Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » xerthon's scroog 250w(2xDM,2xPwP,2xCHR),hlina
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 6

dnes jsem rizecky zasadil
4ks+1ks(starsi kytka g.w.s.)hlina
2ks hydro

Old Post 07-03-2005 v 10:42 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 7

dnes jsem zase delal s kytickama sachy.
pujdu na to jinak.Hydro systemek jsem dal pryc,rizky z nej soupl do hliny.
Ze skrine musi pryc i starsi a vetsi g.w.s.dam ho za okno,za oknem je ted zhruba rezim 12/12
ve skrini tedy bude 6 stejne starych kyticek(miminek)

listy pod vice nez 2x vetsi watazi nez jsem jel poprve jsou na pohled i na omak zdravejsi jakoby 3D :-)

to jedno mimino jeste pujde do vetsiho kvetinace.

Zenska v kvetinarstvi se me asi po treti navsteve v tomto tydnu ptala,jestli doma nemam botanickou zahradu.Byl jsem zhuleny,nekvakl jsem ani slovo,jen se culil

Old Post 09-03-2005 v 18:47 PM
Host
Host

Příspěvek č. 8

5.den rustu
rizecky rostou zatim pomalu

s gws delam pokusy.Je dnes uplne sestrihana od vetsich listu,proto vypada tak opelichane,ale jinak je zdrava a pekne se vetvi

Naposledy upravil 12-03-2005 v 20:33 PM

Old Post 12-03-2005 v 20:23 PM
Dr. Timothy
Stálý Člen

Karma uživatele Dr. Timothy - 77% PěstitelskáKarma uživatele Dr. Timothy - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 9

co to zkusit zastipnout??

Dr. Timothy
REINCARNATION of JESUS

Old Post 15-03-2005 v 05:44 AM
Dr. Timothy je offline   Profil uživatele Dr. Timothy   Find more posts by Dr. Timothy   Foto galerie člena Dr. Timothy   Click here to Send Dr. Timothy a Private Message   Add Dr. Timothy to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr. Timothy! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
KABUTO
Stálý Člen

Karma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% PěstitelskáKarma uživatele KABUTO - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 10

zaštípnutim se to ještě víc zpomalí,když ostříháš velký listy,rozjedou se ti patra odtěch lístků rychleji,ale budou vytažený a na nic.
Velký listy jsou zásobárna živin a šéfujou fotosintézu->energii pro kytí.
Ale když děláš pokusy?

KABUTO
Nejsme přece tak chudí,aby jsme si nemohli něco vypěstovat.

OUT 2003/Fóliovník/ . .OUT 2004 /Pařeniště SOG/..
OUT 2005 /CD/
.OUT 06/pole/
IN 2003 Nebula/400W/ IN 2004 NL+BL /600W/
KABUTO GROW /600W/ 2005->
MultiCultivarBusch 05

Pěstitelské prazáklady

Old Post 15-03-2005 v 06:21 AM
KABUTO je offline   Profil uživatele KABUTO   Find more posts by KABUTO   Foto galerie člena KABUTO   Click here to Send KABUTO a Private Message   Add KABUTO to your buddy list     Navštiv homepage uživatele KABUTO! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 12:44 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás