Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Pestujete taky neco jinyho?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
ooPs
Stálý Člen

Karma uživatele ooPs - 77% PěstitelskáKarma uživatele ooPs - 77% Pěstitelská

Příspěvek č. 17

2 Realist: kdyz uz v ty pestirne budou vcely, mozna by to slo zkombinovat s vcelim ulem.. sklizet z pestirny jahody, med a huleni, tomu rikam vykon

Old Post 26-09-2003 v 14:52 PM
ooPs je offline   Profil uživatele ooPs   Find more posts by ooPs   Foto galerie člena ooPs   Click here to Send ooPs a Private Message   Add ooPs to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 18

Realist:
Dobrej nápad-představuju si to takhle-já vlezu pod lampu mezi kytky a budu tam průběžně sklízet a možná z toho jednou vyrostu a nebo taky néé .

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 28-09-2003 v 20:31 PM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
psilos
Podporující Člen

Karma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% PěstitelskáKarma uživatele psilos - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 19

To Realist: hlávkovej salát jsem nezkoušel, zabere moc místa. Ale shmidlig jo, ten je tam vždy.

"Čím víc jsem blbější, tím míň mi to vadí"
psilos
.....dneska mi už nevadí skoro nic, protože jsem blbej, jak daleko vidim...
a zrak mám výtečný....

Old Post 06-10-2003 v 09:46 AM
psilos je offline   Profil uživatele psilos   Find more posts by psilos   Foto galerie člena psilos   Click here to Send psilos a Private Message   Add psilos to your buddy list     Navštiv homepage uživatele psilos! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Myšak
Stálý Člen

Karma uživatele Myšak - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 20

Já mám u svejch kytiček slunečnice je to takovy ukazatel kdy mam posunout lapu vyš .Ty orchideje mmmmm asi do toho pudu Zdar

Old Post 06-10-2003 v 10:25 AM
Myšak je offline   Profil uživatele Myšak   Find more posts by Myšak   Foto galerie člena Myšak   Click here to Send Myšak a Private Message   Add Myšak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kvetak
Stálý Člen

Karma uživatele Kvetak - 76% PěstitelskáKarma uživatele Kvetak - 76% Pěstitelská

Příspěvek č. 21

Orchideje bych tam nedával sou poměrně náročný a potř. velkou vlhkost, což zase konopí v květu nechce a navíc nevim esli jim nevadí přímé světlo.

Jak to šlo pod zářivkama 4x18W
Stavba "ICEBOX 150W"

Travička zelená to je moje potěšení...
Kouřím rád a je to na mě doufám znát

Old Post 06-10-2003 v 11:26 AM
Kvetak je offline   Profil uživatele Kvetak   Find more posts by Kvetak   Foto galerie člena Kvetak   Click here to Send Kvetak a Private Message   Add Kvetak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
James
Stálý Člen

Karma uživatele James - 38% Pěstitelská

Příspěvek č. 22

doma žýdný květiny nemám až na ty dvě partyzánky:-)) tak jsem zakoupil pár pytlíků semínek ze kterých mají vyrůst tyto rostlinky viz.obr
zasadil jsem semena a jsem zvědav jaká bude úspěšnost
píšu to po koštu letošního kámoshovýho ob tak se nedivte

Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum

Old Post 06-10-2003 v 19:16 PM
James je offline   Profil uživatele James   Find more posts by James   Foto galerie člena James   Click here to Send James a Private Message   Add James to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cowboy
Stálý Člen

Karma uživatele Cowboy - 55% Pěstitelská

řízkování jahod Příspěvek č. 23

Dají se řízkovat jahody ?Vaše zkušenosti ?
p.s-vím že je to server o konopi ale chtel bych vedet jestli to jde protoze jsem videl v baumaxu takovou malinkou kyticku byli tam 3 stonky a stalo to 120kc tak kdyz chces udelat zahon tak jcih musis mit sakra hodne !

Dik cowboy

Old Post 23-08-2006 v 14:11 PM
Cowboy je offline   Profil uživatele Cowboy   Find more posts by Cowboy   Foto galerie člena Cowboy   Click here to Send Cowboy a Private Message   Add Cowboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cowboy
Stálý Člen

Karma uživatele Cowboy - 55% Pěstitelská

Příspěvek č. 24

a jak jsou na tom jahody ? pouziva se treba stimulax 1 ?

