi,takze vyhoda.. na pristi sezonu,bude to moje first..dnes sem tam vylezl a kdyz sem s epodival dolu,neveril sem vlastnim ocim ze to je takova vyska vyhlidka na strome paradni,hlavne tam nesmim hulit,jinak bych asi neslezl jen tak Vierin : pred tydnem? Jestli ma pul metru tak roste jako zvody tam nahore jak se jmenuje ta tvoje princezna kterou pestujes? Ja se rozhodl pro PURPEL,bohuzel neni vsechno podle planu, to nejdulezitejsi,ze nedorazila seminka ( aspo zbydou na dlasi rok..Tak pestu ZDAR a na stromech hlavne !

Old Post 22-07-2013 v 20:03 PM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 955

Ja ji hodnou chvily pěstoval u kámoše na mlýně cca 2 týdny takže celkem zakrslík . Až po těch dvou týdnech jsem jí hodil na strom Rostlinka by se měla jmenovat White Shark, a fotky připojím asi dnes jelikož jsem konečně sehnal foťák . Jinak já to mám taky na dubu, i když pokaždé když tam lezu tak si pekelně sedřu pravou nohu(takže děs). Je to taky můj první grow na stomech. Pěstu zdar

Old Post 24-07-2013 v 06:58 AM
Vierin je offline   Profil uživatele Vierin   Find more posts by Vierin   Foto galerie člena Vierin   Click here to Send Vierin a Private Message   Add Vierin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 956

White shark,co sem slysel tak dobry.. ..ja to letos nestiham ale objednal sem seminka na pristi rok na stromy : California HashPlant,White Widow,Liberty Haze a Tangerine Dream tak sem zvedavy Super,tesim se na foto a pestu zdar

Old Post 24-07-2013 v 17:50 PM
Majkl.Mexico je offline   Profil uživatele Majkl.Mexico   Find more posts by Majkl.Mexico   Foto galerie člena Majkl.Mexico   Click here to Send Majkl.Mexico a Private Message   Add Majkl.Mexico to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Vierin
Stálý Člen

Příspěvek č. 957

Tak pokud chces mrknout na fotky tak jsou v odkazu pod carou xD
Konecne jsem pochopil jinak jednoduche vkladani fotek

Old Post 26-07-2013 v 08:03 AM
Majkl.Mexico
Stálý Člen

Příspěvek č. 958

Fotky sem ceknul,kyti vypada dobre akorat by me zajimalo to zavlazovani? Diky

Old Post 26-07-2013 v 12:29 PM
WNM
Stálý Člen

Karma uživatele WNM - 77% PěstitelskáKarma uživatele WNM - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 959

Pestovaie autoflowerou na storme viac na https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=70125

Možno teraz som dosť high, ale pojdem este vyssie

Old Post 07-09-2013 v 18:17 PM
WNM je offline   Profil uživatele WNM   Find more posts by WNM   Foto galerie člena WNM   Click here to Send WNM a Private Message   Add WNM to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WNM! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
WNM
Stálý Člen

Karma uživatele WNM - 77% PěstitelskáKarma uživatele WNM - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 960

Ahojte rád by som sem napísal pár poznatkov čo sa týka pestovania na
stromoch ... Aj keď moje pestovanie nebolo bohviečo fakt nie ale bolo to prvé na strome kde som zozbieral cenné informácie na ďalšie sezónni...

výhody :
-najvetšia šanca že vám ich nikdo neukradne
-keď sadíte na vyšší strom máte velkú šancu že vám slnko bude svietit od rána
do večera ..ale musíte zvolit vhodnú stranu
-pestujete v nádobe to znači lepšie dávkovanie hnojív taktiež ich možte kedy
kolvek premiestniť
-jednoduchšia ochrana proti pôdním škodcom,plevelom

Zápory :
-častejšia zálívka vodou takže pokial nemáte žavlažovací sýstem
nebudete mat pekne rastliny to bol najvetši problém umna nedostatok
vody
-nie každý je schopný liest na strom do určitej výšky plus rátajte tím že ak nemáte drenáž v kvetináči a máte na spodku dieru a začnete polievt od vrchu zo stromu bude vodopád ...
- obmedzení počet kusou na jednom mieste
- kýtký budu v kvetináči takže pokial nezvolíte správnu veľkosť kvetináča=nedostatok miesta pre korene....

Takže ak sa rozhodnete pestovať kýtký na strome odporúčam určite samozavlažovací sys. ja som skúšal primitívnu verziu 2L flaša do štupľu som spravil dieru a zahrabal cca 5cm do zemi...Umna to fungovalo na 70%
taktiež nemusíte použiť drahé horolezecké lána pokiaľ ich nevlastníte postačí vám obyčajný špagát ja som ho kúpil do potravín kde písali že ma hmotnosť 100KG takže aj so špagátom sa tá uviazať no musíte sa stým pohrať..taktiež odporúčam kýtki zaštipovat a ohýbat čim ziskate vetší priestor pre každu rastlinku a čo sa týka cirkulácie vzduchu tak na strome to je nádhera fúka tam pekný vetrík takže pliesen sa určite tiež zminimalizuje
ale ak máte vetšie rastliný ako 1m odporúčam ich priviazat nech ich ten vetrík nezlomí ja som mal prckou takže som ich ani priviazaných nemal..
tento rok som skúsil pestovat na záhone teda v pode môžem si to pochválit hlavne tým že maju viac vodi ale určite som mal viac starosti ochranit to pred zverou=ohrada a taktiež mam vetši nepokoj v duši preto že na zemi niesú až tak v bezpečí ale určite verím že pestovanie na stromoch si čo raz viac ludí oblúbja a zistia že to má viac výhod než nevýhod

PEACE :O

Možno teraz som dosť high, ale pojdem este vyssie

Old Post 09-08-2014 v 16:19 PM
WNM je offline   Profil uživatele WNM   Find more posts by WNM   Foto galerie člena WNM   Click here to Send WNM a Private Message   Add WNM to your buddy list     Navštiv homepage uživatele WNM! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dedoverde
Stálý Člen

Karma uživatele dedoverde - 95% PěstitelskáKarma uživatele dedoverde - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 961

Čaute záhradníci,
Tak tiež sa podelím so svojimi skúsenosťami s pestovaním na strome, kedže som sa rozhodol, že obnovím svoje staré miestečko (viď. https://grower.cz/forum/showthread.p...357#post1097357 )
Pre tých čo sa boja čoriek a lesnej zvery je toto asi najlepšia voľba (presne pre to to robím aj ja ) Ak sa rozhodnote, že do toho idete najdôležitejšie je nájsť si vhodný strom ktorý by mal spĺňať nasledujúce parametre:
1. Dostatočna výška (k tomu sa asi netreba vyjadrovať )
2. Slnečne miesto
3. Musí sa dať na ten strom vyštverať
Môj strom je na kopci čo dá dosť zabrať kým sa k nemu dostanem a ešte sa ňam musím štverať celý zadychčaný.
Je to taký rozdvojený strom čiže má dva kmene - lepšie sa po ňom lezie a lepšie sa naň dajú pripevniť kvetináče. Cestičku na strom je dobré si dostatočne upraviť, možno poopilovať nejaké konáre - pozor nesmie to byť moc okaté. Kvetináče sa nachádzajú tak v 8m výške čiže nie úplne na vrcholku. Nepoužívam žiadne istenie ale určite ho odporučam minimalne sa priviazať nejakým lanom. Ked kvetináče nedáte úplne na vrcholok je dôležité zabezbečiť dostatok svetla spílením okolitých konárov. Sú aplikácie ktoré vám ukážu polohu slnka v určitých hodinách, takže netreba píliť úplne všetky dookola. Ja som sa tento rok už poučil a vypílil som tri poschodia konárov a zhruba od 11 až do večera to má plnú dávku svetla bez nejakých tieňov. Je dôležité dbať aj na správne zavlažovanie, lebo určite tam nebude chodiť každý týždeň to poliať. Mám to momentálne vypočítané, že voda by mi mala vydržať mesiac min. dva týždne. Najťahšie na tomto všetkom je dotrepať všetko potrebné hore na strom ale ked sa vám to už podarí, môžem vám garantovať, že si budete uživať každú dalšiu návštevu stromu hlavne to lezenie hore plné očakávaní, keď už odspodu vidíte kvetináče a neviete čo tam bude a potom BUM a pekné prekvapenie . Posledný mesiac sme mali nejaké prízemné mrazy ale vďaka tomu, že je to vyššie tak to prežilo bez absolutne žiadnej ujmy. Ked sa mi tentoročný pest podarí určite tu založím tému ktorá bude mapovať celý priebeh zatial sa mi to tu nechce zaspamovávať nejakým neúspechom. Daľším stromokocúrom prajem veľa úspechu s týmto systémom a hlavne pevné nohy sem tam to hore riadne fúka
Ps. Keby si vás hore dakto všimol môžte sa skúsiť vyhovoriť že radi leziete na stromy a odtial si fotíte krajinu, alebo že tam máte nejakú fotovúdku mapujúcu zmeny v lese.

https://www.youtube.com/watch?v=E_twblEE0nA

Old Post 23-05-2016 v 06:20 AM
dedoverde je offline   Profil uživatele dedoverde   Find more posts by dedoverde   Foto galerie člena dedoverde   Click here to Send dedoverde a Private Message   Add dedoverde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dedoverde
Stálý Člen

Karma uživatele dedoverde - 95% PěstitelskáKarma uživatele dedoverde - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 962

http://www.mojevideo.sk/video/274fa...s_velkym_f.html
ako musím tu hodiť ešte toto video to už je iný level ty kokso

https://www.youtube.com/watch?v=E_twblEE0nA

Old Post 26-05-2016 v 20:08 PM
dedoverde je offline   Profil uživatele dedoverde   Find more posts by dedoverde   Foto galerie člena dedoverde   Click here to Send dedoverde a Private Message   Add dedoverde to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 963

citace:
Původní příspěvek od dedoverde
http://www.mojevideo.sk/video/274fa...s_velkym_f.html
ako musím tu hodiť ešte toto video to už je iný level ty kokso

Ty vole... Nahoru vylézt... ok, ale dolu. Nebo tam nataht ty věci.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 26-05-2016 v 20:24 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
lecram
Nový Člen

Karma uživatele lecram - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 964

poradi niekto, dal niekto na strom aj AF? skuste niekto fotku upenenia na strome

Old Post 18-04-2017 v 18:20 PM
lecram je offline   Profil uživatele lecram   Find more posts by lecram   Foto galerie člena lecram   Click here to Send lecram a Private Message   Add lecram to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
barneyfarmaris
Stálý Člen

Karma uživatele barneyfarmaris - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 965

[účet odstraněn]

Old Post 13-05-2017 v 15:24 PM
barneyfarmaris je offline   Profil uživatele barneyfarmaris   Find more posts by barneyfarmaris   Foto galerie člena barneyfarmaris   Click here to Send barneyfarmaris a Private Message   Add barneyfarmaris to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

pjest na stromu Příspěvek č. 966

zdar groweri tak tady zacina muj první pest na stromech po dlouhem informovani tady jsem to rozjel 2 special kush celkem mají asi neceli mesic prva predpest pak sli na strom mazec to tam vse natahat nezda seto ale jeto fuska 2 dvacetiltrovi kyble univerzal substrat a perlit zatím jedou pekne hnojky boobiz rust a ktomu lignohumat

komu se neleni tomu se zeleni

Old Post 22-05-2017 v 17:44 PM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Karma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% PěstitelskáKarma uživatele sakumprdum - 99% Pěstitelská

