Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » Sadařova zahrádka 4.0 Critical+
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2
Autor
Téma 
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

44 DEN 12/12 Příspěvek č. 17

Zdar tak jsme zase o týden blíž ke konci kytky už týden nehnojím a dávám jim dukladnej proplach. Pěkně se macatijou a musel jsem dnes k několika dát podporu páč se palice vlastní vahou kácí k zemi . No osobně to vidím ještě na tenhle týden a příští víkend je setnu HARVEST.Na konec pár fotek pro představu jak to teď vypadá.

Street Smoker

Naposledy upravil sadař22 31-05-2020 v 11:26 AM

Old Post 31-05-2020 v 09:36 AM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Karma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% PěstitelskáKarma uživatele sadař22 - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Takže zdravím přátelé a je tu sklizeň dnes zdlouuuuhavé stříhání ale je to bambule se houpou a je hotovo.Za mě učinek a chuť jsou víc jak vražedny po testu menší paličky kterou jsem uštíp pár dnu naz5. Připojuji pár fotek. Čau mám pro letošek splněno

NIKDO PROSÍM VÁHU NETIPUJTE NIC NIKDY NEVÁŽÍM

Street Smoker

Old Post 04-06-2020 v 19:23 PM
sadař22 je offline   Profil uživatele sadař22   Find more posts by sadař22   Foto galerie člena sadař22   Click here to Send sadař22 a Private Message   Add sadař22 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FarmBoys
Stálý Člen

Karma uživatele FarmBoys - 92% PěstitelskáKarma uživatele FarmBoys - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

pěkný šiškance :-) plánuješ nějaké další kolečko? Nebo tedka klídek?

Je to prostě zábava.

Old Post 04-06-2020 v 20:07 PM
FarmBoys je offline   Profil uživatele FarmBoys   Find more posts by FarmBoys   Foto galerie člena FarmBoys   Click here to Send FarmBoys a Private Message   Add FarmBoys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
sadař22
Stálý Člen

Příspěvek č. 20

Čau no na léto co hulit mám snad v zimě neco pojedu . A dík za chválu

Street Smoker

Old Post 04-06-2020 v 20:48 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:25 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás