Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
naposledy: vcera o pulnoci na dobrou noc
proč od té doby ne: následoval spánek, pak budíček a nyní práce
a na co čekám: až budou čtyry odpoledne a ja si zase ubalím
•°o.O-zet-O.o°•
Nemiluji nevinné rozkoše. Mademoiselle de Montpensier
no ja som skushal niekedy pred 12 rokmi nehuliť a vydržal som pol roka..ale odftedy..tag 5 krát za týžden..rulessss...
a ked som xorý tag samozrejme hulíím lebo sa skor dostanem z toho..proste robí mi to dobre...
já nehulim od začátku února. hlavně proto, že už to se mnou šlo z kopce, taky musim dokončit školu a už mi to ani nebavilo. no vlastně nehulim proto abych mohl v budoucnu ještě hulit a užívat si to...
vod tý doby sem se pořádně nevyspal..
dokazete si predstauit nehulit nasilvestra.ja ted nemohl,melsem tak rozbitou hubu a zuby z bouracky ze to neslo ani kdybych chcel.ale potom po desetidnech to byl mazec.radsisemse drzel zabradlí abych nespadl sachtou z pateho patra.jo popukavat jen oweeku je nejraus¨s¨
Ja vcera slavnostne zlozil s kamosom prisahu, ze odo dnes sa minimalne 2 tyzdne MJ nedotknem ...
som zvedavy, ako dlho to vydrzi ..
a preco ? ... lebo v sobotu rano som sa zobudil po sutazi King of the bongo (ano spravne .. islo o to vyhulit co najviac ) ...
a ked som si odkaslal do umyvadla, tak to slo dole iba technickym benzinom ...
No chcem ist na oa+sportova trieda zamerana na futbal!Ale niesom futbalista!!!!!Je to zdlhave preco do ft. triedy ale v skratke preto lebo na iny odbor nemam znamky!!!