Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
36.den květu. Tak paličky jsou sice dost orosené, ale zatím nejsou moc husté Přídám konečně fotky toho pacháče, ten odtah valí do 3m dlouhé trubky a na konci je filtr.
Je to fakt paráda kamo jen ten 36 den květu hm nevim takove luxus kytky se mi nepovedly ale tak mi po měsíci květu moc nevypadaly .Apropo ony jen jednou tak vypadala jakkože po menši doběě ale,,no tad už to jistí jen 250w ale na chvili to vystači protože už outdoor něvěříím
Ne nadarmo je Belladonna nazývána Italská Cukrářka... ... Pjestil jsem, hulil jsem ... chválil jsem a chválit budu... luxusní modýlek! Na tu se těš! jinak K+ kámo
S úsměvem jde všechno líp ... a proto ... Let´s have a joint!
Kyti budu sklízet postupně, napřed ty dál od lampy a pak až ty, co jsou pod lampou. Ty první kosím, když se začnou kalit první kapky pryskyřice a ty druhé chci seknout, když bude 50% kapek mléčných. Ta první BW je velice speedová, ideální na párty