Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak dnes sem udělal proplach bo se mi na dvou holkách ukázali deficity přehnojení ec sem dal 0.5 a pH 5.6 a ec na výtoku sem mněl 1.1 a pH 6.1 tedy až na ty dvě holky ty mněli ec na výtoku 1.8
Čau taky jedu pod timhle světlem. Můžeš rozepsat kdy si přepínal dimmer? já rozjel řízky na 25% (250w?). ted v druhym týdnu růstu přepínam na 50% a zajmá mě jesli nic neposeru když to dam rovnou na plno (osazenstvo sem teď prostříhal po trochu krušném startu a teď už jedou krasně zelený asi 20-40cm vejšky. vše ostatní mám jak má být. jedu v 240x120x120 ale né po celý ploše). S přáním krásného květu... zdar
Já jel ze semínka,hned na 50 procent jak mněli holky cca 25cm tak sem přepl na 75 procent a při prvním dni sem jim dal 100 procent,jinak sem se světlem zatím absolutně spokojen uvidíme jaký bude konečný výsledek
Tvaři se to pekně ,ješte se teprve ukažou v plny paradekolik važi panel?mam ledku 500 w na 120stan ma 12kilo a daval jsem ho tam sam a malem jsem se steho osral to bylo něcoat se daři
No váží 13 kg,taky sem s tím chvilku bojoval ale šlo to no přepínal sem když holky mněli cca tak 25 cm a teď mají kolem 70 cm a panel mám vod vršku asi 40 cm