Příspěvek č. 967

foceno mobilem tak zadna slava aspoň tak

Old Post 22-05-2017 v 17:48 PM
sakumprdum je offline   Profil uživatele sakumprdum   Find more posts by sakumprdum   Foto galerie člena sakumprdum   Click here to Send sakumprdum a Private Message   Add sakumprdum to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 968

tady mam další stromikkkk a jsou to 12l kyble dnes presazen kalasnikov a další pude az za tyden jsem zvedav co stoho bude txch gramu uvitam jakokoliv radu tak se mejte

Old Post 22-05-2017 v 17:51 PM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 969

dnes jsem je skotroloval a holky zase popojeli

Old Post 29-05-2017 v 11:04 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Škůdci Příspěvek č. 970

2 sp kush a ty jsem dnes ohnul a druhy strom 2 kalsnikov jsou tam kratce tak 3tyden

Old Post 29-05-2017 v 11:08 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 971

kalasnici

Old Post 29-05-2017 v 11:10 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 972

caute tady pridavam foto 2 kusi special kush pekne zase povyrostli mají kolem 50cm biobiz a lignohumat jim smakuje

Old Post 03-06-2017 v 22:17 PM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 973

zdarec pridavam něco ze strmu holky zase popojeli anic jim nechyby tak dostali další davku hnojiv od biobizz heaven a guáno z hostic tak zase pocase něco prihodim caute

Old Post 17-06-2017 v 17:12 PM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 974

caute ,dnes jsem udelal foto kalašniku na smrčku jedou si v12l ketinacich trocha jsem je pozohyba a zalil s biobizz 2ml mají asi nejakych 70cm a ještě urcite povyrostou jinak vypadaji zdravel

Old Post 30-06-2017 v 11:49 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 975

zdarec ve spolek tak nam to zase okus pojelo jen se to spatne foti není si kde sednou a je to kusek od koruny stromu a nejde to fotit z vrsku no priste skusim lip nafotteit 2 krasavci od royal special kush ca

Old Post 23-07-2017 v 13:22 PM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 976

Čaute,tak pomali to jde do kvetu no tak doufam ze to bude koncem zaři,a bez plisne na tom strome to se vlkost nedrži a fouka tak doufam to bude ok

Old Post 05-09-2017 v 10:09 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 977

sp kush

Old Post 05-09-2017 v 10:14 AM
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 978

pohled ze spodu

Old Post 05-09-2017 v 10:15 AM
TommyH
Stálý Člen

Karma uživatele TommyH - 85% PěstitelskáKarma uživatele TommyH - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 979

To je pecka příští rok si jdu taky zahrát na Tarzana

Old Post 11-09-2017 v 22:38 PM
TommyH je offline   Profil uživatele TommyH   Find more posts by TommyH   Foto galerie člena TommyH   Click here to Send TommyH a Private Message   Add TommyH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 980

jo kamarade pěkne naročny sport ty stromi

Old Post 12-09-2017 v 19:45 PM
tgun
Stálý Člen

Karma uživatele tgun - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 981

Zdar, na stromě jsem jsem používal kanystr s vodou a tropf blumat. Zalévá jen když je opravdu sucho. Ideálně přidělat jednu nádobu přímo ke stromu a do ní dát další s kytkou..

tgun .. Mavericku, ty bejku jeden, chci s tebou spát teď nebo nikdy.

Old Post 29-09-2017 v 11:16 AM
tgun je offline   Profil uživatele tgun   Find more posts by tgun   Foto galerie člena tgun   Click here to Send tgun a Private Message   Add tgun to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
cannaBOY
Stálý Člen

Karma uživatele cannaBOY - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 982

Držím vám palce chlapci, nikdy by ma nenapadlo že aj na strome sa dá úspešne vypestovať.

Old Post 01-10-2017 v 11:09 AM
cannaBOY je offline   Profil uživatele cannaBOY   Find more posts by cannaBOY   Foto galerie člena cannaBOY   Click here to Send cannaBOY a Private Message   Add cannaBOY to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 983

zdarec tak pomohl by aj hydro gel namíchat do hliny,prosimte co to je ten trompf blumat

Old Post 01-10-2017 v 14:43 PM
blizna
Stálý Člen

Karma uživatele blizna - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 984

snad se vám plíseň vyhne, to by byla prima odměna za tu námahu. SUPER. Bezva nápad i když tedy šichta a ještě docela nebezpečí. Ať se zadaří !

Old Post 03-10-2017 v 17:26 PM
blizna je offline   Profil uživatele blizna   Find more posts by blizna   Foto galerie člena blizna   Click here to Send blizna a Private Message   Add blizna to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Reggaemanista
Stálý Člen

Karma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% PěstitelskáKarma uživatele Reggaemanista - 71% Pěstitelská

Příspěvek č. 985

Zdravím,
letos se chystám pěstovat na stromě/smrku, už tam mám nainstalované vědro (cca 20-25L), stačí jen na jaře dosypat hlínu a zasadit rostlinu...Smrk je sice už suchý, ale drží dobře. Až bude nasazeno založím thread.
Omluvte mou zadýchanost a třepavou ruku .

https://youtu.be/f0MnMa-OGEQ

Old Post 29-01-2018 v 13:13 PM
Reggaemanista je offline   Profil uživatele Reggaemanista   Find more posts by Reggaemanista   Foto galerie člena Reggaemanista   Click here to Send Reggaemanista a Private Message   Add Reggaemanista to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 986

Zdarec,taky prdnu letos něco na stromi loni jsem mnel 4kytky a nikdo mi to nečornul doufam že to bude tak aj tento rok ale zamaskuj si to.Kolem jehliči a klacky vypada to pak jako hnizdo ze spodu,ale bacha na hubaře ")))

Old Post 29-01-2018 v 15:26 PM
panpanvicka
Stálý Člen

Karma uživatele panpanvicka - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 987

Jen se chci chlapy zeptat. Posledni dobou strašně málo prší.... Jak to řešíte?
Jinak palec hore obdivuju a super nápad

Old Post 29-01-2018 v 20:48 PM
panpanvicka je offline   Profil uživatele panpanvicka   Find more posts by panpanvicka   Foto galerie člena panpanvicka   Click here to Send panpanvicka a Private Message   Add panpanvicka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jolandovec
Nový Člen

Karma uživatele jolandovec - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 988

5l petka s uzkou hadickou primo do kyblu, potom jednou za dva tydny doplnovat ale bacha, do uriznutyho dna muze spadnout nejaka mala zver a utopit se

Have a nice day

Old Post 15-04-2018 v 12:14 PM
jolandovec je offline   Profil uživatele jolandovec   Find more posts by jolandovec   Foto galerie člena jolandovec   Click here to Send jolandovec a Private Message   Add jolandovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sakumprdum
Stálý Člen

Příspěvek č. 989

Letos budu davat zase tet budu do hliny přidavat hydrogel tak uvidíme efekt.

Old Post 15-04-2018 v 17:17 PM
Mountain_Wolf
Nový Člen

Karma uživatele Mountain_Wolf - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 990

Ahojte. prvy krat som sa inšpiroval pestovanim na strome videom na youtube, kde chalan pestoval hrozne vysoko na nejakom strome vo vedrach a mal nato napojene automaticke zavlažovanie. Povedal som si, že sa môžem vykašlať aby som každy raz platil klamarom 10euro za gečko volakej sračky, ktora mi vydržala max. štyri dni. Tak som teda nepretržite skumal videa na nete, čital članky a čakal na jarne obdobie. Rozhodol som sa nakupiť 20litrove kyble a nejake vybavenie včetne kokosoveho substratu, hnojiva, semienok zo slovenskeho groweru. Rozhodol som sa pre Skunk#1 feminizovany od Sensi seed banky, nakolko je dosť rezistentny a pisali že odpušťa chyby.
Popravde som tie kyble najprv zakopal do zeme, ale netrvalo dlho a slizniaky zautočili, tak som musel vyhladať vhodne miesto, kde to uložim na rôzne stromy. Nakoniec som našiel obrovsky ohradeny družstevny pozemok ktory siaha až do lesa a tam som objavil vhodne stromy. Trochu bol problem doma s nakličenim semienok, ale pomohol som im skalpelom. Vysledok môjho snaženia najdete v galerii pod prispevkom.
-Sensi seed banka (Skunk #1 feminized)
-Plagron coco substrat
-Hesi coco hnojivo (rast 3ml/liter kvet 5ml/kvet)

Minuly rok som trochu zaexperimentoval a posadil som na strom dve vedra vedla seba v ktorych boli Hindu Kush od sensi. Tiež bol problem s nakličenim..nechceli im prasknuť plašte, pričom som dal pozor na všetky faktory. Opeť pomohol skalpel ktory situaciu zachranil. Celkom ma zaujala technika SCROG (sieťkovanie), tak som sa nato dal lenže rastliny bohužial nestihli plne dokvitnuť, nakolko Hindu je vhodne skor pre indoor a nie out. Za pokus to stalo ..ale uroda vydržala horko ťažko do tejto jary.
-Sensi seeds (Hindu Kush)
-Plagron coco (ostal z minuleho roka)
-Hesi coco hnojivo (rast 3ml/liter kvet5ml/liter)..tiež trochu ostalo z minuleho roka, tak sa iba doobjednalo ešte jedno

Tento rok som sa rozhodol objednať semienka priamo zo Sensi seed banky z NL, nakolko už nedôverujem tym slovenskym zdieračom...aspoň nie čo sa tyka semien a ich uskladnenia. Zvolil som staru osvedčenu klasiku Skunk #1 feminized, ktory nesklamal. -Podla mňa- rychloschnuci kokosovy substrat som zamenil za batmix od plagronu, pričom počiatočny rast idem v kokose...ale už som po ubehnuti 16tich dni presadil do batmixu. Hnojiva som zvolil tiež ine, a to od plagronu Alga grow a Alga bloom, ktore budem velmi opatrne davkovať aby som si nespalil šlečny. Tento rok som zainvestoval aj do prevencie pred žravym hmyzom a to pripravkom od firmy APTUS. Tri rastliny budu na rôznych stromoch vo vedrach maskovanych kamuflažou, jedna bude doma za oknom a posledna bude pokusna a ta pôjde do vykopanej jamy na luke, ktoru naplnim tiež batmixom. Pokusna preto, že sa ukaže či mi to nahodou neobžeru srny, alebo kravy ak ich tam nedajbože vypustia
-Sensi seeds banka (Skunk #1 feminized 5x)
-Plagron Batmix 50litrov 2x
-Plagron Alga grow (2-3-4ml/liter)..podla obdobia
-Plagron Alga bloom (3-4ml/liter)
-Aptus dislike (etericky bio pripravok na odpudenie saveho, žraveho a ineho hmyzu)

S pozdravom Mountain_Wolf

Old Post 12-05-2018 v 18:51 PM
Mountain_Wolf je offline   Profil uživatele Mountain_Wolf   Find more posts by Mountain_Wolf   Foto galerie člena Mountain_Wolf   Click here to Send Mountain_Wolf a Private Message   Add Mountain_Wolf to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Zedy
Vidlák Hlínomil

Karma uživatele Zedy - 76% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 991

-Topic closed-

Pokračujte zde:

Pěstování na stromech II.

Old Post 19-06-2018 v 00:02 AM
Zedy je offline   Profil uživatele Zedy   Find more posts by Zedy   Foto galerie člena Zedy   Click here to Send Zedy a Private Message   Add Zedy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Zedy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás