Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zacinam hledat flek ,sazet ted v nejblisi dobe tak snad noname,asi jen tak pro zabavu .....ale pri dnesnim pocasi a pote ze u nas skoro zadna zima nebyla tak nevim
Kdy začít sázet, to je jasný- víceméně podle počasí. Spíš by mě zajímalo, kdy přestat? Jak pozdě vysazený kytky ještě zvládnou nějak smysluplně narůst a dokvíst-- vaše zkušenosti?
Já sadil a dokvet moc dobrý řízky Domin tuchám nějak začátkem srpna. Ale dl jse zatím nezašel
Zdarec, taky by mě zajímalo spíše kdy přestat...
Každým rokem sadím do skleníku později a později, loni jsem tam dával řízky které měli tak 5 pater 20 července a stejně to udělalo dva a půl metru (letos tam dám předpěstované řezy už v dubnu a zkusím zatemňovat a v červencu nasadím druhou várku..)
Jinak běžně sadím koncem března zač dubna a ze samic pak beru řízky, které sadím ven až do půlky srpna...loni jsem dal čerstvě zakořeněnou ven do 10l kýblu 20 srpna začala nakvítat 8. září a bral jsem ji 30.10. a bylo z ní 28g suchýho...
Takže, kdy přestat?? Myslím, že i týden růstu by 3 řezanům v obyčejným truhlíku stačilo a by měl člověk aspoň 3 x 15 géček, dobré nálady na zimu...tak kurňa ogaři nebuďte líní a řízkujte a sázejte co to dá!! :-))))