Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
300m n.m. je celkem pohoda. Nezvazujes příští rok začít dřív?
Ja jel květen červen červenec - nejvíc slunka. Ja jsem 500m n.m. a dopadlo to celkem dobře.
V zemi to mas kvůli premistovani - slunko/ sousedi?
Původní příspěvek od PEACEMAKER Ahoj, pěkný holky😎. Držím pěsti.
300m n.m. je celkem pohoda. Nezvazujes příští rok začít dřív?
Ja jel květen červen červenec - nejvíc slunka. Ja jsem 500m n.m. a dopadlo to celkem dobře.
V zemi to mas kvůli premistovani - slunko/ sousedi?
Čus, kyblíky mám přesně kvůli přesunům za sluncem. A taky ať mi nepřerostou v monstra - přece jenom to nemusí vidět nechtěné osoby. A se sousedy jsme zadobře.
K tomu začátku sezóny - pro mě je ideální začínat nejdřív na přelomu dubna a května běžné fotoperiodické odrůdy. Automaty dávám až na přelomu května a června - přijde mi, že mají na konci - srpen/září - plnější palice díky vhodnější vlnové délce světla (někde tady jsou vlákna k této problematice).