Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja myslim.. ze seminkama od kvalitni seed banky si nemuzes zanest nikdy do boxu , ani skudce ani dostat nejaky zparchantely klony ktere trpi deficitama nebo jsou jinak postizene.
Ale znas to uz urcite sam , vse ma sve vyhody a nevyhody.
Cas prepnuti a pod.
Vhodne svetlo = ledka od Frynka nebo od Ledideal , nebo popripade nejakou sodikovku s predradnikem .
A ty uz mas 2 boxy?
Nebo na jedne strane jednoho boxu , jedno svetlo a na druhy strane boxu dalsi svetlo pro semenacky?
To snad ne , to by te sly do nakvetu i semenacky , pokud by tam nebyla kvalitni pricka.
Musim rozdelat jeste jeden box. Tusim 90x90 nebo metr na metr, nevim ted presne. Ale jde o nejaky stary typ, tak musim jeste natrit vnitrni tycky...uz zacaly rezavet. Sem prijdou semenacky a na kvet pujdou jen rizky...resp. co z nich zbyde. V lednu doplnim stavy
Od Ledideal se mi libi jeho verze led grow Vero 29 200W na rust. Ma i celkem dobrou cenu. Klidne by stacily i pouze 3 cipy, ale ty nema na webovkach.
Jinak dnesni foto semenacku pri zalevani. Asi posledni zalivka, kde je pouze korenak, Biohaeven a Alg a mic. Priste zacnu pridavat i zakladni hnojky. 3x OMC
Bude...vecer pridam update. V jednom boxu jsou cca tyden 5x Amnesie, 5x Orange Bud a 3x Original Mandarine Cookies. V druhem boxu kvete 5 samonavetacek a nove jsem pridal 13 rezu z tri dalsich genetik od jednoho mistniho mistra. Ty OB se trochu vzpamatovaly, ale listy se jim porad deformuji...
Z holek moc nadseny nejsem, jsou to takova kostatka prerostla (bohuzel jsem druhy box postavil pozde a v jednom jich bylo na nejake tvarovani az moc). Ale aspon bude co do papirku nez sklidim zbytek. Blue Mazar je s kvetem dost pozadu, snad se jeste trochu rozjede...
Zbytek - 8/12/12 (4 Amnesie prepnuty drive 12/12/12)
Ja vim...prerostly a pozde jsem prepnul. Puvodne jsem myslel, ze mimo Chocolopky vyhodim i vsechny OB a tak jsem chtel Amnesie nechat trochu rozrust (aby vyplnily lepe prostor), nakonec jsem pomerancum dal sanci...
- na druhe fotce zafixovany zlomeny vrcholek...snad sroste, tahle odruda se hrozne blbe ohyba (a celkem vystrelila do vysky ), jeden uz zafixovat nesel a je ustrizeny (redeji uz dale neohybam, brzo se stejne zastavi v rustu)
Po 24h rana zacelena a jelikoz jsem diky zlomu sundal kolinko, tak se ohnuta spicka skoro narovnala. Super.