Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
heh odjel sem na 4 dny pryc v presvedceni ze kytky uz neporostou ale ouha, dneska sem se vratil, listy a vetve uplne nalepeny na vybojku a ty nejblizsi to pekne schytaly, uplne spaleny... tak sem je utrh a pomoci dratku vetve tak pokroutil aby si udrzely bezpecnou vzdalenost od vybojky. Je to opravdu husta dzungle, ale nevim jestli se vsem palickam bude dostavat svetlo...
Tak dneska se mi po dlouhy dobe dostal do ruky fotak tak prihazuju 2 fotky power plantu a chronicu (kterej neni moc videt, je hodne retardovanej) asi v 26 dni kvetu...to je skoro pulka doby kvetu tak doufam ze se za tu dobu palicky jeste pekne nafouknou.
Jinak ted hnojim kombinaci wuxal(0,3ml/1l) a obm(1,5ml/1l), a maximalne tak 1 tydne je postrikam phytaminem. Kytky prezivaj tak sem rad
PS: Jo a uz postupne utrhavam vetsi listy aby se dostavalo svetla i spodnejsim palickam, doufam ze to delam dost opatrne aby kytce nejak moc nechybely
takze sklizeno a ususeno, sklizel jsem na nekolikrat protoze spodni palicky jeste nebyli vubec dozraly...tak jsem sklizel odzhora
Celkove to bylo podle meho skromneho odhadu 40g palic, tu asi nejvetsi jsem dneska nascenoval (nemam fotak ) tak vam ji posilam