Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Léčitelství » Konopná mast v obrazech.
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 96

mopslík: hele, dík za info. zrovna jsem přemýšlel o tom, do čeho tu mast natočím. Lékarna mně napadla jako zdroj dobrých nádob, jenomže jsem si říkal, zda vůbec vedou takovej sortiment pro obyčejný smrtelníky .)

Old Post 18-10-2006 v 00:06 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 97

Takže pro lidi, kt se chystají dělat mast. Kdyby si třeba říkali, že sádlo, ceres a jiné produkty jsou levnější a dostupnější. Moc tomu tak není.

3 kg žluté vazelíny jsem koupil za 385 kč /1 kg = 128 kč/

Miska s víkem o objemu 80 ml 6 kč

Doufejme jen, že toto není reklama!

Old Post 23-10-2006 v 16:24 PM
Krychle
Sťatý Člen

Příspěvek č. 98

Jen doplnim, ze u nas maji 30ml kelimky za 4 Kc a 50ml na 5 Kc

mopslik: Opravdu s tou cenou tomu tak moc neni, ciste sadlo opravdu moc nestoji
Pri vyrobe cehokoli s predurcenim lecit se snazim vychazet ze surovin dostupnych v prirodnich podminkach, tezko najdes veprika s podkozni vrstvou zlute lekarske vazeliny
Ale to je samozrejme vec nazoru, tak me prosim, pani lekarnici, neukamenujte

Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow
Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so

Old Post 23-10-2006 v 21:00 PM
Krychle je offline   Profil uživatele Krychle   Find more posts by Krychle   Foto galerie člena Krychle   Click here to Send Krychle a Private Message   Add Krychle to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 99

Krychličko,

jj s těma miskama to jde uměrně, čím větší, tím dražší...

Neberte mě zase tak vážně co jsem psal, bylo to myšleno trošku jinak /aby se lidi nebáli, že vazelína je nějak předražená/. btw. jak říkáš sádlo opravdu moc nestojí, já ho napříkal mohu mít úplně zadarmo
Ale nepoužívám ho z jednoho prostého důvodu... mast bude v tuto chvíli pro 19 lidí a člověk nikdy neví ke komu se ještě dostane. Každý člověk je takříkajíc originál s různými problémy a setkal jsem se s pár lidmi kt. měli ošklivou vyrážku právě na oné vepřové sádlo. Proto raději volím tuto metodu. Kdybych na stoprocent věděl, že sádlo nikomu nevadí, půjdu určitě do toho.
To já vím, že vepříci nevlastní vazelínu, ale čoveče mohli by

Old Post 23-10-2006 v 21:14 PM
eNDy
Stálý Člen

Karma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% PěstitelskáKarma uživatele eNDy - 70% Pěstitelská

Příspěvek č. 100

zdravim mastickarov
taaakze.. rad by som si spravil vlastnu mast tiez. mam k dispozici konopnu susinu-modely ktore si nakupil pestovatel zacatecnik (urcene na predaj) jenze nevedel ako sa o to ma starat a co a ako.. tak sa mu to cele oprcalo a on sa s tym s...at nechce (odstranovat semena) tak to chcel vyhodit!
tak som mu dal navrh... viem o nom ze ma lupenku (psoriaza) tak isto ako moj bracho aj mati..tak som mu navrhol nech to nevyhadzuje..nech to nasusi a nech mi to da a ja z toho spravim liecivu mast ktora mu (mozno) pomoze... lepsie ako to vyhodit.

moja otazka znie.. mozem pouzit pomerne potentny material? preukaze sa to nejako na masti, myslim tym psychoaktivne ucinky.. ako viem tak THC a ine cannabiniody sa rozpustaju v tukoch (mast) a v alkohole.. otazka znie..ked sa s tym clovek natrie a vsaje jeho pokozka tuk s thc, bude to mat nejaky efekt? alebo mam len bujnu fantaziu?
posledna otazka- co si myslite pomoze to na lupenku?

dakujem. peace nice thread!!!

Old Post 24-10-2006 v 01:18 AM
eNDy je offline   Profil uživatele eNDy   Find more posts by eNDy   Foto galerie člena eNDy   Click here to Send eNDy a Private Message   Add eNDy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:27 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás