Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Realist:
Dobrej nápad-představuju si to takhle-já vlezu pod lampu mezi kytky a budu tam průběžně sklízet a možná z toho jednou vyrostu a nebo taky néé .
doma žýdný květiny nemám až na ty dvě partyzánky:-)) tak jsem zakoupil pár pytlíků semínek ze kterých mají vyrůst tyto rostlinky viz.obr
zasadil jsem semena a jsem zvědav jaká bude úspěšnost
píšu to po koštu letošního kámoshovýho ob tak se nedivte
Příroda to vymyslela,že každý nakonec nějak dostane,co si zaslouží.Robert Fulghum
Dají se řízkovat jahody ?Vaše zkušenosti ?
p.s-vím že je to server o konopi ale chtel bych vedet jestli to jde protoze jsem videl v baumaxu takovou malinkou kyticku byli tam 3 stonky a stalo to 120kc tak kdyz chces udelat zahon tak jcih musis mit sakra hodne !
průměrně vzrostla kytka jahody vyprodukuje rocne cca 3-6 výhonků, ktere staci odtrhnout a zasadit. nejsou to vyslovene rizky, ale spis odnoze. jednoduche, nepracne a myslim, ze je velmi male % neuspechu
jj, za kezde jahody ti vylezaji slahouny, na kazdem se zacne tvorit trs listku, ktere potom staco odstipnout, namocit na par hodin do Stimulaxu a prdnout do zeme. Jde to i bez Stimulaxu, jahody maji geneticky zakodovano, ze se ty vyhonky chyti.
nebo počkat až ten šlahoun zakoření, vyrýpnout a přesadit.. a uplně stejně s netřeskem
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
jj. ty slahouny to jisti...
btw nerika se tomu hřížení?
jo a mozna bych mrknul po njakym zahradnictvi. matka po povodnich 2002 nakoupila novou sadbu. mame docela v poho zahradu a tech sazenic par bylo, ale pochybuju, ze staly 120,- kus. kazdopadne ne jen u canabisu je gentika zaklad, takze doporucuju njakou cool odrudu a ne njakej plevel - to se ti samozdrejmne vrati na sklizni
Nemáte někdo ve skříni slona?
Ne jestli je otázka co pěstuju celkově , tak ještě tabáček, šalvěj teď budu no a pak dám ještě něco.. Ale s tim hráškem a třesněma mě překvapujete... :X