Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Huličů-debilů je čím dál víc a zpravidla se poznaj tak, že buďto somrujou, kupujou nebo dealujou. A nebo všecko zároveň (smrtelná kombinace)... Můj kámoš má jednoho takovýho na intru na pokoji. Je z Hradce Králové a jmenuje se xxxxx xxxxx... Tak a trochu se mi ulevilo...
Kdyz za mnou nekd prijde a rekne, jestli nemam neco do faje, tak vzdycky reknu NE. Akorat jednou jsem to porusil. Byl jsem takowy prikureny a sli jsme s kamoshama, ze si dame v jedne hospe fotbalek...dojdem tam a hrali nejaci typci. Raikam jak dlouho budete hrat a oni, ze jeste tak 10 her. A ja ani newim co me to napadlo...rekl jsem a kdyz vas vyhulim...pustite nas? no a uz jsme hrali...to vse se odehralo behem pul minuty a ty typky jsem videl poprve...akorat ze oni pak ze si musim zkusit jejich model, ale ze pry maji malo, takze at jim protahnu sklo...rikam ne hosi v poho...ukecavali me tak minutu..tak jsem to protah...fuj to nesnasim shit....ale hrali jsme fotbalek...
2ALL: tak abych trosku neco vysvetlil, jak pise Dan.Bass , Miron neni zadnej dealer ani socka, pestuje uz radu let a az toho ty demente vypestujes taky tolik, tak se prihlas! Znam ho uz par let, je trosku jinej, ale je s nim sranda!
2GrowerTym: smazte ten prispevek, nebo upravte pls...toho cloveka znam a takovouhle spinu si nezaslouzi!
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"
to danbass
hu ze je niekto hned debil ked kupuje ci predava travu??? to hadam nie heheh ja stale nakupujem v obchode a za debila sa povazujem len vynimocne som taky sebakriticky heheh a ludia co to tu predavaju su strasne mily a prijemny
Este jednou neresil bych dealing jako takovej to tu bylo 1000x ale to ze tu naky hovado uverejnilo jmeno a dokonce lokalitu a tim ohrozilo existenci jednotlivce byt moderator okamzite mu mazu ucet a bannuju ip adresu tohle se prece nedela (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
ja ani omluvu necekam, neni vlastne za co....spis se tak lehce omlovam ja, za trosku unahlenou reakci....ale jsem fakt nasranej na toho noumu Dan.Basse!
No, já nevim jak vy, ale já teda mírumilovnej jsem. Mam rád kytičky, sluníčko, potůčky, říčky, lidičky (ale kretény ne), zdravotní sestřičky a tak nějak fšechno
Omlouvám se všem i dotyčnému, moje nediskrétnost je v pravdě na pováženou. Byl jsem nasranej, vzpomněl jsem si na všecko, co jsem v souvislosti se špínou kolem trávy slyšel a vylezlo ze mě tohle. Na druhou stranu, nevim, jak bych mohl někoho ohrozit. Copak si myslíte, že celej Grower pročítá policie nebo lidi z protidrogovýho ? Není to "trochu" paranoidní ? Jediný, co jsem mohl ohrozit, je dotyčného čest, která dle toho, co jsem o něm slyšel, nikdy nebyla příliš velká. A slova blbeček, demence apod. si prosím odpusťte - díky tomu, že já nejednal korektně, se i vy nemusíte chovat jako já. Jo a kdyby měl někdo zájem mě třeba zmlátit do krve (už jsem to zaznamenal), tak ať přijede do Přelouče za debilem Danielem Panchártkem. Tak, a doufám že mě hned zejtra ráno seberou.
P.S.: a že pan X. není dealer ? No abych se nezasmál... Kdo obhajuje debily, nechť je též takto nazýván...
P.S.: a že pan X. není dealer ? No abych se nezasmál... Kdo obhajuje debily, nechť je též takto nazýván...
tak tohle uz je na me panecku trosku moc! co si sakra mysli? nenachazim slov! podle me, clovek kterej nepestuje a ukazaje na growery(pan X, ja), ze jsou socky nedejboze debilove to v hlave nema v poradku! nejsem superman, mam svoje chyby i panX jich par ma(no vlastne docela dost), ale necejtim se byt debilem a panX se necejti na dealera! HAWK, domluvil jsem!
2Dan.Bass: za svejma kamaradama si stojim...a jestli jsem jen proto debil, tak to tak asi bude!
2weedof: kdo chce kam, pomozme mu tam.....