Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Jsou na sebe hulici mirumilovni ?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 »
Autor
Téma 
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

dawex: s acetonem? to je docela u hubu, ne?

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

"Mé ego prcá superego do zadku"

Old Post 26-01-2004 v 08:01 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Debili... Příspěvek č. 18

Huličů-debilů je čím dál víc a zpravidla se poznaj tak, že buďto somrujou, kupujou nebo dealujou. A nebo všecko zároveň (smrtelná kombinace)... Můj kámoš má jednoho takovýho na intru na pokoji. Je z Hradce Králové a jmenuje se xxxxx xxxxx... Tak a trochu se mi ulevilo...

Naposledy upravil PiosOne 27-01-2004 v 11:20 AM

Old Post 26-01-2004 v 20:55 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PiosOne
grower primitiv

Karma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% PěstitelskáKarma uživatele PiosOne - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

weedof: už jsem mu napsal, ať si to upraví, nebo to upravím já

Hulení v práci Povolání kuřáků marihuany Hulení a žravka Výměna semínek Axiální ventilátory Advanced Hydroponics Aqua System Postavte si EC metr Postavte si pH metr Piosova kalkulačka spotřeby Piosův outdoor 2004

Old Post 27-01-2004 v 08:49 AM
PiosOne je offline   Profil uživatele PiosOne   Find more posts by PiosOne   Foto galerie člena PiosOne   Click here to Send PiosOne a Private Message   Add PiosOne to your buddy list     Navštiv homepage uživatele PiosOne! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
dj dury
Stálý Člen

Karma uživatele dj dury - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Kdyz za mnou nekd prijde a rekne, jestli nemam neco do faje, tak vzdycky reknu NE. Akorat jednou jsem to porusil. Byl jsem takowy prikureny a sli jsme s kamoshama, ze si dame v jedne hospe fotbalek...dojdem tam a hrali nejaci typci. Raikam jak dlouho budete hrat a oni, ze jeste tak 10 her. A ja ani newim co me to napadlo...rekl jsem a kdyz vas vyhulim...pustite nas? no a uz jsme hrali...to vse se odehralo behem pul minuty a ty typky jsem videl poprve...akorat ze oni pak ze si musim zkusit jejich model, ale ze pry maji malo, takze at jim protahnu sklo...rikam ne hosi v poho...ukecavali me tak minutu..tak jsem to protah...fuj to nesnasim shit....ale hrali jsme fotbalek...

OSTRAVA JEDE...

Old Post 27-01-2004 v 10:21 AM
dj dury je offline   Profil uživatele dj dury   Find more posts by dj dury   Foto galerie člena dj dury   Click here to Send dj dury a Private Message   Add dj dury to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Karma uživatele vondRASH - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

2ALL: tak abych trosku neco vysvetlil, jak pise Dan.Bass , Miron neni zadnej dealer ani socka, pestuje uz radu let a az toho ty demente vypestujes taky tolik, tak se prihlas! Znam ho uz par let, je trosku jinej, ale je s nim sranda!

2GrowerTym: smazte ten prispevek, nebo upravte pls...toho cloveka znam a takovouhle spinu si nezaslouzi!

"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"

"Radeček je vocas!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

[ SoG 3x WW under 70W Son-T ]
[ R.I.P. - SKLENIK + OUTDOOR 2003 ]

Old Post 27-01-2004 v 11:03 AM
vondRASH je offline   Profil uživatele vondRASH   Find more posts by vondRASH   Foto galerie člena vondRASH   Click here to Send vondRASH a Private Message   Add vondRASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

to danbass
hu ze je niekto hned debil ked kupuje ci predava travu??? to hadam nie heheh ja stale nakupujem v obchode a za debila sa povazujem len vynimocne som taky sebakriticky heheh a ludia co to tu predavaju su strasne mily a prijemny

nebudem posielat prispevky vyhuleny
canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 27-01-2004 v 11:26 AM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
weedof
Host

NERESIL BYCH DEALING ALE PORUSENI PRAVIDEL Příspěvek č. 23

Este jednou neresil bych dealing jako takovej to tu bylo 1000x ale to ze tu naky hovado uverejnilo jmeno a dokonce lokalitu a tim ohrozilo existenci jednotlivce byt moderator okamzite mu mazu ucet a bannuju ip adresu tohle se prece nedela (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Old Post 27-01-2004 v 11:36 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 24

staci aby tady neco zaplacal jeden blbecek a hned je z jednoho hulice dealer??

2Bohour: jsem stejna spina, kdyz se s nim kamaradim? sesh smesnej, jestli tim pohybem myslis me!

ZADNEJ DEALER TO NENI

a mame tu agresi mezi hulicema.....

"Radeček je vocas!"

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Old Post 27-01-2004 v 15:06 PM
vondRASH je offline   Profil uživatele vondRASH   Find more posts by vondRASH   Foto galerie člena vondRASH   Click here to Send vondRASH a Private Message   Add vondRASH to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 25

ja ani omluvu necekam, neni vlastne za co....spis se tak lehce omlovam ja, za trosku unahlenou reakci....ale jsem fakt nasranej na toho noumu Dan.Basse!

"Radeček je vocas!"

Old Post 27-01-2004 v 17:31 PM
rela
Stálý Člen

Karma uživatele rela - 6% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

No, já nevim jak vy, ale já teda mírumilovnej jsem. Mam rád kytičky, sluníčko, potůčky, říčky, lidičky (ale kretény ne), zdravotní sestřičky a tak nějak fšechno

@:-)
NARAJAN HARI ! :-)

Old Post 27-01-2004 v 18:39 PM
rela je offline   Profil uživatele rela   Find more posts by rela   Foto galerie člena rela   Click here to Send rela a Private Message   Add rela to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Karma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% PěstitelskáKarma uživatele Dan.Bass - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

Omlouvám se všem i dotyčnému, moje nediskrétnost je v pravdě na pováženou. Byl jsem nasranej, vzpomněl jsem si na všecko, co jsem v souvislosti se špínou kolem trávy slyšel a vylezlo ze mě tohle. Na druhou stranu, nevim, jak bych mohl někoho ohrozit. Copak si myslíte, že celej Grower pročítá policie nebo lidi z protidrogovýho ? Není to "trochu" paranoidní ? Jediný, co jsem mohl ohrozit, je dotyčného čest, která dle toho, co jsem o něm slyšel, nikdy nebyla příliš velká. A slova blbeček, demence apod. si prosím odpusťte - díky tomu, že já nejednal korektně, se i vy nemusíte chovat jako já. Jo a kdyby měl někdo zájem mě třeba zmlátit do krve (už jsem to zaznamenal), tak ať přijede do Přelouče za debilem Danielem Panchártkem. Tak, a doufám že mě hned zejtra ráno seberou.
P.S.: a že pan X. není dealer ? No abych se nezasmál... Kdo obhajuje debily, nechť je též takto nazýván...

Old Post 27-01-2004 v 19:07 PM
Dan.Bass je offline   Profil uživatele Dan.Bass   Find more posts by Dan.Bass   Foto galerie člena Dan.Bass   Click here to Send Dan.Bass a Private Message   Add Dan.Bass to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dan.Bass
Stálý Člen

Příspěvek č. 28

Jo, teď čtu..., ňouma už je lepší. Mírumilovnej ňouma.

Old Post 27-01-2004 v 19:10 PM
hexamin
Stálý Člen

Karma uživatele hexamin - 86% PěstitelskáKarma uživatele hexamin - 86% Pěstitelská

Příspěvek č. 29

aaale no time sak nebud naivny heheheh
trava je len droga a da sa vyuzit aj zneuzit ako vsetko
zalezi len na ludoch a okolnostiach

canna trade 2004
70w vertikal scrog

Old Post 27-01-2004 v 20:58 PM
hexamin je offline   Profil uživatele hexamin   Find more posts by hexamin   Foto galerie člena hexamin   Click here to Send hexamin a Private Message   Add hexamin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Eli
Stálý Člen

Karma uživatele Eli - 34% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Tito ludia prote nevedia co chcu su onicom!To niesu dilery ani hulici su to svine svinske!!!!!!!!

Old Post 28-01-2004 v 09:24 AM
Eli je offline   Profil uživatele Eli   Find more posts by Eli   Foto galerie člena Eli   Click here to Send Eli a Private Message   Add Eli to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vondRASH
Stálý Člen

Příspěvek č. 31

citace:

P.S.: a že pan X. není dealer ? No abych se nezasmál... Kdo obhajuje debily, nechť je též takto nazýván...

tak tohle uz je na me panecku trosku moc! co si sakra mysli? nenachazim slov! podle me, clovek kterej nepestuje a ukazaje na growery(pan X, ja), ze jsou socky nedejboze debilove to v hlave nema v poradku! nejsem superman, mam svoje chyby i panX jich par ma(no vlastne docela dost), ale necejtim se byt debilem a panX se necejti na dealera! HAWK, domluvil jsem!

2Dan.Bass: za svejma kamaradama si stojim...a jestli jsem jen proto debil, tak to tak asi bude!

2weedof: kdo chce kam, pomozme mu tam.....

"Radeček je vocas!"

Old Post 28-01-2004 v 12:47 PM
PiosOne
grower primitiv

Příspěvek č. 32

dan.bass, vondrash: pánové, nechcete si to vyřešit někde u špeku nebo via pm? asi máte oba částečně pravdu, ale urážením asi nic nevyřešíte

Old Post 28-01-2004 v 12:59 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:24 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás