Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Horkou směs přecedit přes plátno a opět se pokusit s ní dostat maximum tuku.
Ztrátu vaseliny v průběhu celé procedury odhaduji na 10-15% . Mastičku naporcovat do menších kelímků rozdat rodině kamarádům známým a známým jejich známých, prostě rozšiřovat laické veřejnosti obzory a zároveň měnit kladně optiku pohledu na tuhle užasnou bylinu . Uchovávat v chladu!!!
Na co všechno to je dobré : artróza, opar, infekce,oděrky povrchová poranění kůže, revmatizmus, suchá kůže svědění popraskaná kůže ekzém a záněty .
PEACE and POWER
„Každá dokonalá prostopášnost vyžaduje dokonalé volno". (Boudelaire)
Wow, taky sem nedávno mast vyráběl, ale řeknu ti, mám ji více v odstínu zeleném, nežli medovém .
Asi je to tím, že já sem tam tolik palic nenarval (narval jsem je v průběhu měsíce do fajenky.... ) a chytlo mi to víc do zelena...
Jinak to všecko sedí jako u mojí výroby. Škoda, že není dig. foťák kuwa, to by bylo lepčí.
A taky ztráty u mne byli větší, asi 20%.
Jinak blahopřeji k pjeknému výkonu, pádž vypadá, že tvá asi bude mít i větší účinky (více THC a CBD ).
Myslím si, že klidně vydrží dýl (i více jak rok). Protože i když tam nejsou nějaký chemický shity co by tomu prodlužovaly trvanlivost, uložení mimo světlo a hlavně v lednici udělá svoje. A pokud chcete mast uchovat ještě dýl, tak se nebojte kus narvat do mražáku, myslím, že se nic co by ohrozilo účinnost nestane.
A napadlo mne, až jednou za pár (desítek možná ) let bude cannabis legální, založíme si kluci firmu a mohli bysme mast vyrábět ve velkým , co vy na to?
rad bych se te zeptal na tvoje zkusenosti s poslednim krokem vyroby konopne masti a chtel bych si porovnat vysledek, eventuelne vzajene prokonzultovat postup.
Ja jsem v lete mast pokousel taky (vidim ze podle stejneho receptu) a musim rict, ze si s tim poslednim krokem nejsem uplne jisty. O co mi jde.
Rika se tam, ze mas oproti predchozimu povareni "ve vode" vazelinu prevarit na primem ohni, coz znamena flaknout to do hrnce a nechat cca 15-20 minut bublat.
Jenze kdyz jsem to provedl, tak i kdyz jsem to michal a snazil se to hlidat, konecny vysledek na me zanechal dojem, ze jsem to proste "prepalil". Po nejaky dobe to zaclo smrdet jako vyjetej olej a preze vsechnu snahu to ztmavlo a musim rict, ze oproti puvodni konzistenci ty vazeliny uz to neni ono a ztratila tu svoji vazkost a proste mi to neprijde zrovna idealni.
Dumal jsem nad tim a mam pocit, ze i pri tom konecnym prevareni by nebylo naskodu dat tam aspon trosku vody, ktera by se po chvili vyvarila a zabranila by tak tomu spaleni.
Na zaver podotykam, ze jsem to nedal na "plnej kotel" , ale snazil jsem se to drzet na mirnejsim ohni tak, aby to slo uhlidat.
Jeste me napadlo, ze asi svoje udela i nadoba, ve ktery to delas a kdyz srovnam klasickej hrnec (coz jsem mel ja) a teflonku nebo vok (coz je tvuj pripad) , tak to asi sehraje svoji roli.