Old Post 23-08-2006 v 14:22 PM
Cowboy je offline   Profil uživatele Cowboy   Find more posts by Cowboy   Foto galerie člena Cowboy   Click here to Send Cowboy a Private Message   Add Cowboy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jestedman
Stálý Člen

Karma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% PěstitelskáKarma uživatele jestedman - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 25

průměrně vzrostla kytka jahody vyprodukuje rocne cca 3-6 výhonků, ktere staci odtrhnout a zasadit. nejsou to vyslovene rizky, ale spis odnoze. jednoduche, nepracne a myslim, ze je velmi male % neuspechu

Old Post 23-08-2006 v 14:24 PM
jestedman je offline   Profil uživatele jestedman   Find more posts by jestedman   Foto galerie člena jestedman   Click here to Send jestedman a Private Message   Add jestedman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 26

jj, za kezde jahody ti vylezaji slahouny, na kazdem se zacne tvorit trs listku, ktere potom staco odstipnout, namocit na par hodin do Stimulaxu a prdnout do zeme. Jde to i bez Stimulaxu, jahody maji geneticky zakodovano, ze se ty vyhonky chyti.

!

Po pár letech zpět.

Old Post 23-08-2006 v 14:28 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 27

nebo počkat až ten šlahoun zakoření, vyrýpnout a přesadit.. a uplně stejně s netřeskem

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 23-08-2006 v 15:36 PM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 28

citace:
Původní příspěvek od FlickerBird
nebo počkat až ten šlahoun zakoření, vyrýpnout a přesadit..

jo takhle se to dela :-)

Old Post 23-08-2006 v 16:37 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 29

jj. ty slahouny to jisti...
btw nerika se tomu hřížení?

jo a mozna bych mrknul po njakym zahradnictvi. matka po povodnich 2002 nakoupila novou sadbu. mame docela v poho zahradu a tech sazenic par bylo, ale pochybuju, ze staly 120,- kus. kazdopadne ne jen u canabisu je gentika zaklad, takze doporucuju njakou cool odrudu a ne njakej plevel - to se ti samozdrejmne vrati na sklizni

Old Post 23-08-2006 v 17:13 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lahvan_FlaskiCZ
Stálý Člen

Karma uživatele Lahvan_FlaskiCZ - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 30

Oživuju.

ale jo, pár věcí si pěstuju:
1) třešně
2) závislost na konopí
3) lehkomyslnost
4) hrášek (mňam)
5) slepise (6ks)

ne vždy v tomto pořadí.

edit: nechápu zařazení na INdoor, možná spíše kuřárna/kanál. co na to MODi? pošlu upozornění

!

Po pár letech zpět.

Old Post 15-12-2006 v 16:34 PM
Lahvan_FlaskiCZ je offline   Profil uživatele Lahvan_FlaskiCZ   Find more posts by Lahvan_FlaskiCZ   Foto galerie člena Lahvan_FlaskiCZ   Click here to Send Lahvan_FlaskiCZ a Private Message   Add Lahvan_FlaskiCZ to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Lahvan_FlaskiCZ! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
DJSantusVorisek
Stálý Člen

Karma uživatele DJSantusVorisek - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 31

nemate negdo ve skrini treba Jablon ?

Old Post 15-12-2006 v 18:35 PM
DJSantusVorisek je offline   Profil uživatele DJSantusVorisek   Find more posts by DJSantusVorisek   Foto galerie člena DJSantusVorisek   Click here to Send DJSantusVorisek a Private Message   Add DJSantusVorisek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lam3r!na
Nový Člen

Karma uživatele Lam3r!na - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 32

Nemáte někdo ve skříni slona?
Ne jestli je otázka co pěstuju celkově , tak ještě tabáček, šalvěj teď budu no a pak dám ještě něco.. Ale s tim hráškem a třesněma mě překvapujete... :X

Old Post 15-12-2006 v 19:32 PM
Lam3r!na je offline   Profil uživatele Lam3r!na   Find more posts by Lam3r!na   Foto galerie člena Lam3r!na   Click here to Send Lam3r!na a Private Message   Add Lam3r!na to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 22:41 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás