Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
po delší době update tak po zastřižení skanilly se toho od posledního fotoupdatu stalo dost marihuanilla už kvete takže sem se rozhodl že ven jí uz cpát nebudu a necham jí v truhlíku do konce života ne fotkách to není pořádně vidět (jen 2mp) ale paličky marihuanilly sou krasně světlo-tmavě purporové paličky mi připomínají trochu samce u kanabisu
čas de dál a mě se zdá že sem přešlechtil marihuanillu jinak na marihuanille už dozrávají paličky a když se kouknu zblízka tak sou slabě osypaný krystálkama první várka fotek pořízena cca 3-5dní
co dodat tohle je druhá várka fotek pořízená dnes ve 00:42 jak jinak než při umělym osvětlení takže kvalita na prd ale aspon něco další update budu dělat nejspíš až dozraje jinak peyotl (lophophora williamsi)je furt stejnej boded by né je to přece kaktus
SKLIZEN! skanilly už probehla konala se dnes osříhal sem velký palice a dal sušit do tmy.marihuanilly pojede další slizně dokud nebude špatný počasí je to autoflower výceletka .
tak v sušeném stavu to vypadá takto a smoke report:popravdě sem očekával slabě relaxační účinky ty se po kouření dostavý a za cca 10min. končí eště skusím udělat čaj. podrobnější smokereport podám až budu mít náladu vyhulit hodně tý marihuanilly a né ganji
tak dneska sem narval asi deset tech palic do ananasovyho tabaku do vodnice a naky ty relaxacni ucinky uz pocituju ale v mensi kocentraci sou to takovy prijemny uvolnujici a relaxacni ucinky neco jako naka slaba sativa edit:jinak si chci stale rozsirovat etnobotanickou zbirku a dnes sem zacal premyslit o wild dagga leonotis leonurus ktery sem jel minulej rok za oknem v poctu deseti kytek je to velmi pekna rostlinka s prijemnymy ucinky ale neni uz nikde k dostani seeds tak kdybyste o necem vedeli dejte sem odkaz dik a vymenil bych klon skanilly za salvia divinorum
Původní příspěvek od Hostage Aky je rozdiel medzi marihuanillou a skanillou?
žádný je to kratší a mín nápadnější marihuanilla od slova marihuana a skanilla od slova skunk edit:všem dík za k+ a takovéhle grow reporty až ke smoke reportům budu mít u více rostlin
Btw., musím tě varovat před tím čajem z marihuanilly, má to silně hořkou chuť, naházel jsem tam snad půl hrnku cukru, plno ovocných čajů a furt se to nedalo pít xD Teda jestli si se sám už nepřesvědčil xD
Původní příspěvek od Guara Btw., musím tě varovat před tím čajem z marihuanilly, má to silně hořkou chuť, naházel jsem tam snad půl hrnku cukru, plno ovocných čajů a furt se to nedalo pít xD Teda jestli si se sám už nepřesvědčil xD
tak přináším konečně malej update kytky rostou a dokonce se začína rozrůstat i japonskej chmel teprv druhý patro ale co no a všim sem si že jap.chmel vypadá jako malej stejně jako ganja ale má jako prví už troj listy a né jednocípí na fotkách japo.chmel první dvě sou z 25.7 a další dvě ze dneška tedy 28.6 .mymochodem pro ty co zajímal můj thread o japonskym chmelu a jeho křížení s ganjou viz.zde https://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=42577 vysvětlím co přesně mam v plánu aby jeden byl samec dej bůh z něho získat pyl a opylit můj klon jh jen pár palic a uvydí se či to de a nebo ne