Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Ne a ne se vyklubat
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
Flipmode
Stálý Člen

Karma uživatele Flipmode - 82% PěstitelskáKarma uživatele Flipmode - 82% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

chobot: jasan, v papiru to urcite taky pujde. Ja mam s hlinou stejne zkusenosti jako Ty s papirem (prakticky 100% klicivost), takze menit nebudu a Ty asi tez ne :-)

A jak pises se svetlem - presne tak. Uplne na tu pocatecni fazi to vliv nema, ale jakmile seminko pukne, taha se kytka za svetlem, takze uz to opodstatneni ma, predevsim pokud je v hline. A samozrejme, ze k tomu prispelo i teplo pod 400W, coz ostatne pisu uz v prvni odpovedi - je nutne teplo i svetlo. Ale pri mym kliceni problem nebyl v teple - ja jsem to mel v teple, ale ve tme, takze si myslim, ze to svetlo melo konkretne v mym pripade velky vliv.

Keep on growing, Mike

Old Post 19-12-2003 v 12:50 PM
Flipmode je offline   Profil uživatele Flipmode   Find more posts by Flipmode   Foto galerie člena Flipmode   Click here to Send Flipmode a Private Message   Add Flipmode to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soptiiik
Stálý Člen

Karma uživatele Soptiiik - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Ty jo pánové tak s tím osvetlením to bude zajímavý .. nejak jsem nevedel co pořidit .. jak se to zapojuje dá se sehnat neco uz sestavenyho nebo tam musim nejak pajet tu tlumivku a kondík a starter jako je v FAQu ? já sem na tohle levej... Tady na Groveru jsem nenasel nic co bych byl schopen pochopit nevíte o necem i s obrázkama od vyndání z krabice az po zapojeni nad kytičkama ?

Old Post 19-12-2003 v 20:32 PM
Soptiiik je offline   Profil uživatele Soptiiik   Find more posts by Soptiiik   Foto galerie člena Soptiiik   Click here to Send Soptiiik a Private Message   Add Soptiiik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soptiiik
Stálý Člen

Příspěvek č. 19

Takže dneska to je druhej tejden co jsem to daval vyklíčit tedka je vše zasazený dve nejnadejnejsi v samostatnejch kvetinacich a vipada to ze se tam neco deje ale nad zem jeste nevylezly no budu jim každou noc zpivat snad z toho neuschnou ale vylezou

ostatni jsem narval do společné krabice s hlinou snad se alespn neco ujme ... teda po dvou tejdnech pekne impotentní mršky to jsou ...

Old Post 20-12-2003 v 21:14 PM
Soptiiik je offline   Profil uživatele Soptiiik   Find more posts by Soptiiik   Foto galerie člena Soptiiik   Click here to Send Soptiiik a Private Message   Add Soptiiik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
luckyBOB
Stálý Člen

Karma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% PěstitelskáKarma uživatele luckyBOB - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

hele kamo no nevim jestli ti to pod tou 60 vyleze mozna jo ale nic moc to bude. spis to dej nekam kde sviti slunko skoro celej den a do tepla a zalivej. Ale tu 400 si taky muzes koupit =)

Old Post 21-12-2003 v 13:27 PM
luckyBOB je offline   Profil uživatele luckyBOB   Find more posts by luckyBOB   Foto galerie člena luckyBOB   Click here to Send luckyBOB a Private Message   Add luckyBOB to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ebist
Stálý Člen

Karma uživatele ebist - 54% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

no mam stejnej problém mohl by mi negdo darovat
seed
testovní wzorek

Old Post 21-12-2003 v 21:54 PM
ebist je offline   Profil uživatele ebist   Find more posts by ebist   Foto galerie člena ebist   Click here to Send ebist a Private Message   Add ebist to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Soptiiik
Stálý Člen

Příspěvek č. 22

ebist: chce se to poptat nejlépe kámošů, když né přímo oni tak alespon snad nejaký jejich známí má zásobu semínek ... více se poptat a připomínat "at na to určite ale fakt urcite nezapomenou"
asi projedu seznam kamosu snad nekdo bude mit trosku potentnejsi mrsky ...
Přeju ti mnoho zdaru při schánení .. je to vlastne ten prvni krucek

Old Post 21-12-2003 v 22:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:39 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás