Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sufan,
tak som dočasne dokúpil ešte jednu 23W. Neskôr to celé bude svietiť v matkarne. Píšeš, že to máš v boxe? V akom boxe? A ešte jedna otázka. Zalievam to výdatne, ale každý druhý deň. Nechcem, aby mi to chytilo pleseň. Tá hlina totiž na druhý deň ešte nie je vôbec suchá, skôr naopak. Stačí to takto, alebo nemám mať obavy a polievať každý deň?
ale notak to byl jen takovy doplnujici dotaz...jo jinak dik....jen jestli je tu nekdo kdo by me poradil jaky presne zarivky a zakolik mam koupit. Pls PM...diky predem a nezloptese ze sem se sem tak VPRcnul
MaurosBros: Neprehnojils to? Pro kytku tyhle velikosti by v podstate nemelo bejt jeste potreba hnojit, protoze by ji melo stacit co je v substratu, pokud jsi pouzil beznej substrat s keramzitem jak to tak vypada z fotek.
Druha vec co me napadla, jestli se Ti na tom nerozjizdi plisen - co vetrani a vlhkost?
Treti vec - vypada to z ty fotky jen jako lokalni, na jinejch listech to nevidim...vyjma ty zminovany plisne - nepokapal jsi tenhle list necim, nebo jsi ho jinak neposkodil, jestli je to teda jen ta lokalni zalezitost?
Rekni mi cim hnojis ?jak se menuje pripravek, a jak jsi hnojil od zacatku, ja zacinam, porad mi prosim, jako od kteryho dne si zacal hnojit,jak casto atak !!! diky !!!!
Bratia Česi,
ako by ste preložili do slovenčiny slovo "palice"? Ja osobne ako PALICA, ale prečo to tak nazývate, keď su to šišky - kvety a nie palice. Vysvetlite prosim, pretože aj keď mám korene v Čechách toto mi nedáva zmysel a naozaj som sa v začiatkoch musel pozastaviť na niektorých výrazoch.
mauros: protože ty velké šišky vypadají jako palice. vy snad nemáte ve slovenštině žádné slovo, kterým pojmenováváte více věcí? stejně tak palice může znamenat "hlava" (a to tuším i na slovensku, takže tady máš hned jeden případ)
PiosOne,
máš pravdu, palice je hovorovo hlava... ked som bol mensi, táta sa ma niekedy pýtal, čo mám v tej svojej palici...
Takže od teraz si dávam do súvislosti palice=hlávka=vŕšok (rastlinky)=šicha
jeden malý dotaz. V našej chudobnej krajine nemáme tolko zboží jako Vy a teda ešte som nikde nevidel tie take trubice, čo používate na odťah vzduchu z cooltube. Všimol som si, že sú to flexibilné trubice (to čo som napísal?) a zrejme nejaké plastové. Kde to zoženiem?
mauros: ty roury seženeš v prodejnách vzduchotechniky, nebo v baumaxu a bauhasu (a neříkej že u vás nic takovýho nemáte )
stálý člen budeš až tuším s 50 příspěvky
kytka: jaký fotaz? těch rour? těch tady je v pěstírnách spousta
warzonu nehraju, jenom jsem ty roury v bauhausu viděl (anebo to byl baumax? jeden z nich to byl určitě).
ad. avatar -> díky, je to z lítání v Himálájích