Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj,
víkend v plném proudu a k tomu ještě celostátní karanténa 😐.
Věnoval jsem tedy trochu volné chvíle na dostavění nové řízkárny.
Komoda 70 x 60 x 30 vylepená odrazovkou. Odtah 66m3/h a světlo z původní 1. Skříně 2 x 16 w 4100K. Kapacita cca 50ks.
Tak řízkárna jede, nařezáno čerstvých 38 kousků.
Uvidíme jak se prckům bude dařit. Vrátil jsem se zpětně k rockwolu kvůli jeho lepší dostupnosti.
Na druhou stranu jsem zůstal u rootit gelu kvůli jeho pohodlnější aplikaci. PH 5,5 teplota do 28°C v noci 20-23°C. Kostky jsem nechal 30h předem namočené v mixu s First feed od rootit.
Ahoj !!
Budou to už pomalu dva měsíce od přepnutí tak se budu snažit to trochu shrnout
Asi po 14. dnech bylo už skoro jasné že to budou všechno holky. Čekal jsem alespoň 2 samce že by se uvolnilo alespoň trochu místa ale budiž,nevyšlo to... od každé matky jsem měl min. 2 kusy klonu takže jsem začal trochu experimentovat. Hnojil jsem vždy jen jednu ze dvojce, druhá byla zelévaná převážně jen čistou vodou. Pozoroval jsem rozdíly a schopnost odolávat stresu při nesouměrném nebo přehnaném hnojení. Různým zastřiháváním, nedostatečnou zálivkou a stresem se povedlo téměř víc než polovinu zhermit a odhalit tak 100% matky které měly nejmenší náchylnost k hermení.
Mezi první fotky přidávám fotky zkosených hermáčů asi ve 3-4 týdnu květu
V boxu zůstaly 4 modely (8kusů) ze kterých se asi po týdnu (4-5 týden květu)vyklubal další hermáč. Sice jen jedna malá koule bez pylu ale náznak tam byl, takže letěl nakonec taky.
Ve finále zůstalo 6 Kytek (3 Phena) který nakonec odhalují to co jsem celou tu dobu hledal. Celkem vitální a kvalitní růst i květ a to i za nepříznivých podmínek. Nenáročnost a spolehlivost na pohlaví. Začínám fotkou 4 Odrůd po 8 kusech než se objevil poslední hermáč , Další je fotka nejlépe prospívající, hnojené genetiky.
Po 5-6 týdnech bylo jedno pheno pomalu hotové. Celkem se mu povedlo prorůst a ztvrdnout. Parádní skunková vůně a na oko vypadá celkem slušně na CFLko.
1.Fotka 5 tydnů , další je z 6 týdnu + nehnojená dvojce na konci.
Fotky samostatných paliček.
Docela slušný skunkový odér, palice jsou celkem řídké ale za to pěkně osypané a pořádně lepkavé. Chuť zatím nic moc, žádná chuťovka to nejspíš nebude ale stav je docela slušný, možná je více utlumující ale kosil jsem podle oka. pod 600 w s tím zkusím něco udělat.