Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Postrik hnojivem za svetla, by mohl zpusobit to, ze se kapka rychle odparuje a list nestaci vstrebat hnojku. Hnojivo se ve zmensujici kapce koncentruje stale vic a vic az po odpareni kapky zustane na listu maly flicek hnojiva, ktery lokalne spali list.
Hmno, nevím jak vy..ale já sem slyšel že už na květu by se kytky neměly njak moc stříkiat. Kqůli plísním který můžou vzniknout a paliczkách a taky dyž stříkáte ještě s hnojkou tak ty paliczky se prej toho hnojva nějak nezbavujou (mylsím jako při flushingu) a pak hulíte knojku. Nevím co je na tom pravdy, tak by mě to zajímalo..jinak pěkný, ale mohlo by těch fotek být míň..přece jen některý sou hoodně stejný..ale dobrý... za ten scrog k+
tak jo beru na vedomi s hnojkou uz postrikovat nebudu.
A taky zkusim nefotit,ale neslibuju ze to vydrzim.Pokusim se vydrzet 10 dni.Jednou uz jsem vydrzel 5 :-)))
já sem to bral jen jako téma do diskuze, nevím to 100%, tak sem se chtěl zeptat jaký s tím má kdo skušenosti... ale připadá mi to docela logický.
Nejde mi o to ať nefotíš, jde mi o to že některýfotky jsou hoodně stejný... taky dyž vybírám foky, tak se snažím dávat zůznorodý... jeden pohled a 5x zmáčklá spoušť je plýtvání... ale víš jak..zjebat tě za to nemůžu...
Teďka si připadám jak nějakej kazatel... máš to fakt pěkný a něch si místo v galerce (není omezená ale víš jak to myslím) na pořádný paliczky, páč jestli tohle dotáhneš tak jak jsi to načal tak to bude masakr... fandim ti ať ti to dopadne jako sroogovi, kterej je velkej vzor pro scrog fans a nejen pro ně