Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak jistě, jsou to všechny komedie a zejména ty, ve kterejch hrajou zvirata a mluvej, z toho jsme i s ostatnima uplne v pici..zrovna neco takovyho davaj na HBO-ne dnes, ale tak nejak..chapete ne? Ale pamatuju si, že u mýho kamaráda ke kterýmu jsem prisla- 23let, se kouka na Harryho pottera, rikam si coze?To je moc..Jenze pak jsme zahulili a ouha..Harry Potter, je hustej!!
Realita je iluze, způsobená nedostatkem THC, s hlubokou úctou k přírodě, že na to přišla..
Tak vcera jsem byl na filmku "Cokolada" a naprosto me to dostalo... Takhle uzasne pozitivni film jsem uz dlouho nevidel (vyrovna se mu snad jedine "Amelie z Montmartru")... Uzasnej pribeh, uzasny zabery... Jinak, pred tydnem jsem jeste byl na "Good bye Lenin", coz bylo taky luxusni...
* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!
10-12-2003 v 23:29 PM
Airwalker Nový Člen
filmečky na ktery koukam kdyz mam dobrou nakourenou naladu
tak jeden z tech filmu ktery jsem fakt nedal byl jiz zminovany Ali G ten film je opravdu mazec to musel tocit nekdo opravdu poradne zhulenej protoze tech detailu kterejch jsem si tam vsiml bych si urcite normalne nevsiml a navic bych u toho filmu asi ani nevydrzel kdybych nebyl zkourenej, a neco dalsiho tak treba Samotari to je prece nase ceska klasika, a nebo historky z podsveti PULP FICTION dobra scena je jak si to sjetej Travolta vali ve svym kabriu po meste. A jinak jsou to taky nejaky SNB SK8 a BMX videa. tot vse
mimochodem znáte někdo film "51. stát"? Je to naprosto luxusní, ale neměl u nás premiéru (2001), neni u nás na videu a pokud vím dá se sehnat na netu (tak jsem ho viděl já). Samuel L. Jackson tam hraje borce co chodí pořád ve skotskym (kilt,baret...jo a tahá furt vak s golfovejma holema) a "vymyslí" drogu ve formě tablet, která má být 100x silnější než extáze a tripy dohromady. No a snaží se to prodat asi na třech frontách (mafiánum, skinheadum a dalším...). V Anglii ho doprovází Robert Carlyle (fanatickej fanoušek Liverpoolu) a jde po nich ještě Carlyleovo bejvalá roštěnka/sniperka. S tou drogou to samozřejmě neni jak se zdá, je vyrobená ze samejch legálních látek a založená na placebu, tzn. nemá vůbec žádnej účinek...je to geniální film, ale bohužel skoro neznámej. Viděl jsem to na silvestra na plátně, 2x, ale pokaždý pekelně zpečenej, takže si toho z děje moc nepamatuju
To ZMonica: Harry Potter je fakt husty, ja som bola na ňom dokonca v kine, taká nenáročná príjemná zábava hlavne keď je človek na sračky... už sa teším na trojku
4Airwalker: mě Ali G fakt zklamal...ty vtípky mi přišli dost jednoduchý a ani ne moc vtipný. To už je z těchle "zhulenejch" filmů mnohem lepší "Kdo hulí ten umí"...sice taky žádná oscarovka, ale solidně pobaví
huk: jj, te 51st state je docela dobrej. mám to doma ripnutý z DVD a taky už jsem ho párkrát viděl. samuel je standartně dobrý a zbylý týpci jsou taky celkem známý herci, takže je na co koukat. BTW ten placebo efekt mě vážně dostal (na té diskotéce, jak to začne mládež žrát a ujíždět na tom)
nejvíc jsem si ujížděl na dokumentech co vysílali na ČT2 o vesmíru. když vám polopatě vysvětlí princip černý díry a to že čas je vlastně elastickej tak to nemusíte bejt ani zkouřený a jste z toho vedle jak jedle. Obecně si myslim že ty dokumenty jsou daleko větší nářez jelikož popisuje realitu, kdežto film je uměle vytvořená fantazie
4 PiosOne&Huk
Neni to náhodou ten filmeček jak je tam ta scénka kde na S.L.Jacksona naběhne ten polda, dá si vod něj spokojenýho práska ze špeka a pak jen: "...kamaráde už nejsou šedesátý léta..." (a vymalováno). Jestli jo tak ten scháním, jelikož mě hnedka zaujal.
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
4PiosOne: ta scéna na party má výbornou atmosféru...a skvělý je jak dá Jackson těm náckum brutální projímadlo a pak jim jen tak elegantně hodí do těch sraček toaleťák
4Taker: tuhle scénu si vůbec nepamatuju, ale řekl bych že to bude spíš z Drsnýho Shafta...tam Jackson hraje poldu a narážky na šedesátky tam jsou, poněvač je to remake starýho seriálu...
SuperTroopers RULEZZZ .......ty benga jsou fak vostky: kdyz zastavujou ty zhulky,tak to je uplne nej nej - kdyz ten typek vzadu sezere mrte ganji a hub a pak pred policajtama pronese "ty vole, zacinam si ujizdet"!
jinak vsechno vod Monty Pythonů je proste nej....
"Co na tom, když je někdo teplej, černej, nebo zhulenej?"