Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no jo hodlám... já mám totiž rád experimenty. No já to pak totiž hodlám dát do skříně a taky ju plně automatizovat
Ono je to zábava no spíše ¨posedlost¨
ciao
Produkuje suchou mlhu
- neustálá tichá dodávka mlhy
- minimální spotřeba elektřiny
- bez potřeby tlaku
- ozdravuje kořeny
- do mlhy je možno přidávat živiny
Základní princip je zásobovat kořeny mlhou obsahující živiny. Rostlina je schopna spotřebovat většinu vody, kyslíku a živin obsažených v mlze. Kapky jsou tak malé, že vzduch se zdá vlhký a mlha neustále obsahuje vodu a hnojiva což je pro rostlinu hlavní.
Systém je efektivní a spotřebuje míň vody a hnojiv než je obvyklé pro dosažení optimálních výsledků.
polous:Hele s kompresorama z ledniček nic neřešte,je to děsnej vojeb,musíš čekovat volej atd. ,já jsem je chtěl využít na bubláky a pohroma,akorát jsem zlikvidoval lednice
Cus hele jako silny cerpadla se daj pouzit cerpadla od vstrikovani do aut ty maj vykon dostatecnej i kdyz jsou stary a pro auto jaokby nepouzitelny na vrakovisti se daj sehnat lacino a k ty aeroponii se chystam vyzkouset tohle prodava to ETA typ je 3290 http://www.eta.cz/katalog/x290.phtml mikrovlnej inhalator nevim kolik stoji mame ho doma a nepouziva se tak to testnu ale mlhu dela fajn mrknete sem jen budu muset trosku poladit privod vody s hnojivem a vite nekdo jak se davkuje hnojivo na aeroponii
I kdyz zas na druhou stranu nevim jestli se ty cerpadla z aut nezadrou kdyz nebudou mazany ale jinak cerstvi cerpadlo s vysokotlakyho vstrikovani dela 5 baru tuhle jsem to zkousel u jednoho posranyho a delalo 3 bary ale nevim jak dlouho by mu to jeste vydrzelo.
to bohour: me to newa ono je zajimave, ale myslim, že tady je to zbytečně ztracené pro ost. lidi.
Mohlo by se založit nějaké téma k Aeroponii
Jestě dotaz má smysl zakládat info thread o tom foggeru?? (Shira)
nic tu o tom na groweru není
to pOlOus:
je to jednoduché jak jsem zjistil tak pokud používaš hnojky jako, že asi jo tak nemá smysl uvažovat o tryskách pač většina námi použivaných hnojiv zanáší trysku (krystalky) takže bys asi čistil a čistil a čistil a .....
Já chtěl původně použít trysky, ale upustil jsem od plánu
Otestuju ten fogger