Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Znamenat to nemusi,ale vetsinou tomu neco chybi..a to neco je zaplcnuty hwezdnym obsazenim, prachama a velkou reklamou...
No jasne, dokumenty suo bozi, neavno sem zkouknul makrokosmos.
Mimochodem, trocha prdele neuskodi, mrknete na todle: http://www.lzive.cz/article.php?sid...order=0&thold=0
hele, newim jestli to něgdo zaregistroval, ale včera byl na CT2 - Nahý oběd od Burroughse - knížka samo lepší, ale i ve filmu byly některý věci pěkně hnusný
2rolnik: Nojo,kazdej ma holt "inej fkus"...Ale,jestli jsi to vypnul po 15-ti minutach,tak.....sorry,ale kritia nejni na snade Ocenuju ceskou,nezavislou tvorbu...Ohledne braku sem nesral z hula(ikdyz jedem z mala filmu,kde se vyskytuje huleni a herec umi ubalit brko,ale z toho,jak to bylo podany,vyborny herecky vykony(Iggy,Pica muzik,ty tri typci,Baara,az na korna,ten byl takej umelej) Byl to levnej ceskej filmek,bez sasranyho hepyendu,kterej amici cpou do kazdyho filmu.. Ale samo,ze to nebyly jediny dva cesky filmy,co mne v poslledni dobe zaujaly, treba jedna ruka netleska, cesta z mesta(z mesta cesta),kouř,nebo jiz zminovany spalovac mrtvol..
nedavno sem videl nudu v brne(zhuleny-brutal) a scary movie 3(ozraly-taky brutal) - doporucuju, jinak rad vzpominam na jedna ruka netleska, jay&silent bob, ali g, strach&hnus v las vegas, vsechny futuramy, a spoustu dalsich na ktere si nevzpomenu a spousty dalsich co me zatim minuly . . .
calgon: to si piš že nám Stanley Kubrick něco říká, a nejenom něco...
spalovač to je klasika, úplně skvěle udělanej film - a hlavně Mili, z něho sem měl dost !
jo a Nahej oběd - to bylo psycho od začátku do konce... páč sem byl unavenej, tak sem mezitím průběžně pousínal a vždycky když sem se vzbudil tak sem se lek jak prase - ta šílená služebná jak bičuje velkýho brouka s lidskou prdeli a v pravdě je to psací stroj.
"Je čas si zahrát na Viléma Tella..."
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
2Chemik:
jooo Podfu(c)k je hustej filmeček má to stejnej podklad jako Pulp fiction
3 nebo 4 příběhy a pak se sejdou fagt krutárna vypečenej ještě lepší
No pkud bych měl odpovědět přesně na název threadu tak musim o5 zmínit Scary Movie trojku. Dali sme si jí znova na kompu totálně zkouřený asi ve čtyřech lidech a ještě teď mě bolí břicho jak sme se u toho tlemili (někerý scénky asi tak stokrát vracený a tak). Doporučuju. Jelikož u těhle filmů ani tak nejde o děj, takže vám vlastně ani nic neuteče Fakt pekelnej výsmah
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
posledni film na kterym sem byl v kine je KILL BILL. narez. genialni tarantino a genialni uma thurman. ale nevidel ste nekdo 21gramu???? ja na to chci jit do kina jenze jediny co o tom filmu vim je ze ho reziroval ten samej chlapek co natocil i amores perros. (mimochodem hodne moc povedenj film)
Vcera jsem byl na Scary Movie 3.Abych pravdu rekl...cekal jsem od toho vic.Sice to byla celkem prdel,ale predchozi dily se mi zdali lepsi.Kazdopadne nejlepsi hlaska byla na konci,jak se zmenila ta zruda na hodnou holcicku a rika ze je rada ze uz nemusi vrazdit atd...A oni ji rikaji: "vazne?" a ona : " NE,DELAM SI PRDEL!!!"
"Nikdy nedostaneš druhou šanci udělat první dojem."
taker: tak jsem si to spletl a místo SM3 jsem měl doma Prcičky 3. je to takový hodně průměrný teenage filmeček a ani jsem ho nedokoukal do konce, protože to nestálo za to.
Tak tomu říkám smůla, to by dokázalo jednomu zkazit den
(místo SM3 Prcičky3 - no nic tak sháněj )
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
naštěstí v záloze jsem měl Božského Bruce (s Jimem Carrym), Finding Nemo a nedokoukaný Colour Purple. ten Bruce byl minimálně o třídu lepší než Prcičky3 a Colour Purple byl spolu s Finding Nemo zvolen filmem večera