Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jak mám říct přítelkyní, že hulim? ( huleni vs partnerka)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 18 19 20 21 22 »

Co se stane když ji s tím obeznámím
This poll is closed.
Pochopí to.... 49 49.49%
Chvilku semnou nebude mluvit, ale bude to v pořádku 23 23.23%
Dá mi ultimátum, ganja nebo ona 20 20.20%
Rozejde se semnou 7 7.07%
Total: 99 votes 100%
  [Edit Poll (moderators only)]

Autor
Téma 
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 305

Hawke: co když řekne NE, zvedne se a odejde?

!

Po pár letech zpět.

Old Post 26-02-2007 v 09:59 AM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 306

Ježišmarja, prostě ji zkus pozvat na špeka a uvidíš jestli si dá nebo ne. Když ne, tak ne, a když jo tak jo. I kdyby si nedala, pokud tě má fakt ráda takovýho jakej seš tak ti to rozmlouvat moc nebude, maximálně si sem tam rejpne. Pokud to ovšem není nějaká ortodoxní nehulička, to by ti asi urazila pazoury No a pokud to pro ni bude znamenat vážnej problém, tak aspoň budeš ít jasno v tom, že tě nemá ráda takovýho jakej jsi, ale takovýho jakýho tě chce mít ona.

Viva México!

Old Post 26-02-2007 v 11:41 AM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 307

Kluci,to je od vas pěkny,že mu chcete poradit,ale on už jí to dávno řekl. Jinak co jsem si to pročítala,tak si myslim,že už to stejně dávno věděla,mame vas pročihly.

Old Post 26-02-2007 v 16:10 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soul Rebel
Gangster

Karma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% PěstitelskáKarma uživatele Soul Rebel - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 308

Hanulko, Hanulko... si jen myslíš

Na Novém 2oo8
V Malinách 2oo7
RaggaKings
BIG BROTHER IS WATCHING YOU ...on minichat

Old Post 26-02-2007 v 16:15 PM
Soul Rebel je offline   Profil uživatele Soul Rebel   Find more posts by Soul Rebel   Foto galerie člena Soul Rebel   Click here to Send Soul Rebel a Private Message   Add Soul Rebel to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ondřej
Stálý Člen

Karma uživatele Ondřej - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 309

Hanulko, opak je pravdou, ve skutečnosti mají chlapi pročíhlý ženský

Viva México!

Old Post 26-02-2007 v 16:35 PM
Ondřej je offline   Profil uživatele Ondřej   Find more posts by Ondřej   Foto galerie člena Ondřej   Click here to Send Ondřej a Private Message   Add Ondřej to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Ondřej! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Příspěvek č. 310

citace:
Původní příspěvek od mirkoff
já si stejně myslim, že tady má někdo jenom plnou hubu keců a zapíchá si tak dvakrát do roka

konečně někdo kdo to trefil bod pro mirkoffa a zároveň jeden pohled na věc,
ten druhý je pohled ze ženského světa a i ten má svou nezamluvitelnou pravdu.souhlasím stopro se všema tu presentovanýma ženskýma názorama,ale je tu i pohled třetí
a ten chtě nechtě existuje, a to takový, že někdy to nespání s druhým vážně znamená počáteční konec a fuck!

cosa nostra

Old Post 26-02-2007 v 17:13 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Karma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% PěstitelskáKarma uživatele Hanulkááá - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 311

Jay-jay:to je sice možny,že nespaní s druhym znamená počáteční konec,ale ona snim spat nechtěla.protože měla svoje žensky problemy a to že na ni byl ještě nasranej.... . A když to budu s někym chtít skončit,tak to nebudu řešit tak,že snim přestanu spát.

Old Post 26-02-2007 v 17:47 PM
Hanulkááá je offline   Profil uživatele Hanulkááá   Find more posts by Hanulkááá   Foto galerie člena Hanulkááá   Click here to Send Hanulkááá a Private Message   Add Hanulkááá to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hawke
Stálý Člen

Karma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% PěstitelskáKarma uživatele Hawke - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 312

to: Lahvan_FlaskiCZ

V tom případě bych byl pro variantu FUCK OFF. Řekl bych jí, že do té doby, než jsem jí dal najevo že kouřím trávu, bylo všechno v pohodě. Nic jí na mě nevadilo, tak nechápu, proč by náš vztah taková malicherná věc měla změnit... Pokud by tohle neuznala, tak bych se s ní, jako partnerkou, neměl o čem bavit....

Nevím, každý jak chce, ale takhle sem to už kdysi řešil i já... a osvědčilo se to Nadruhé straně, každý je samostatné idividuum a jedině ten nejbližší ví, co si k té své může dovolit...

Mír s Vámi a s Vašimi Ženami

Kdykoliv, kdy chceš, seš volnej jak pták.
Jan Werich

!!! GardenGrow 2008 !!! - Nejvhodnější stát na pěstění - Násilí = SHIT! - Účinnost ganjové masti - Kouřit či nekouřit ?

Old Post 27-02-2007 v 10:11 AM
Hawke je offline   Profil uživatele Hawke   Find more posts by Hawke   Foto galerie člena Hawke   Click here to Send Hawke a Private Message   Add Hawke to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Hanulkááá

Příspěvek č. 313

grass:tak proč se na ten thread vubec díváš,když tě to nezajímá?!!! Jestli sis nevšiml,tak se tu řeší i jiny věci než pěstování a smysl tvého příspěvku vůbec nechapu. Taky mi to spíš připadá,že ti je 15 a to bravo si určitě ještě kupuješ!!!

Old Post 27-02-2007 v 10:20 AM
party_zan
Stálý Člen

Karma uživatele party_zan - 0% Pěstitelská

Palec dolů suhlas Příspěvek č. 314

mas pravdu hanulko...

ved aj hulici su len ludia a musia sa bavit aj o inom nez len o pestovani.

no a k ludom ktori nechapu ze ich partner huli,
kde ich stretavate?
ako sa vobec zoznamit a zacat chodit s niekym, kto nema rovnake alebo aspon podobne zaluby a nazory?

to fakt nechapem...

ganja rulezzz

Old Post 27-02-2007 v 11:07 AM
party_zan je offline   Profil uživatele party_zan   Find more posts by party_zan   Foto galerie člena party_zan   Click here to Send party_zan a Private Message   Add party_zan to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jay-jay
Stálý Člen

Karma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% PěstitelskáKarma uživatele Jay-jay - 69% Pěstitelská

Re: suhlas Příspěvek č. 315

citace:
Původní příspěvek od party_zan
mas pravdu hanulko...

ved aj hulici su len ludia a musia sa bavit aj o inom nez len o pestovani.

no a k ludom ktori nechapu ze ich partner huli,
kde ich stretavate?
ako sa vobec zoznamit a zacat chodit s niekym, kto nema rovnake alebo aspon podobne zaluby a nazory?

to fakt nechapem...

nekecej,huliči jsou něco víc!když nás uhodí,necítíme to,když vtipkují,nebudeme se smát!!!

hanulka:
já jsem ale nemluvil k tomuhle případu.někdy to tak je prostě a svým jednostranným názorem se stavíš na jeho úroveň a slepé vidění věci.některé ženské jsou,stejně jako chlapi,pěkné svině

cosa nostra

Old Post 27-02-2007 v 13:15 PM
Jay-jay je offline   Profil uživatele Jay-jay   Find more posts by Jay-jay   Foto galerie člena Jay-jay   Click here to Send Jay-jay a Private Message   Add Jay-jay to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Karma uživatele Kubííííík - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 316

Jay-jay tak mi to tak připada,že tě někdy nějaka ženska podvedla. Jinak je samozřejmě pravda,že i žensky mužou byt někdy pěkny potvory(záměrně jsem nepoužil slovo svině,pač se mi nelíbí).

Jinak myslim,že se Hanka chtěla jen zastat te holky od ganja joa a nevim proč by se tím měla stavět na jeho úroven?(jestli nějakou uroven vubec má)

Old Post 27-02-2007 v 13:22 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chOdec
účastník silničního provozu

Karma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% PěstitelskáKarma uživatele chOdec - 67% Pěstitelská

Příspěvek č. 317

Kubíííík: A slova jako hajzl, čurák, zmrd, kretén ti v mužském rodě nevadí..?

:: subham astu sarvadžagatam ::

Jak jsem lezl na stromy... :: Ali G - svatyně oddaných :: Zajímavé tipy na originální rande :: Brno - roll´n smoke I,II :: 50W/70W Black Egg by chOdec :: ..neomlouvám cikány! :: Nahrávání zajímavých pořadů z TV - co vy na to?
Jsem si plně vědom skutečnosti, že mé názory jsou subjektivního charakteru, nemám v úmyslu je prezentovat jako objektivní.
Pravidlo č.1: Nelíbí se ti, co říkám? Neargumentuj, stačí mě nařknout z povýšenosti (vševědoucnosti)..

Old Post 27-02-2007 v 13:48 PM
chOdec je offline   Profil uživatele chOdec   Find more posts by chOdec   Foto galerie člena chOdec   Click here to Send chOdec a Private Message   Add chOdec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 318

chOdec:vadí,ale od některych lidí jsem si nato zvykl. Taky mi to občas ujede,ale to když už jsem hodně naštvanej. Tobě by nevadilo,kdyby ti někdo o tvojí ženské říkal,že je svině? Mě teda jo.

Old Post 27-02-2007 v 13:58 PM
Kubííííík je offline   Profil uživatele Kubííííík   Find more posts by Kubííííík   Foto galerie člena Kubííííík   Click here to Send Kubííííík a Private Message   Add Kubííííík to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kubííííík
Stálý Člen

Příspěvek č. 319

grass:nemusiš se hned nasírat,nevšiml jsem si,že by ti tam psala např.kryplíku. Ale zopakuju to co už bylo vyřčeno,je uplně jedno jak sní je dlouho,co má vyřešeny a co vyřešeny nemá,to je všechno jeho věc. Jediny o co tady jde,je to,že chtěl poradit. Rozumnej člověk poradí,mín rozumnej neporadí,ale nemá alespon blby kecy. No a ten poslední,jakej asi?(což je tvuj případ) sem napíše takovou ptakovinu jakou jsi napsal par příspěvků zpátky. Tak at to shrnu:pokud chceš rozumně poradit,tak porad,ale jinak drž víš co. Tohle ber jen jako vysvětlení ne jako nějaky prudění. Chtěl bych vidět těch tvých dalších pár příspěvku,to budou určitě perly.Měj se.

Old Post 27-02-2007 v 15:13 PM
Divoženka
Stálý Člen

Karma uživatele Divoženka - 27% Pěstitelská

Příspěvek č. 320

Myslím,že už to ,že jí nebudeš lhát a řekneš pravdu,to by měla ocenit. Musí tě brát takovýho jakej seš a pokud ve vztahu funguje lhaní či zakazování, nemá to moc cenu. Ale někde to třřeba funguje

Old Post 27-02-2007 v 15:13 PM
Divoženka je offline   Profil uživatele Divoženka   Find more posts by Divoženka   Foto galerie člena Divoženka   Click here to Send Divoženka a Private Message   Add Divoženka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 18:05 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 18 19 20 21 22 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás