Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
:stydícíse: v jakym programu se zmenšujou animovaný avatary na příslušný rozměr? v photoshopu mi to psalo, že je to gif a že po uložení zustane akorát první obrázek..
chtěl bych se zeptat na název nějakeho programu,který umí předělat formát avataru stáhnu vždycky JPG.,který je požadovaný,ale moje PC tp vždycky při stahnuti předělá na Rasterovy obrazek (bmp.) kurva sem s toho dojebany
Čáu, helejte mám pohyblivej .gif větší velikosti, a chtěl bych ho zmenšit do velikosti avataru, aby po tom zmenšení byl stále v pohybu. Když to zmenším přes nějakej klas. program, tak je potom ta zmenšenina statická.. třeba máte někdo zkušenosti a radu. Předem díky
komukoliv treba i animovanyho(v ramci mych moznosti) sem studentem graficke skoly takze praxe hodne,delam i bannery atd ,no vse kolem reklamy a grafikyUDELAM AVATARA KOMUKOLIV ZDARMA