Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
protože se mě na kytkách objevily nějaký fleky tak sem byl donucenej si koupit knížku o chorobách rostlin. našel sem v ní zatim nějaký základní pravidla pro pěstovaní.možná by mohli někomu pomoci .tady sou. pro přečtení stačí obrázky v prohlížeči zvěčit.
ty bíle tupliky jsou kristalky dělají se na lepších huleni.jestly to vypadá jako maličké kousíčky kristalového cukru,ktere se dělají kolem šišek tak je to jen dobře.
Původní příspěvek od DR.VYPALENY no tak to bude určitě tím ,že se musí zalívat až zapadne slunko .protože kytka je rozpalena a polije se studenou vodou takže ji spálíte.
sumak
Nazdárek
Kytky budou raději, když je budeš zalévat ráno a večer.
Já pokud kontroluji pole tak se většinou netrefím do této čaasové doby.
Na mém místečku praží slunce celý den a za celý cyklus posledních let jsem neměl problém s usycháním kytek.
Příroda si poradí.
Původní příspěvek od dalas zdar muze me nekdo poradit co se stalo?sklidil sem kytku ze skrine a dal sem ju ven aby znovu zacala rust.vloni sem to tak udelal a v poho ale ted?
hmm zdar
zkus lépe zformulovat tu větu...
ve skříni sis nechal předpěstovat kytku na ven ?
a venku se ti nerozjela nebo co?
steve:me tam nesli dat fotky.nafotim znovu a hodim to sem.
jinak co se tyce ty kytky tak me ve skrini dozrala,votrhal sem palice(listy a maly palicky sem tam nechal)V loni sem udelal to same a kyti
zacala zas normalne rust.Ted mne listy a palicky zacinají bělat a usichat.Ted nejsu doma tak az budu tak to nafotim.o vikendu to sem hodim.
zatim zdarec
Už mam foto,kyti me ve skrini dozrala,votrhal sem palice(listy a maly palicky sem tam nechal)V loni sem udelal to same a kyti
zacala zas normalne rust.Ted mne listy a palicky zacinají bělat a usichat.CO SE DĚJE???
potreboval bych zjistit jeslti nekdo nahodou nevite co by mohlo byt temto kytkam vsem dekuji za pomoc a odpovedi
objevuje se to zatim jenom na spodnich listech
tak to mam stejnej problem, mam kytky venku bez hnojiva jen destovkou zalejvany a uz to mam rozlezli po celejch kytkach pet jich mam na jednom zahonku a ty jsou takhle zniceny vsechny pak mam jednu asi vo dva metry dal a ta je uplne v poho