Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
existuje spousta mist, kde se da prejit nemecka hranice aby vas nikdo nevycapal ani nekontroloval, jeden konkretni zpusob je, ze (podminka je vypadat jako vyletnik) prijedete do mesta, ktera je nedaleko pirny a ta je nedalko drazdan kdyby nekdo nevedel. Tam je hnedka u zel. stanice privoz do cech, ja se jednou timhle zpusobem dostal do nemecka, pac je to par metru od prechodu ve hrensku, tam me vratili kvuli prachum, prejel sem (pro cechy jenom za dvacku tusim) touhle lodi na druhej breh do ty shmilky a tam sem prosel kolem nemeckyho fizlackyho auta aniz by si me jakoliv vsimli. normalne sem se dostal az do italie.
ale dostkrat me kontrolovali kdyz sem sel pesky pres hranice a to jak do nemecka tak i zpet, dokonce mi jednou rozrezali chleba, kterej sem mel k jidlu. takze bych na to moc nespolihal.
Pánové my jsme vezli do Chorvatska a bylo to asi takhle: materiál jsme zabalili do alobalu - zmuchlali z toho kuličku a narvali v autobuse mezi sedadla (samozřejmě bez otisků a vypadalo to jak sežraná čokoláda) a kdyby to někdo našel tak se k tomu samozřejmě nebudeme hlásit ne?
No co se týče pašování přes hranice, tak mýho kámoše napadla fakt brutální věc.
Jistě víte o poštovních holubech. Tam kde maj tan krmelec či co, a tam kde je vychováváte, tak tam se dycky vrátěj.
Takže si seženete povolení, že jedete do Německa s 40 holubama na závody. Každej holub zmákne podle mě 5 g.
Takže se dostáváme na 200g (čehokoliv ), musíme teda počítat ze ztrátama, třeba 2-5 holubů bude za letu sežráno orlem, nebo prostě chcipnou vyčerpáním (to se prej normálně stává).
Nikdy ale nezabloudí .
Letadlem jsem uz parkrat letel a jeste nikdy me nekontrolovali. Maximalne projeli zavazadla zvenci detektorem kovu, coz u hashiku nejak zvlast nevadi . Takze jsem si takhle uz pritahl peknych par kostek... Samozrejme ale jen pro svoji osobni spotrebu!